Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Blitt ferska? Fortelle....? IKKE SPAM OG OT


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest påskeegg

Dette er egentlig en morsom men flau historie.

Det var første gang jeg skulle overnatte hos typen og alle hadde lagt seg, altså moren begynte vi å kose. En ting førte til den andre og ja dere skjønner. Ettersom jeg ikke hadde begynt på pillen enda, måtte da komdomen bli tatt i bruk. Etter sexen var min kjære utrolig sliten og det hadde seg sånn at tidligere på dagen hadde vi spist påskeegg i lilla kartong, så han la bare kondomen oppi der og vi la oss til å sove. Neste morning våkner vi begge av at moren har komt innpå rommet for å rydde litt. Da begge åpner øynene, ser vi at hun holder boksen og lokket er opent. Begge blir dritrød i fjeset og jeg fortere meg under dynen, imens hun ler høyt før hun forlater rommet.

Kan si det sånn at jeg gikk ikke ned i stuen den gangen nei, og kjæresten min snakket ikke så mye med hun heller. Vi er veldig flinke til å kaste kondomen nå viss vi må bruke den en sjelden gang. Men gu så flaut det var xD Er så redd hun skal ta det opp en gang, bare for å gjøre med flau xD

Lenke til kommentar
Har en liten nappe historie.

 

Satt på rommet mitt og ronka etter en deilig pornofilm. Pluttselig kommer bestemor inn, og hun ser hva som foregår. Men det ene hun sier er "Her går det hardt for seg ja" og gikk ut igjen. Jævlig flaut, men heldigvis hengte hun seg ikke opp i det :)

Tenk å ha en sånn bestemor da :D Fette villjt! :D Mi hadde nok besvimt hadde det skjedd meg :p Men hu er 83 da, så tror ikke hu kommer seg opp trappene :p

 

Har en kompis sin, og en flau en fra meg, men ikke busting:

 

Først ut er kompisen min, som forøvrig får navnet Stian her så ikke venner finner hvem det er:

 

Kompisen min står på dass og runker. Dassen er i første etasje, og stua er i andre. Så kommer mora ned fra stua, og går bort til dassdøra og spør: "Stian, ka du hold på me?"

Rappkjeftig nordlending som han er svarer han: "Æ RONKA!" Mora svarer bare: "Må du ikkje hold på før lenge da."

 

Også var det jeg som hadde vært i dusjen, og kom opp i stua med bare håndduken på, i en alder av 11-12. Så sitter søstra mi i sofaen rett ved trappa, og ser mot meg og sier "Æ ser du har fått hår!"

 

Flaut å ha ei søster som er 17 år eldre enn seg selv, enda verre når hun skal gjøre det enda flauere :S :D

 

 

## dobbelpost slått sammen av ilpostino ##

Endret av ilpostino
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

For noen år siden, så hadde jeg sex på en planovergang, og da var det en bil som stoppet å så på.. Vi pakket sammen å stakk.

 

En annen gang så kom lillesøstra til x-forloveden inn mens vi hadde sex, hu ble stum, før hu tuslet ut igjen (hu var 14 eller 15 da).

 

Ellers har jeg en kompis som MANGE ganger har løpt rett inn i mine leiligheter etc, og var ekstra kjipt den tiden jeg hadde senga 3 meter innenfor utgangsdøra :p..

 

Nå for tiden så har jeg ofte sex ved e18 og lignende sammen med min nåværende samboer og forlovede, så ting forandrer seg.. Har dog aldri blitt fersket av foreldra.

 

 

Ohh.. Glemte en, som egentlig ikke er fersking.. Snakket i litt humoristisk tone om at en kompis skulle filme at jeg pisket madammen.. Og etter litt klyper og tull, så var plutselig madammen naken å ble pisket, som igjen førte til full behandling med sex etc.. Alt på kamera :p

Endret av Wrasko
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Joda har blitt fersket:

 

1) Var på hyttetur med 5 venninner og 3 kompiser, jeg og min x-date var ganske usosiale i sofaen inne, mens alle de andre var ute å drakk og hadde det gøy, flere ganger kom de inn for å klage på oss, men det hjalp ikke stort, så etterhvert bestemte hun seg for at vi skulle ta et av rommene nå som vi først var inne og "klare" :p vi gikk inn på et rom å låste faktisk døren :p vi fortsatte jo med foreplay da, nå som vi visste vi ikke ville bli forstyrret, men der tok jeg feil... rett etter jeg hadde fått hun av buksen å begynt med fingringa osv. banket det på, vi ignorerte det jo :p men så fikk vi høre at vi skulle dra ut, og venninna mi begynte hysterisk å banke på døren, x-daten min var så nær, så skyter døren opp med 4 venninner stående i døren, fy f*** har aldri sett dem så "lost" ut! :p og hun som eide hytta hadde jo seff nøkkel til døren og når vi ikke svarte konkluderte hun med at hun bare skulle låse opp :hrm: hun kunne tenkt at det er en grunn til at vi er der inne! Men nei da, klarte ikke å tenke så langt :p senere har jeg blitt "ertet" for det :p

 

2) Var en rask en på gressplenen på Hellerudsletta i russetiden, men utifra situasjonen ber man praktisk talt om å bli fersket :p tok hun oppetter en buss tidliggere, men man ber om det, men tviler på at folk la merke til det, alle var jo drita og opptatt! :p

Endret av _Lucas_
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Var veldig full en kveld og holdt på med ei jente hos en kompis. Vi endte opp på dass, og akkurat i det jeg skal til å, eh, gå ned på henne angret jeg som en hund når jeg så den utrimma skogen og tenkte hva jeg skulle gjøre for å ro meg vekk fra situasjonen. Akkurat i det jeg skal til å begynne banker mora til kompisen min på døren og roper "Kom dokka ut! Kom dokka ut!" på trønderdialekt. Jeg ble veldig lettet, selv om det var ganske flaut for oss, og spesielt kompisen min som ble tatt i det han rota med den andre jenta på sofaen. Hahaha.

Endret av JensViking
Lenke til kommentar

haha, fin den Viking

 

dette skjedde for noen minutter siden

 

var i hotellrommsbadet og nappa i laksen

døra var låst det var jeg 100% sikker på

like før jeg skulle bli ferdig

kommer seff gammer'n inn

og spør hva jeg driver med, jeg svarte jeg driter

(satt på dass ^^ med hånden som dekket junior)

greit svarte han og gikk :dontgetit:

 

av en eller annen grunn la han ikke merke til at jeg runka x]

Lenke til kommentar

Fattern jobber med nettverks sikkerhet i ett IT firma. Plutselig en dag fikk vi brev fra telenor, om at husstanden vår sendte ut epost spam.

 

Jadda! pc'en min var infisert med virus og fattern sjekka loggen på proxy serveren han hadde satt opp... whooops, I didn't see that coming :p trenger vel ikke si mer :p

 

jeg tørte ikke surfe på sånn mer da... fikk litt "big brother ser deg"-følelse :p

Lenke til kommentar

Jeg har blitt tatt et par ganger, eller vært farlig nære. Jeg har flyttet og i kjelleren min her har jeg ikke lås på innsiden. Det pleier å være trygt å hilse på Langemann, men så har det hendt at min far har kommet tidlig hjem fra jobb og skal ned og gjennom kjellerstua for å fôre edderkoppene sine. Fra jeg hører at døra oppe i gangen åpnes, hvis jeg har ørene på spenn og hører det, har jeg ca 6 sekunder på meg før døra til kjellerstua åpnes.

 

En gang kom min far ned og åpnet døra og gikk rett inn i kjellerstua akkurat i det jeg holdt på å krysse ut de siste sidene på PCen. Enten så han ikke hva jeg holdt på med, eller så latet han som han ikke så det, men det skal godt gjøres, for det første man ser når man åpner døra er skrivepulten og PCen min. Han sa ikke noe på det, han satte seg bare i sofaen og spurte om jeg kunne klippe gresset og lufte bikkja litt senere.

 

Ellers har det skjedd at folk har gått ned på doen rett ved siden av kjellerstua mens jeg har vært opptatt uten at jeg har merket det.

 

Det verste var da stemora mi kom ned og jeg satt og sang høyt til musikken jeg hørte på og trodde jeg var alene.

Endret av Zarac
Lenke til kommentar
Gjest Guest_pfft_*

Kanskje ikke like crazy some mye her men var ganske flaut. Satt i går i sofan med den bærbare på bordet og søstra mi satt vedsidenav meg å så på tv. Jeg fant ett litt morsomt bilde så jeg begynte å le litt og merket at hun så bort på skjermen min og flirte litt selv. Jeg bestemte meg for å lagre bilde,men så klart heter den første mappa som kommer opp "fapfap" med mange bilde av vel forskjellige ting...fyfaen å pinlig bare merket hvordan hun prøvde å "late" late som ho ikke så det gaah!

Lenke til kommentar
Gjest Guest_jente20_*

Jeg og kjærsten min ble bustet en gang av broren min som er 7 år eldre. :blush:

 

Vi var begge 17 år og lå i senga på rommet mitt og hadde sex, plutselig bruste broren min inn han skulle hente noen klær som lå der. Så hopte både jeg og kjæresten min opp, og dro til oss dyna for å hjemme oss. For å si det slik: Det var ikke mye vi fikk dekket til.... :p Tror han ble like flau som oss :blush: Etterpå fikk jeg vite at han hadde spurt moren min om jeg brukte prevensjon.. :roll:

 

Har også blitt bustet av faren min :( Jeg og kjæresten min hadde sex på rommet mitt (igjen) og vi trodde vi var alene, derfor tenkte jeg at det var ingen grunn for å holde stønnelydene lave. Etter sexakten hørte vi far min gå ut av toalettet, som ligger ved siden av rommet mitt.

 

Guuud, da ble jeg kvalm... :ermm:

Lenke til kommentar

Jeg kan fortelle noe en venn av meg opplevde. Han var 15 og hans bror var 18. Han var veldig flau da han fortalte meg om det dagen etterpå, så jeg skulle egentlig ikke fortelle det videre, men det er lenge siden nå.

 

Min venns xbox hadde fått den røde ringen og broren hans, snill som han var, sa at han kunne spille på hans xbox som han ville mens hans egen var på reparasjon. Etter skolen en dag skulle han spille på rommet til broren sin. Døra sto oppe på gløtt, så han trodde ikke det var noen der. Men idet han åpnet døra og gikk inn på rommet ble han presentert for synet av broren sin med dama i senga. "Hei, du," sa broren hans. Dama begynte å le. Vennen min snudde seg fort og gikk ut igjen og da han var på vei ned trappa til kjelleren roper broren etter ham, "var det noe du ville, eller?"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...