Gå til innhold

Kristne brukere av siden for religion


Anbefalte innlegg

Kristne brukere av siden for religion og livssyn er tydeligvis i mindretall i forhold til antallet ateister og evolusjonister. Kristne debattanter utsettes for hån og lite flatterende beskrivelser til stadighet. Dette skjer uten moderators inngripen. Jeg har observert såpass nå at jeg påstår deler av moderatorteamet er partisk i denne sammenheng. Dette er en skam.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Persongangrep tollereres ikke, men vi kan ikke nekte generelle uttalelser om kristendom like lite som vi kan nekte generelle uttalelser om FRP eller SV. Det samme går for generalisering om kristne på lik linje med generelle uttalelser om sosialister og kapitalister.

 

Man får værsågod tåle kritiske ytringer mot kristendom eller kristne. Det er prisen for ytringsfrihet. Såfremt kritikken er konstruktiv og saklig.

 

Men direkte angrep mot andre brukere eller ren trolling/flamebaiting er bare å rapportere.

 

Dette har ingen ting med partiske holdninger å gjøre. Det har med prinsipp om mest mulig ytringsfrihet på forumet. :)

 

Når det er nevnt tror jeg ikke det finnes noen daglige aktive moderatorer i den kategorien så det beste hjelpemiddel er å rapportere overtramp.

Lenke til kommentar
Kristne brukere av siden for religion og livssyn er tydeligvis i mindretall i forhold til antallet ateister og evolusjonister. Kristne debattanter utsettes for hån og lite flatterende  beskrivelser til stadighet. Dette skjer uten moderators inngripen. Jeg har observert såpass nå at jeg påstår deler av moderatorteamet er partisk i denne sammenheng. Dette er en skam.

8193953[/snapback]

Når folk går hele livet å tror på noe som ikke finnes, må man vitterlig få lov til å flire litt. Neida, men vi har jo noe som heter ytringsfrihet.

 

Uansett. Hvorfor tar du deg nær av det? Det finnes jo religioner som har fått gjennomgå mer enn kristendommen (*host*jødene*host*), og de klarer seg enda.

 

 

:p

Endret av EvenT
Lenke til kommentar

Nei. På forumet streber man etter å tillate at det meste skal kunne diskuteres. Dog fokuseres det mer på hvordan og ikka hva.

 

Men unntak finnes jo. Personvern, rettssikkerhet, vær-varsom-plakaten, piratkopiering og ikke minst personangrep er emner som medfører begrensning i hva som er lov å diskutere på forumet. Norsk lov setter selvfølgelig også begrensinger.

Lenke til kommentar
...for å ikke nevne spam, spam og atter spam!

8199731[/snapback]

 

Jeg føler meg litt som en viking nå. :p

 

 

 

Forøvrig, jeg som kapitalist for gjennomgå ganske hardt av de på venstresiden her på forumet, akkurat som sosialistene får gjennomgå av de som er på høyresiden.

Lenke til kommentar

Trådstarter opprettet en lik tråd (men med litt sterkere innhold i religionsforumet, dette er en feilpost, som jeg har stengt nå. Førsteinnlegget siterer jeg her:

 

Jeg har kikket og fulgt med her på siden en stund, men det er først nå at jeg selv er registrert og pålogget.

 

Det som slår meg er at personer med kristent livssyn blir hardt angrepet med usaklige argumenter som ikke kan dokumenteres, samtidig som det kreves dokumentasjon på nesten alt den kristne måtte forfekte. Jeg har sett linling til totalt useriøse nettesteder som forfekter regulær løgn. Det ser ikke ut til at dette plager ateistene noe særlig. "Hensikten helliger middelet"?

 

Er det slik at også moderator & co aksepterer slik oppførsel? Har moderator en ateistisk agenda? Er det noen andre som har et syn på dette?

 

Igjen, som andre påpeker - skriv rapportering på det du mener er over streken, så gjør vi det vi kan med saken.

 

Å påstå at moderatorer har en ateistisk agenda faller på sin egen urimelighet, da jeg flere steder i religionsforumet har påpekt at jeg er kristen, og ikke liker generaliseringen en del ateistdebattanter der utsetter meg for.

 

Videre ønsker jeg ikke å diskutere mine livsyn og agendaer, og iallefall ikke i en helt åpen tråd :).

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...