Gå til innhold

Rosenborg Ballklub 2018


DJ_Dark

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke så farga av Eikrem-onanien til Alsaker nå. Han slo et par gode pasninger, men Svensson var faenmeg overalt på banen. La seg ned som midtstopper når Larsen eller Strandberg gikk fremover, hang igjen på offensive cornere, og løp overalt generelt.

 

Eikrem: Gode pasninger, men RBK-forsvaret stoppa alltid MFK-angrepet ca rett etterpå

Svensson: Løp mye, jobba iherdig, scora et mål og holdt på å få ett til (om han hadde fått ballen innafor stolpene)

 

Ganske jevnt mellom de to, men jeg holder på Svensson. Fordi jeg er RBK-supporter ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Syns Høiland var den som var best i dag. Strålende i forsvar og reddet på mange måter kampen.

Etter min mening så slår ikke Eikrem bedre pasninger enn det Strandberg/Henriksen varter opp med og de har "litt" igjen til Dockal. Men ingen har tatt opp kampen med Marek Sapara, dessverre...

Prica sin oppgave ser ut til å bare være "gnomen" i laget. Plager livet av Molde-spillerne og hindrer til dels kontringer. Issah ser derimot ut til å nærme seg kampform. I tillegg kom begge våre gule på helt klare sabotasjer som i seg selv er usportslige, men viktige for resultatet.

Den ene gangen Rbk satte opp tempoet ramla Molde sammen som et korthus, men en gang i løpet av 93 minutter er ikke godt nok. Å forsvare seg til seier på Lerkendal er definitivt under enhver kritikk, bortsett fra at vi fikk 3 poeng da.

Lenke til kommentar

Og hvem er det som tror på seriegull nå? Godset er milevis foran og ser ekstremt sterke ut. Vi er ikke der enda.

Både Godset og Molde fremstår som bedre lag for øyeblikket. Det eneste Rosenborg kan gjøre er å fokusere på eget spill. Dersom spillet forbedres så kommer poengsnittet også til å øke i andre halvdel av sesongen.

 

Gårsdagen belyste det faktumet at RBK sliter på topp. Prica er på vei ut, mens Chibuike og Fredheim Holm er så og si vaksinerte mot å skåre mål. Jeg orker ikke å snakke om Burger-Ivers og hans slette innsats de siste kampene. Da sitter man igjen med Midtsjø som ikke engang fant veien til benken i kampen mot Molde. Chibuike/Midtsjø er unektelig spennende, men særs usannsynlig.

 

Et annet dilemma er trauste Høiland/Issah kontra de langt mer offensive/spillende Ankersen/Sælnes - Bør man satse på defensiv trygghet eller offensive bidrag?

Lenke til kommentar

Som en kamerat sa i går under kampen; "Det var tider når RBK ikke var redde for å angripe".

Tenkte da på under Nils Arne Eggen. Raskt i lengderetningen og utrolig morsom fotball. Jeg mener vi har spillere som behersker mer direkte spillestill enn hva Janne bruker nå. Synes det skal gå så mye på tvers og kryss. Nå var gårsdagens kamp bedre, men i gjennomsnitt synes jeg vi slår altfor mye feilpasninger og gjør kjipe valg.

 

Issah har ikke vært den figuren han ble hentet for å være. Synes Svensson er mer bidragsytene både offensivt og defensivt. Skulle ønske Janne hadde turt å være offensiv, spesielt på Lerkendal.

Lenke til kommentar

Har litt trua faktisk. Er jo ikke halvveis enda og rbk pleier jo å være bedre på andre halvdel av sesongen. Tror godset sprekker, så mest bekymra for Molde. DFH var jo på gang før han ble skada, Svensson begynner å finne igjen fjorårsnivået, Henriksen er også i relativ bra form. Dockal har vært veldig god i det siste (med unntak av i går), Høiland spilte bra i går og Larsen er jo stabilt god. Ørlund spilte bra igjen i går (har spilt ganske elendig tidligere). Men Iversen og Prica er langt ifra der de burde vært.

 

Avhenger selvfølgelig av at vi klarer å holde oss skadefri. Troppen er jo såpass liten at det kan gå veldig dårlig med litt skader.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...