Gå til innhold

Vålerenga ♥ Oslos Stolthet!


Raste

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Bittert på søndag.

Hadde fortjent poeng, også på hjemveien streiket bussen vår, så vi ble stående på ett gudsforlatt sted i 4,5 time for å vente på at en av de andre bussene skulle komme tilbake fra Oslo etter å ha sluppet av alle som var på den.

Var ikke hjemme før halv seks!

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Årsbeste og vi skulle ha vunnet. ESN viser ikke skuddet til Grindheim eller kjempesjansen til Zahid, men viser all RBK sjansene, for noe tull.

 

Birger Meling tok en Freddy og skulle vært utvist med 2 gule selv før han holder fast Agyiri på vei igjennom. Men men. Dommer var god ellers, selv om det er 8-0 i offside imot oss. Det meste så riktig ut da, og den som ble feil på Lindkvist var vanskelig å se for linjedommern.

 

Uansett. Morsom fotballkamp, håper på mer av det i Tippeligaen. Kreds til RBK for å være offensive og skape en fin ramme rundt kampen. Jevtovic er faen meg god, og nok en serber som kan skuddfinte.

Lenke til kommentar

La også merke til at de viste veldig mye RBK (i likhet til VG, som nærmest mener Enga stjal ett poeng), men kommentatorene sa tydelig flere ganger at Enga fortjente minst ett poeng. Personlig mener jeg tre poeng hadde vært greit med tanke på overkjøringa i starten av kampen, samt at RBK burde spilt med ti mann store deler av kampen. Meling skulle vært utvist flere ganger, og det kortet han faktisk fikk grenset jo til rødt. Når han fikk kortet valgte han å krangle med både DFH og dommer. For en ufyselig type.

Lindkvists "offside" var ikke avgjørende da keeper uansett redda sjansen, så det er greit.

Lenke til kommentar

Årsbeste på både tribunen og banen i går.

Kunne fort fått med oss alle tre poengene. 

 

Det at VG/DB og andre store aviser konstant skal finne noe negativt om Vålerenga, evt bare overse dem er ikke noe nytt dessverre.

VG har jo en tendens til å sende LSK supporteren Morten Stokstad til å dekke våre matcher, han klarer jo ikke å holde seg nøytral.

 

Men dagsavisen skriver mye bra, www.dagsavisen.no/oslo/arets-beste-norske-fotballkamp-som-vif-burde-vunnet-1.973282

Endret av PatSharpX
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 3 uker senere...

Noen som vet når Adam Larsen er klar til å spille? Ser det står "tidligst 7. august" i en VG-artikkel fra 6. juni, men aner ikke om dette fremdeles stemmer. Er han skadefri?

Hadde vært digg med en keeper som faktisk kan forsvare å spille i øverste divisjon, Sandberg er jo helt krise.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...