Gå til innhold

Vista-aktivering knekt


Anbefalte innlegg

 

Du ser på det bakvendt... er bare et spørsmål om tid før f.eks CPU'er får en id (tilsvarende MAC adresser på nettverkskort) og da kan jeg godt se for meg at lisensene knyttes opp mot dette... selvfølgelig er jo heller ikke dette 100% pirat sikkert da...

8066854[/snapback]

 

Det var ikke det som var forslaget, forslaget var å sende en egen hardware-brikke med OSet. Ellers er jeg usikker på hva det skal hjelpe å knytte lisensen opp mot CPU-id.

 

AtW

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Du ser på det bakvendt... er bare et spørsmål om tid før f.eks CPU'er får en id (tilsvarende MAC adresser på nettverkskort) og da kan jeg godt se for meg at lisensene knyttes opp mot dette... selvfølgelig er jo heller ikke dette 100% pirat sikkert da...

8066854[/snapback]

CPUID har eksistert i mange år.

Endret av skrotnisse
Lenke til kommentar
Jeg er ganske sikker på at denne keygen saken ikke virker. Jeg har nå i løpet av natten, på tre forskjellige maskiner prøvd å få en lisens som virker. Det er ikke på noen av maskinene kommet en ny lisens, så slik jeg ser det er dette bare tull.

 

Om det skulle virke, men tar flere døgn for å få fram en nøkkel som kanskje virker så tror jeg ikke MS har så veldig mye å frykte her.

 

Videre så vil vel ikke denne nøkkelen bli godkjent på nett, så når den der sjekkes med jevne mellomrom så vil den jo feile og en er like langt.

8066798[/snapback]

 

Funker fint den da...Du må bare ha litt tålmodighet.... :thumbup:

Lenke til kommentar
Funker fint den da...Du må bare ha litt tålmodighet.... :thumbup:

8066990[/snapback]

 

Har du faktisk fått en fungerende key da? Jeg har kjørt i 10 timer nå uten lykke, og rett og slett pga. at det er så latterlig mange kombinasjoner tror jeg ikke den her fungerer effektivt... Den sjekker også kun 10 000 keys på 30 min ca.

Med mindre MS har regnet med at hver person på jorda kjøper veldig mange lisenser :!:

Lenke til kommentar

Ser jo på enkelte forum rundt om at folk påstår de har fått både 3 og 4 nøkler på under 1 time, derfor jeg er litt usikker på sannheten i disse påstandene. Som sagt har det nå på tre forskjellige pcer ikke kommet noe nytt på de 16 timene de har stått og jobbet. Jeg lar nok maskinene stå ut helgen, bare for å se om det faktisk er noen mulighet.

 

Uansett så ser jeg ikke på dette som noen krise for MS pr dags dato. Det tar for lang tid, er for tungvindt, samt nøkkelen blir ikke godkjent på nett ved wga sjekk.

Lenke til kommentar
10 timer er ikke noe...Det kan ta opp til 2-3 dager og få en key....Jeg har fått en key som funker som bare det ja....

8067046[/snapback]

Vet du om det har noe å si om du bruker x64 versjonen av vista?

8067119[/snapback]

 

Ja, det fungerer ikke på 64 bits vista..

Lenke til kommentar
Snekker`n: Tør jeg vedde på at du stemmer RV eller SV, dvs rødt :)?

Du tror på en perfekt verden, og er moralisten selv her, tror de fleste har fattet poenget ditt... Selv tror ikke jeg på den perfekte verden, det vil alltids være mennesker som vil bruke ulisensiert programvare, lev med det!

8066478[/snapback]

Da tapte du veddemålet,faktisk er det eneste partiet jeg har vært medlem i FRP,jeg har aldrig stemt SV eller RV.

Nei vi får aldrig den perfekte verden,men det hadde ikke skadet om noen og enhver hevet sin moral noen hakk :)

Lenke til kommentar
Dette sa Bill Gates om piratkopiering av programvare i 1998:

http://news.com.com/2100-1023-212942.html

As long as they are going to steal it, we want them to steal ours. They'll get sort of addicted, and then we'll somehow figure out how to collect sometime in the next decade.

Det er tydeligvis veldig mange som har blitt avhengig av både Windows og Microsoft sine øvrige produkter som Office osv, og flere har først blitt kjent med denne programvaren igjennom piratkopiering. Nå er altså Vista her, temmelig nøyaktig et tiår etter Bill Gates sin uttalelse om piratkopiering, og mye vanskeligere å knekke. Tror dere at dette er tilfeldig, er tiden inne for å punge ut? ;)

8065540[/snapback]

 

Mulig dette bare er starten,neste os vil etter det jeg tror være enda dyrere og tilnærmet umulig å kopiere om det legges ved en chip som fysisk må monteres i maskinen.

Så vi får vel bare takke piratene for vel utført jobb :whistle:

8065811[/snapback]

 

 

Vil du vedde? MS har gjort mye dumt oppigjennom, men å være så nedsnødd at de krever intern installasjon av en fysisk chip har jeg ekstremt lite tro på. Er du klar over hvor dyrt og tunvint det er? (for å ikke snakke om at tidligere forsøk ikke har lyktes).

 

AtW

8066805[/snapback]

 

Nei jeg vedder ikke,men jeg håper at de innfører noe slikt, jeg tar gjærne runden og bruker litt mere tid ved innstalasjon av et os om jeg vet at tyvene må stå utenfor å se på :thumbup:

Håper virkelig dette kommer om det stopper tyveri :w00t:

Lenke til kommentar

Det forundrer meg at dette ikke har hendt tidligere med Vista (og andre Windows-kopier). Utifra artikkelen kan det virke som denne saken virker som andre keygens, uten at jeg skal utdype mer om hvordan slike lages.

 

Det ser ut til at det blir et ganske stort problem for Microsoft dette.

Lenke til kommentar

En chip som må monteres i pcen for å legge inn hardware synes jeg er helt latterlig.

 

Hva med dem som ikke har skrudd inne i en pc før, skal de da betale en timepris på 450 kr for å få montert denne chipen, i tillegg til hva det koster for selve windows.

 

Hva med de leverandørene som sier at garantien på pc ryker i det den er åpnet? Skal ikke disse kundene kunne kjøpe seg nytt OS uten så stor risiko?

 

Om det er slik det skal gjøres, så får de heller slutte å selge OS løst, men kun selge det sammen med en ferdig oppsatt pc.

 

Om det ender med en egen chip som skal i pcen, så er det vel også en stor fare for at spillprodusenter osv vil følge etter, og hvor vil dette ende da? Er viktig å huske på at brukervennlighet er det viktigste for folk flest, og jo vanskeligere de gjør det i bruk, jo færre kunder vil de få.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...