Gå til innhold

Se Live bombing av Afganistan


Anbefalte innlegg

http://www.unbeliever.pwp.blueyonder.co.uk..._GunshipMed.wmv

:mad: FY satan.

:mad: /me liker IKKE slikt!

 

Og usa skal ha proffesjonelle folk der ute? Hvorfor sier de ting over comm'en som:

Don't bomb the square building it's a Mosque" - "No! The rectangle building is the Mosque!"

 

De vet jo fan ikke hva de holder på med. :mad: "oh yeah, he is still burning." "missed, get him with the 40.

"Don't bomb the square building it's a Mosque!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, alternativet er jo å spørre: "Er du en sånn slem hårape som skyter vilt rundt deg med AK47en?".

I virkeligheten har man ikke sånn fancy "radar" hvor det står "Enemy Achmed, pull the trigger!". At fiendtlige soldater lider ekstra mye (brenner i dette tilfellet) er bare bra. Hvis man er ekstra human kan man avlive svinet med 30mm. Det ser nok stygt ut, når en kule uten problemer river av et bein...

 

[ Denne Melding var redigert av: SysError på 2002-12-12 20:06 ]

Lenke til kommentar

Best at NATO tar ut sånne "aladdin bin laddin sjeggiser" som er totalt messed up i hodet, og som på en eller annen merkelig måte har klart å rekrutere en hel gjeng ranglete "m0ng0er" og utstyrt dem med automatvåpen og rakett kastere (ja fly er vel ikke vitsi å nevne for det har de ikke råd til og de skaffes jo på "kjente andre metoder") til å knuse løs på storbyer og yppe mot våpen inspektører og lage bråk og krig, de begynner og de som ser trusselen avslutter den lille hjerneaktiviteten demmes...good job!

 

ærsj, blei litt sensurert :razz: hehe

 

[ Denne Melding var redigert av: Izex på 2002-12-12 20:28 ]

Lenke til kommentar

Så jo helt reelt ut det der.

seriøst , hvordan trodde dere det ble kjempet der nede?

selvsagt er det helikoptre som bomber dem fra langt hold. usa lærte en viktig lekse i vietnam- bedre dem enn oss. det er ikke noe problem om det dør 100 sivile afganere, det viktige er at det ikke blir sendt hjem falne amerikanere, for det vil påvirke krigsviljen til amerikanerene.

Lenke til kommentar

En ting er å beskjempe bin laden gjengen. Men det høres ikke helt ut som om de har full kontroll over hvem som er der nede. Hvordan i hel.... ser de forskjel på menneskene der nede.

 

"Hei den bilen kjører"

"Okay bomb han. Han har sikkert skjegg han også"

"Okay sjef"

 

"Øhhm jeg mener han der også har litt mer skjegg enn de andre der nede. La oss bare bombe han for sikkerhets skyld. Det kan være Bin Laden."

 

La oss håpe de norske flygerene ikke er like blåst i toppen. :sad:

Lenke til kommentar

Kan ikke akkurat si at jeg gledet meg til å se den filmen, men som vanlig blir det til at jeg blir for nyskjerrig. Det viste seg at jeg ikke burde sett den der, blir fylt med sinne og stygge tanker om USA.

 

Skal ikke forundre meg at USA sine agenter finner fram til denne diskusjonen og bringer oss inn til avhør, eller eventuelt bomber oss også. (Litt humor kan vel ikke skade?) :smile:

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-13 00:43, skrev L..:

En ting er å beskjempe bin laden gjengen. Men det høres ikke helt ut som om de har full kontroll over hvem som er der nede. Hvordan i hel.... ser de forskjel på menneskene der nede.


 

Denne typen angrep blir så godt som alltid støttet av et FIST-team (FIre SupportT) eller FAC-team (Forward Air Control) som observerer 'slagmarken' fra bakkenivå og ofte belyser større mål med IR-markører/laser som våpensystemer på fly/heli bruker for å sikte seg inn. Det er som regel disse teamene som avgjør om mål er verdt å skyte på siden de ofte følger aktiviteten i området lenge før heli/fly settes inn.

 

I motsetning til hva mange tror så flyr man jo ikke vilkårlig inn og skyter på alt som rører på seg nærmest for moro skyld.

Lenke til kommentar

Eg er dritt lei av at folk snakker om at amerikanerne er så bla bla bla.. Det er den fordømte regjeringen og ikke all folket som er slikt. Er vi som bondevik og regjeringen? Eg digger usa og har vært den mange ganger. Folk der er mer uvitende enn det dere skulle tro. Spreng det hvite hus og alle blodtørstige politikkere men ikke hele landet.

Lenke til kommentar

Det ligger litt i minnet om en vis Kinesisk ambassade som gikk i luften. Er ikke helt sikker på at USA har full kontroll over en gjeng med skytegale folk.

Ikke snakk om da de teppe bombet en landsby i afganistan med 25kilos mel sekker.

Ops byen var vist i veien????

 

Hva sier ungen til hun som døde da???

 

"Oj der døde mamma, men vi har da mat i en uke da!!!"

 

Jeje. Verden blir ikke det samme om USA sank plutselig i havet.

Lenke til kommentar

Blir bare dumt når folk skal sitte og kritisere reelle kampsituasjoner.

Folk her kan ikke engang forestille seg hvordan det faktisk er ute i felten i en krigssituasjon. Lurer egentlig på hvordan flertallet tror at krigssituasjoner forløper seg?? De fleste tror tydeligvis at alt er som i en film, med manus og regi som følges til punkt og prikke. Bare de slemme blir drept ALDRI barn og kvinner men av og til en og annen snill soldat, men før han dør rekker han alltid å hoste fram: "gi denne/dette til kona/kjæresten og si at jeg elsker henne..."

 

Greit nok å kritisere på politisk nivå, men dersom man skal si noe om ting man overhodet ikke har peilig på så blir det bare vrøvl.

 

Minimum payne:

Hvis det var én viktig lekse USA lærte fra Vietnam, så var det: "Stay the hell out of Vietnam"

:grin:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...