Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bored To Death selvfølgelig, en klassiker.

 

Både Jonathan Ames (Bored To Death) og Danny McBride (serieskaper og Kenny Powers i Eastbound & Down) får også nye serier neste år.

Støtter Bored to Death. Virkelig koselig og velprodusert komiserie, med veldig bra skuespill og høye produksjonsverdier. Veldig morsomt, om enn på en litt mer forsiktig måte enn mange av de seriene du nevner.

Takk for solid forslag! Falt veldig i smak, dessverre gjennom sesong 3 allerede.

 

Flere tips belønnes med bonuspoeng og gode tanker.

 

Trailer Park Boys på netflix. Hysterisk morsom serie. Samma type "dum" humor som i Eastbound. :p

Prøver den, takk!

Lenke til kommentar

Prøv deg på Les Revenants du. Handling lagt til en liten by i Alpene, ganske likt som Twin Peaks hva stemning angår. Jævlig bra.

 

Støtter denne.

 

Kanskje enda mer dystert er også The Leftovers som har premiere i natt noe en historie satt rundt en liten by. Veldig hat eller elsk. Ettersom den ikke handler om de store spørsmålene, og er et karakterdrama om sorg, tap, tro o.s.v..

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Nei, men nå har aldri heller Cecilie Asker vært norges beste TV-kritiker heller. Uansett en veldig hat eller elsk serie.

 

Har fått positive anmeldelser av Alan Sepinwall (Hitfix), Tim Goodman (The Hollywood Reporter) og Todd VanDerWaff (A.V. Club). Jeg var personlig fornøyd, og ga den 4,5 av 5 i førsteinntrykket mitt av serien.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

NBC sender den imot The Big Bang Theory og Grey`s Anatomy, og selv om seriene ikke har mye til felles så har det noe å si også. Mye av de som ser Community utenfor hardcore-fansen er på nett (Hulu hvor serien er veldig populær) og opptak av serien. NBC promoterer heller ikke serien bra, spesielt ettersom serien de to siste sesongene har kommet etter nyttår hvor kanalene ikke promoterer serier som regel så bra.

Lenke til kommentar

Da var piloten til Constantine ute. Som vanlig spolerer traileren ganske mye av piloten (se traileren til The Flash, for eksempel), men synes det var en bra pilot uansett. Bedre enn forventet. Eneste minuset er at han ikke får lov å røyke i serien (på skjermen i alle fall), til tross for at røykingen er ganske viktig i tegneseriene. (Kort sagt får han lungekreft pga røykingen der.) Virker også litt klisjé. Men STOR bonus til en viss hjelm. Det er godt mulig vi vil få crossovers med Arrow og The Flash etterhvert, så jeg er neppe eneste som tenkte på Justice League Dark da jeg så traileren. Hun dama er ikke så ulik Zatanna eller Madam Xanadu, og hvem vet hvem han fyren er? Shade? Deadman? Eller prøver jeg for hardt å se easter eggs som ikke er der?

 

https://www.youtube.com/watch?v=uPE2oBnzROY

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...