Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Jeg vet ikke hvorvidt det påvirker så mye, men det er ihvertfall med å pålyse det. Akkurat det samme gjør også Stewart, Colbert og Maher tidvis. Last Week Tonight er blitt liksom The Daily Show med muligheten til å vise alt som HBO kan vise + noe eget. Veldig glad for at HBO har et slikt show når det leverer så bra. Et ukentlig "nyhetsprogram" er ikke noe HBO kommer til å tjene på i ettertid.

Last Week Tonight med John Oliver har faktisk seilet opp som favoritten her også. Han legger ikke fingrene imellom men presenterer det med samme humor som Cobert & Stewart. Maher er så sarkastisk at han nesten dør av det, og noe jeg liker ved ham, men han er ikke like karismatisk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Jeg starta på Breaking Bad i går (Ja, jeg vet det er veldig seint, get over it ;) ). Piloten var bra, gleder meg til fortsettelsen. :)

Sier som b-real... du er så heldig at du aner ikke. En av de store TV-opplevelsene for veldig mange. Serien er litt opp og ned, og personlig synes jeg den sees best som maraton. Blir nok et gjensyn for meg om et par år også :) Kanskje etter at Better Call Saul er ferdig, iom. at det vel er en prequel.

 

 

Jeg har hørt mye bra om serien, så det var bare et tidsspørsmål før jeg skulle begynne på den. Har vært opptatt med andre serier, dermed utsettelsen :p

Lenke til kommentar

 

Jeg har hørt mye bra om serien, så det var bare et tidsspørsmål før jeg skulle begynne på den. Har vært opptatt med andre serier, dermed utsettelsen :p

 

 

Første sesongen eller to kommer du nok til å tenke at "tja det var en bra serie, men den var da ikke SÅ bra".... bare vent... sesong 1-2 er bare oppbygning... ;)

Lenke til kommentar

Maher er smug og skinner "better than". Problemet med Daily Show er at de har fire shows i uka, så de bruker mindre tid på hvert show. (Selv om de sikkert har flere ansatte av den grunn). En gang i blant slår det hardt mot noe, som f.eks. den 9/11 survivor greia, men det er en stund mellom hver gang.

For all del, det neste året kommer jo selvsagt Daily Show til å slå hardere enn LWT, men det at LWT får buzz allerede sier litt.

Endret av Shruggie
Lenke til kommentar

Like før jeg gir opp på The Last Ship. Sett fem episoder. Siste episoden var ren militærporno og Team America World Police. Kom dere tilbake til plottet, for pokker! Tviler på at denne serien blir fornyet.

 

Og The Strain... tja. Jeg likte episode 2, men tempoet er lavere enn det jeg helst skulle sett. Er ikke interessert i klisjéene som følger hovedpersonen rundt. Men noe skal man jo fylle mange episoder med, eller hur...

 

Falling Skies fortsetter å være frem og tilbake og opp og ned og bak og frem og klarer ikke bestemme seg for hva den vil være, alikevel klarer jeg ikke se bort og alt i alt synes jeg ikke den er så verst...

 

## trippelpost slått sammen av ilpostino ##

Endret av ilpostino
Lenke til kommentar

The Knick åpner med eletronisk musikk, og det fungerer selv om serien er satt til slutten av 1800-tallet.

 

Så langt veldig mørkt, og det er litt friskt å se et medisinsk drama pålyse hvor langt vi faktisk har kommet i dag på det medisinske. Hvor tøft det er å kjempe mot tilstanden medisin og kirurgi var på den tiden. Steven Soderbergh gjør god regi og jeg liker Clive Owen godt i hovedrollen.

Lenke til kommentar

Scrubs er noe av det dårligste som har gått på TV. Katastrofalt dårlig.

 

Vel, kan skjønne hvis du ikke ler av serien, da er jo hensikten med en komiserie borte. Men når du bruker et begrep som katastrofalt dårlig, ønsker jeg gjerne en litt grundigere forklaring på hva du mener er så dårlig med serien som helhet.

Lenke til kommentar

Både Anthony Hopkins og Evan Rachel Woods signet for Westworld-piloten på HBO. James Marsden ikke locket inn enda, men sirklerer en rolle i den potensielle serien basert på filmen med samme navn. Jonathan Nolan har vist med Person of Interest at han kan takle teknologi-relaterte serier, så dette lover bra.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Scrubs er kjedelig. Er det bare jeg som fortsatt mener Seinfeld er tidenes komedie? George Costanza for president. Bedre karakter finnes ikke i komiverden.

 

Vi er nok mange som fremdeles elsker Seinfeld :) Dama i huset også. Vi ser på det nesten hver kveld.

 

Også blitt veldig glad i Community selv om det har vært mye opp og ned.

 

Scrubs klarte jeg aldri å like, selv om det var på TV titt og ofte. Synes det er en pinlig og umorsom serie. Men hver sin smak.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...