Gå til innhold

Hvordan beskriver du Hitler?


iloveitt

Anbefalte innlegg

En tvers igjennom overfølsom og dertil ond person.

 

En interessant tanke det med hvordan verden og i hovedvekt Europa ville vært i dag om ikke 2. verdenskrig hadde funnet sted. Tror nok vi ihvertfall hadde ligget et par år etter rent teknisk. Velstanden hadde neppe vært like stor heller. Sovjet/Russland hadde nok slitt mest.

Ikke at det forsvarer alle grusomhetene denne krigen er en ansvarlig for.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ekstremist for sin tid. Jødehat var ingen nyoppfinnelse av Hitler, det var tykt av det i mesteparten av Europa og Russland ihvertfall. Tyskland var på randen av kollaps, økonomisk og historisk så var det veldig vanlig at nærmeste stormakt invaderte nabolandene hvis de kunne. Det var frykt for at kommunistene skulle starte revolusjon. Da er det mye lettere for ekstreme grupperinger å vinne støtte når forholdene er på trynet. Desperate folk gjør desperate valg.

 

Hitler Lovte folket en ny storhetstid, han skulle fjerne jødene og kommunistene og bygge opp Tyskland igjen. Han var en meget karismatisk taler, visste hvordan han skulle vinne folket over. Bla. ved å sette fyr på riksdagen (Tyske stortinget) og skylde på kommunistene. Som nevnt tidligere så var han en dekorert krigsveteran, noe som var en positiv ting. Han kvittet seg med SA, som var en likesinnet, men potensielt en farlig del av hans eget parti ved å få alle lederne likvidert.

 

Krigen gikk temmelig bra inntil Hitler bestemte seg for å angripe Sovjet, imot generalene hans sine råd. Dermed hadde han en tofrontskrig. Han gjorde også samme feil som Napoleon gjorde flere hundre år før ham, sendte tropper inn i Russland/Sovjet uten bekledning, mat eller utstyr for en vinterkrig mot russerne.

 

Så alt i alt vil jeg si at Hitler kunne å spille på de riktige strengene politisk. Var en middelmådig strateg. Klin gærn når det kom til "jødeproblemet", menneskesyn generelt og stormansgal.

 

 

Vil vel si at han var rett og slett gal mann pa galt tidspunkt.

Likte den :thumbup:

Lenke til kommentar

Jeg syns hitler var en av de mest geniale mennene jeg ser opp til.

Dette kan diskuteres opp og i mente..

Men. Viss man tenker litt.

 

En liten fyr med merkelig bart.

Greide dra med seg så stor flokk med seg.

Regjerte og styrte på.

Han fekk folket med seg.

 

Hadde bare han brukt dette til noe godt. Og ikkje ondt.

 

Så det er synd at han gjorde det han gjorde, og det respekterer jeg ikkje i det hele.

Men generelt hvordan han ble så stor er bare genialt.

Lenke til kommentar
Hitler var en enormt god taler! Hitler var og en person med litt for mange "ville" meninger som han desverre fikk utført mange av.

 

Her har du litt info om soltegnet som mange kaller det.

 

Swastika (Hakekorset)

Det er et urgammelt symbol, som har blitt benyttet i mange ulike kulturer verlden over. De første bevarte forekomster av symbolet ble funnet etter kulturer i det nåværende Pakistan. De datereres tilbake til år 3000 f.kr. Det var imidlertid ikke før år 1000 f.kr. symbolet ble vanlig å bruke. Hakekorset skulle da være et symbol for solen, den høyeste guden, makten og livskraften. Hakekorset har blir brukt siden før Kristi fødsel i Kina, India, Japan og sør Europa. I det øvrige Europa (untatt norden) virker det som om symbolet ikke ble benyttet mye etter Kristi fødsel og fram til 1800-tallet. Det antas at dette skyldes at det ble sett på som et buddistisk symbol og dermed "antikristelig". Navnet swastika er sanskrit og betyr "det er vel" og tegnet tolkes da som et symbol for liv og lykke. Det latinske navnet er Crux gamatai, det tyske Hakenkreuz, det greske Tetraskelon/Gammadion og det engelske Fylfot. Roterende med solen kalles den swastika og roterende mot solen kalles den ofte sauvastika. Sauvastikaen symboliserer ofte uhell og ulykke.

8276054[/snapback]

Kanskje jeg husker helt feil, men snudde ikke tyskerne korset?

 

 

noe av det summeste jeg ser er idioter av tenåringer som skal være kule og tegner korset fiel vei uten og selv vite det...

Lenke til kommentar
Jeg syns hitler var en av de mest geniale mennene jeg ser opp til.

Dette kan diskuteres opp og i mente..

Men. Viss man tenker litt.

 

En liten fyr med merkelig bart.

Greide dra med seg så stor flokk med seg.

Regjerte og styrte på.

Han fekk folket med seg.

 

Hadde bare han brukt dette til noe godt. Og ikkje ondt.

 

Så det er synd at han gjorde det han gjorde, og det respekterer jeg ikkje i det hele.

Men generelt hvordan han ble så stor er bare genialt.

8526197[/snapback]

 

helt helt enig:)

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Genial god politiker: Han samlet det splittede landet og skaffet millioner av arbeidsplasser. Var også en brutal jævel. F. eks: da han fikk SS til å drepe alle i et motstridende parti, eller var det et alliert parti? Husker ikke helt...

 

Farlig ideologi: Han var nazist, en tankegang som jeg aldeles ikke støtter.

 

En elendig militær taktikker og kommandør: Heldigvis, Hitler kunne ikke noe om å styre militæret. Nazi-Tysklands militære suksesser kom fra deres (brilliante) generaler, osv. Da Hitler tok over, førte han en taktikk som bare gjorde vondt verre for de tyske soldatene, og dermed for den tyske krigføringen.

Lenke til kommentar

En av historiens beste talere og ledere. Den fødte statslederen i min mening. Respekt!

Hans høyre-ekstreme politiske overbevisning og nazismen er jeg selvfølgelig ikke enig i, men alle sammen har rett til å ytre sin mening.

 

"I do not agree with your opinion, but I will fight to the death for your right to uphold it."

Lenke til kommentar

Hitler er et eksempel på hvor ond verden kan være. Jeg tror nemlig ikke noen blir født onde. De allierte kan takke seg selv. Hadde de ikke straffa tyskland så hardt etter første verdenskrig så hadde neppe den andre funnet sted. Da tenker jeg særlig på det gigantiske gjeldsbrevet de ga tyskland.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

jeg vil beskrive Hitler som en jævla dritt.

det mange ikke vet er at Hitler begynte livet sott som maler, men da han ikke kom seg inn på malerskolen gav han skylden på.......jødene.

rent sagt var det jo himler som gav idene til konsentrasjonsleirene og startet dem.

så vel jeg jo si at Hitler ikke hadde særlig med leirene og gjøre, men det var jjo han som gjorde at andre ble helt dust.

i alt vil jeg beskrive Hitler som en jævla stinkende ape med IQ som en gresshoppe.

men det verste er at han var et geni innen krigføring.

synd å si det men sant.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...