Gå til innhold

Link til artige tegninger - Mot kapitalisme


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hva skal vi diskutere her?

8549243[/snapback]

 

Folk skal selvfølgelig komme med synspunkter på poengene i tegningene. ....

 

Han kommenterer EU, moderne bedriftskultur og arbeidsliv m.m.

 

Synes ikke det passer under humor.

Endret av Robocoop
Lenke til kommentar

Tror han er sarkast

 

Isk...

 

ist.

 

:hrm:

 

Uansett...

 

Hva er kapitalismen egentlig?

 

Alt koster penger.

De med penger kan få alt de vil ha, og de med penger kan investere og tjene penger på andre sine ideer.

 

Mennesker uten penger trenger andre sine penger for å investere og tjene penger; noe som fører til at de som har penger fra før får mer penger.

 

De som har fattige foreldre har ikke penger, og med mindre de gjør det bedre enn alle med normalt velstående foreldre, så vil barna deres igjen være fattigere enn barna til dem med normalt velstående foreldre.

 

Mennesker med mye penger trenger ikke å arbeide, da man får penger av å eie mye penger.

Barna til mennesker med mye penger trenger ikke å arbeide, da man får penger av å eie mye penger.

 

Mennesker uten penger må arbeide for mennesker med mye penger, slik at mesteparten av fortjenesten tilkommer den som har penger.

 

Mennesker med penger kan utkonkurere menensker med lite penger i ethvert marked såfremt varene er likeverdige.

 

Mennesker med penger kan som oftest utvikle billigere varer eller varer av høyere kvalitet enn mennesker med lite penger.

 

Mennesker med mye penger kan inngå avtaler med andre mennesker med mye penger, forsikringer, som gjør at de garantert tjener mer penger relativt til formuen de har i forhold til mennesker uten penger.

 

Mennesker kan ha som arbeid å tjene penger med de rike menneskene penger, ved å investere i andre rike menneskers investeringer...

 

Et rart system, i grunn.

Men helt kurrant dersom man har et virkelig og intenst ønske om et klasseskille.

Endret av Andre1983
Lenke til kommentar

Denne tråden presenterer ikke noe emne for diskusjon, og tilfredstiller dermed ikke reglene for posting her på "Politikk og samfunn". "Synspunkter på poengene i tegningene" er ikke konkret nok, da de behandler alle slags temaer og vi dermed ikke får noen konkret diskusjon. Det kunne vært løst ved å plukke ut et eller flere relaterte temaer med nakgrunn i bestemte tegninger og så stille konkrete spørsmål til dette.

 

Men når trådstarter i tillegg velger å vinkle sitt siste svar på person i stedet for sak er vi raskt på ville veier. Denne tråden stenges derfor.

 

Tråden kan eventuelt åpnes igjen dersom trådstarter definerer et klart tema for diskusjon som beskrevet over. Kontakt en moderator for å gjøre dette. Da vil eventuelle personrettede og andre off topic poster bli slettet.

 

Trådstarter er ellers velkommen til å poste linken på nytt i Såpeboksen, som vi har til slike poster. Men hold det til sak.

 

Reaksjoner på moderering tas på PM, ikke i forumet.

 

Edit: Posten over har et interessant poeng og kan godt bli en basis for en egen diskusjon, dersom posteren vil er han velkommen til å poste den på nytt. Eventuelt kan han be meg splitte den ut til en ny tråd. Men da må spørsmålsstillingen defineres nøye så det ikke blir en "Er du for eller mot kapitalisme"-tråd. De kommer det sjelden noe godt ut av.

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...