Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
I motsetning til hva mange andre mener her, så mener jeg du ikke bør drite i reglene.

 

Ei venninne av meg opplevde å bli kontaktet av en som hadde fått nr hennes i jobbsammenheng. Hun var ikke int. og følte det hele var ubehagelig.

8611106[/snapback]

men nå har det seg sånn at håndverkern fikk øyekontakt, og hadde en greit samtale med hun, som kansje fikk begge til og virke intressert i hverandre.

Men seriøst, håndverkern du ringer henne med jobbtelefonen, og sier at du ikke kunne komme på onsdag(?) fordi du er sykmeldt med fingeren, å si at du håper det går bra osv, og at det blir et bra resultat, så kansje dere kommer inn på en annet tema?

Og om hun kunne tenke seg på en lunsj en dag, vis hun sier konstant nei, så glemmer du det, vis hun nøler, eller sier ja, så kan det være en forbindelse.

Go for it :thumbup:

Lenke til kommentar

Det er det jeg er litt redd for også.

Og siden dette er imot reglene på jobben også så er jeg veldig lei akkurat dette.

 

Fikk beskjed på jobben idag at jeg ikke fikk lov å være i arbeid mens jeg var sjukemeldt, så måtte dra hjem rett før jeg skulle til henne.

Nok en dårlig start på uka.

8611574[/snapback]

Jeg hadde ikke tatt sjansen. Regler er der for en grunn.

Men har du ikke muligheten til å besøke arbeidsplassen hennes som privatperson, da? :)

 

Dranc: Det har egentlig ingenting med saken og gjør. Det er en grunn til at den regelen er finnes.

Endret av Mirann
Lenke til kommentar

Jo, kjør på. Den regelen der gjelder ikke for deg. For du ringer ho som privatperson.

 

Ho sier jo ikke noe om det til sjefen din.

8611907[/snapback]

Men han fikk nr i jobbsammenheng.

 

Hvordan vet du at hun ikke kommer til å si noe? Det er ikke sikkert hun er int. i han en gang.

Lenke til kommentar

Det er verdt å prøve. Men vis han mannen som kontaktet din vennine Mirann, og hun sa nei og følte det ubehagelig, vis han ringte eller prøvde seg igjen, da kan man begynne å tenke på noe annet, det er vel på dette grunnlaget at regelen er laget.

Men for all del, man må ta hensyn til regler som er laget, de er jo der for en grunn. Kansje heller sende en sms da?

Lenke til kommentar

Mirann, det spørs vel helt om du er tiltrukket av personen eller ikke? Nå vet jo ikke vår venn det, men det er jo kun en måte å finne ut av det på :)

8613081[/snapback]

Joa.. Men jeg synes det er viktig å forholde seg til de regler som er i jobbsammenheng.

 

*Jobber som sjef* ;)

Lenke til kommentar

Hadde jeg vært sjef hadde jeg ikke brydd meg noe.. Hadde bare latt dem drive på som dem vil... Ikke noe galt i det synes jeg. Bare tenk deg situasjonen hans..

8613267[/snapback]

Hvilke holdninger er det folk egentlig har? "Den regelen gjelder ikke meg"

 

Han kan vel heller besøke henne på arbeidsplassen hennes.. Som privatperson.

Har selv blitt kontaktet i ettertid av arbeidere som har vært på jobben min, det var bare koselig. Og nei, det var ikke over telefon :p

Lenke til kommentar
Hadde jeg vært sjef hadde jeg ikke brydd meg noe.. Hadde bare latt dem drive på som dem vil... Ikke noe galt i det synes jeg. Bare tenk deg situasjonen hans..

8613267[/snapback]

Hvilke holdninger er det folk egentlig har? "Den regelen gjelder ikke meg"

 

Han kan vel heller besøke henne på arbeidsplassen hennes.. Som privatperson.

Har selv blitt kontaktet i ettertid av arbeidere som har vært på jobben min, det var bare koselig. Og nei, det var ikke over telefon :p

8613467[/snapback]

Et eksempel:

er vel bedre å snakke med en halv kåt person(vis han var) enn å få han på døra?Kunne heller avtale på telefon at han kom på døra.

Men vet ikke så godt jeg:)

Men håndverker har jo smelta skikkelig for henne, så tror ikke sjefen vil føre det videre til en stor diskusjon, men siden du er sjef for et firma elns, så har vel du mer peiling enn oss ;)

 

Eller, han kan jo gå på døra til henne som privatperson, og se hvordan hun reagerer, kansje du får komme inn på kaffe:)

Lenke til kommentar

Bare for å gjøre det helt klart her, jeg kommer ikke til å bare måte opp på døra til vedkommende. Dette strider i mot mine prinsipper.

Folk her sier at jeg bare burde ringe og satse på at det går bra.

Dette har jeg litt vanskelig for å gjøre, selv om det frister, har tenkt endel på akkurat dette og det var en stund jeg var veldig fristet til å gjøre akkurat dette.

 

Har ganske stor respekt for jobben min da jeg har jobbet hardt for og få denne selv om jeg tenker litt på å skifte til høsten. Så jeg vil nødig risikere dette selv om det går så langt.

Jeg syns Mirann hadde et godt poeng her da hun sa om holdninger til jobben sin, da jeg er litt av den gamle "skolen" selv om jeg er forholdsvis ung.

Men selv om det nå har gått en og halv uke siden jeg var der så sitter dette menneske ganske sterkt i tankene mine fortsatt.

 

Men aner ikke hvor hun jobber da..

Lenke til kommentar

Du lever bare en gang, tenk på det!

Telefonnummer kan da skaffes på mange andre måter enn via jobben? Kataloger i bokform og på internett. Skulle det bli et problem med sjefen (noe jeg tviler veldig sterkt på) kan du si at dette ikke var i jobbforbindelse i det hele tatt. Vær veldig klar på at dette er av privat karakter, så skal du se at det ikke vil bli noe som helst problemer. Sier hun nei, er det viktig å respektere det :) Men haandverkern, du kommer til å angre resten av livet hvis du ikke ringer henne! Bedre å angre på noe man har gjort, enn å angre på noe man ikke har gjort!

Lenke til kommentar

Jeg er helt enig med Mirann i at du ikke kan bruke nummeret du fikk i en jobbsammenheng. Jeg ville hatt denne prioriteringslisten for å få vite mer om hva som kan være mellom deg og henne.

 

1) Møtt hun ihvertfall en gang til gjennom jobben din. Da får du kanskje vite om det virkelig er noe der.

 

2) Slått opp nummeret i telefonkatalogen og ringt henne. Fortsatt litt uetisk kanskje, men tviler på at det er noen juridiske farlige forhold.

 

Kanskje motsatt rekkefølge?

Lenke til kommentar

Hvis du er sykemeldt så har du jo tid til å være litt stalker... hehe

Finn ut hvor hu jobber, hvis det er en butikk, resturant eller lignende så kan du jo bare handle noe der.. også si: "Næmmen! Er det her du jobber? Det var hyggelig å se deg her!" Eller no...

Hvis ikke hu jobber noe sted hvor det vil være naturlig å kontakte henne på denne måten så finn ut hva hu gjør i lunsjen.. hvis hu spiser, eller handler lunsj ute? Prøv samme greia! :)

Hvis ikke det heller... nei da vet jeg ikke..

 

Men ikke finn på å bruke noe telefonnummer du har fått i jobbsammenheng, eller besøk hu hjemme uten å ha "fått tillatelse"..

Jeg har kjørt en del taxi på si.. og er borti masse snertene damer i helgene. For meg har det aldri vært aktuellt å prøve å ta kontakt med noen av disse en gang.. Både fordi jeg har vært opptatt, og fordi det er så strengt ulovlig.. Det er ikke bare retningslinjene på jobben din som sier at du ikke skal gjøre det, det er faktisk lover mot sånnt...

Men hvis du skulle treffe henne sånn helt "tilfeldig" så må det vell være greit :p

Endret av Mac
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...