Gå til innhold

Den massive skotråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Trenger litt beslutningshjelp her hos dere. Selv om jeg har en klar anelse om hvilket par dette forumet vil favorisere, velger jeg likevel å høre med dere!

 

Har fått to par, og jeg har (i utgangspunktet) bestemt meg for at jeg ikke skal ta meg råd til begge. Hvilket par skal jeg beholde? Chelseaboots fra Filippa K eller boots fra Pepe Jeans? (og nei, jeg har ikke hvite bukser, mine beige chinos ble overeksponert)

 

47461.jpg

 

VS

 

47464.jpg

 

Nå har det seg slik at skoene fra Filippa K er dyrere, men også mer behagelige. De trenger også mer pleie og er mer utsatt for været (for ikke å snakke om alt saltet) som er her i Bergen om vinteren.

 

Dom?

Lenke til kommentar

Jeg vil heller returnert begge parene og kjøpt et par sko som er i bedre kvalitet og koster mer eller mindre enn de ovennevnte. Men hvis du ikke vil returnere begge, hadde jeg valgt Filippa K.

@Eksboks: Jeg synes sålen var en kul vri! Ser for meg at skoene kan se ganske fete ut til en gjennomført streetwear-stil.

Det har du rett i, men nå er ikke jeg en #streetwear-fyr, så det passer nok ikke til meg. Jeg vil heller ikke tro at noen #streetboyz vil gå i wingtips boots.

 

Herring Hawkshead vs. Herring Burgh?

Den eneste forskjellen mellom skoene er vel sålen og fargen på skoene.

Endret av Eksboks
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...