Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Hoppa av The Affair etter fjerde episode av en eller annen grunn. Har de siste dagene sett de siste episodene, og serien har virkelig bare blitt bedre og bedre utover sesongen. Ruth Wilson gjør nok en av de beste kvinnekarakterene jeg har sett i en tv-serie på en stund.

Endret av gard.
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9817324

Hawkeye : "En gang åt jeg 12 banansandwicher........lå på badet en uke"

 

major Burns : "Klinger , jeg vil se deg uten kjole......i kveld !"

 

Klinger : "Ikke på første deit'n !"

 

lol !

Lenke til kommentar

Da var Colbert Report over. Noe jeg virkelig komer til å savne. Har fulgt med det og Daily Show hver eneste episode i tre år nå. Håper Jon Stewart holder ut lenge. Har ikke så stor tro på The Nightly Show with Larry Wilmore. Var aldri noe særlig fan av innleggene hans på Daily Show. Tviler på at noen klarer og følge opp Colbert, han har jo egentlig blitt bedre enn Jon Stewart.

Lenke til kommentar

Personlig synes jeg Stewart er bedre enn Colbert, men ingen er bedre enn John Oliver nå selv om det bare er et ukentlig show. Synd bare at det blir 25 ganger i året tydeligvis.

 

Dette er siste uka til Craig Ferguson også. Siste show natt til i morgen skal ha med seg mange kjente. Matthew McConaughey, Jon Hamm, Michael Sheen, Marion Cotillard, Kristen Bell o.s.v.

Lenke til kommentar

Liker Conan, Ferguson, Stewart og Colbert + John Oliver stort jeg. Liker også Bill Maher til en grad. Pluss også Graham Norton, men det er britisk.

 

Synes Conan er som Ferguson en god intervjuer som ikke er kjedelig som Jimmy Fallon f. eks. På Letterman virker det nesten som at intervjuene er bare morsomme når gjesten selv står for å være morsom, det må nesten komme fra begge sider synes jeg for at det skal være morsomt. Ikke alene ligge i gjesten eller verten. Clueless Gamer er morsomt, generelt synes jeg alt når Conan er utenfor studioet er kjempemorsomt, f.eks når han besøkte American Girl Store.

 

Lenke til kommentar

Basert på intervjuene alene, så er det ingen som er morsommere enn Craig Ferguson. Han får nesten alle intervjuene til å være morsommere, uten å egentlig prate om noe som helst. Alt er vel gjort spontant også, ingen før-intervjuer eller planlagte temaer. Med ham så føles det faktisk ut som en morsom samtale, framfor et intervju. Han er vel også den mest uhøytidelige og useriøse verten som er, og prøver heller ikke å skjule det.

 

Får også plusspoeng for å være veldig flink til å prate med damer.

Lenke til kommentar

Personlig synes jeg Stewart er bedre enn Colbert, men ingen er bedre enn John Oliver nå selv om det bare er et ukentlig show. Synd bare at det blir 25 ganger i året tydeligvis.

For min del blir det litt rart å sammenlikne Oliver og Colbert, selv om de kanskje driver i samme segmentet. Colbert er mye morsommere, synes jeg. Karakteren til Colbert er kanskje noe av det mest geniale lagd. Oliver blir mer faktisk journalistikk, med langt fra like mye humor. Setter pris på begge to, men koste meg mer med Colbert.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...