Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Justified uten tvil. En av de absolutt beste dramaseriene nå. Tror det er en av de få ikke "tidlige" HBO-seriene (Deadwood, The Sopranos, The Wire, Oz) utenom Breaking Bad jeg gleder meg til å se på nytt. Tenker å se sesong 4 på nytt i jula.

 

En kremserie som fortjener mer oppmerksomhet i den norske pressen enn den gjør. Norske medier er så jævla fordomsfulle mot alt som ikke er Homeland, Game of Thrones, Downton Abbey og sånt.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Pressen har vel litt for lett å skrive om de mest populære og bryr seg mindre om serien er såkalt "kvalitet" eller ei.

 

Forståelig igrunn i disse tider da alt handler om å generere klikk.

 

Synd for totalbildet da produsentene er nødt til å tenke likt for å få oppmerksomhet....

 

Og hva sitter vi igjen med?

Lenke til kommentar

Begynte nylig å se på "American horror story".

Er vanligvis ikke noen stor fan av skrekkserier/filmer (unntak Walking dead), men denne serien likte jeg utrolig godt. Den er ikke særlig skummel egentlig, men inneholder mange "wtf" øyeblikk. Er snart ferdig med sesong 2 og skal begynne på sesong 3 om ikke så alt for lenge (må først se ferdig "Vikings").

 

Andre meninger om serien?

Lenke til kommentar

Langt fra sær vil jeg også si. Jeg hata sesong 1 og synes den var elendig selv.

Men både sesong 2 og sesong 3 så langt er en opptur og noe som faktisk er grei underholdning. Lily Rabe, James Cromwell, Sarah Paulson og Zachary Quinto var ganske bra i Asylum. Jeg skjønner ikke greia med at folk liker Dylan McDermott, jeg liker Dermot Mulroney men ikke McDermott. Bra at McDermott ikke hadde mulighet til AHS i år.

Lenke til kommentar

Egentlig hele sesong 1 synes jeg. Eneste jeg likte var Jessica Lange, Frances Conroy, Kate Mara og Denis O`Hare, men hovedgrunnen var hovedsakelig på grunn av skuespillerne fremfor hva de gjorde på serien. Connie Britton som var fantastisk i Friday Night Lights var så fattig brukt på serien.

 

Sesong 2 var mørk. Det føltes ut som at serien hadde noe å fortelle, samtidig som den leverte noen gode roller spesielt med de jeg nevnte i forrige innlegg.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-292501

Noen som har sett på nyeste sesongen av Walking Dead og kan si noe om hvordan den er i forhold til den forrige? Merket at jeg begynte å slite med å komme gjennom episodene i slutten av sesong 3, så usikker på om det er vits i å se denne i det hele tatt.

Jeg har bare sett første og det virket litt kjedelig men vist den er som andre serier så blir det sikkert spennenden ettersom dem kommer inni sesongen:)

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-292501

 

Er det motsatte som har vært problemet med TWD, synes jeg. Spennende i begynnelsen og helt på slutten av sesongen, gørr kjedelig i midten.

Det er jo i slutten av sesongene ting blir spennende som for eksempel mot slutten av sesong 3

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...