Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Jeg er ærlig talt ikke sikker på hvilken av sesongene jeg liker best, de er ganske forskjellige i bunn og grunn. Den første sesongen er mer seriøs, men jeg finner andre sesong mer underholdende. Liker serien så godt at jeg klarer å overse den dårlige amerikanske aksenten til Sullivan Stapleton, og hans stadige bruk av ordet "buddy" hvor det ellers hadde irritert vettet av meg.

 

Kult med enda flere skuespillere fra GoT i serien, i forrige sesong så hadde man både Iain Glen og Liam Cunningham. Likte begge rollene godt, så jeg gleder meg til å se godeste Tywin Lannister i Strike Back.

 

Sliter med advokat-sjargongen selv, men jeg ga opp å prøve å forstå det i første sesong. Det er ikke så viktig for hovedplottet uansett.

 

Forresten, bruker som skrev på forrige side, få med deg Veronica Mars. En av de beste seriene jeg har sett, og som DanielZu sier; "Det er bra, se den". Sammen med filmen Brick er dette det beste som har kommet fra en High School setting uansett sjanger. Trolig den beste rollen som Kirsten Bell kommer til å ha i karrieren sin, spesielt med tanken på hvilket møl House of Lies er i forhold til Veronica Mars.

Endret av Suburbian Hero
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nydelig spoiling fra DB om True Blood på nettet nå. Riktig nok fra episoden som var i natt, men likevel synes jeg det er alt for tidlig å skrive om det. Tar jo også å spoiler et hovedplott i sesongen/episoden. Fra andre serier og filmer har de i alle fall vært smarte nok til å skrive "ikke klikk deg inn hvis du ikke vil se" osv tidligere.

 

Skulle likt å se kommentarfeltet i artikkelen, men det er borte. Synd.

Endret av Teipball
Lenke til kommentar

Sånn er det dessverre med alt, og er det noe man ikke vil vite så må man være ytterst forsiktig, eller rett og slett la være å lese på nett til man selv er oppdatert. T.o.m et UFC resultat (Ultimate Fighting Championship) klarte begge de to store riksdekkende å avsløre for noen uker siden, selv om jeg ALDRI har sett de skrive noe om dette tidligere.

 

Noen ganger velger de også å advare mot spoilere, så skjønner ikke helt hva som er kriteriene deres.

Lenke til kommentar

Hvis du mener at 30 rock er på _nest_ øverste hylle, så tror jeg ikke at vi er på samme planet komedie-messig :)

Har jo ikke begyndt på den enda, føler bare at den ikke blir anbefalt like ofte som serier som Community osv. Så du mener den er verdt å se?

Endret av Ravel
Lenke til kommentar

Parks And Recreation ala 2011-2012 mye bedre. Om du ikke er grinebiter. *host*

 

30 Rock har mye bra. Men etter Louie -&--#62; Parks And Recreation -&--#62; Community så er It`` Always Sunny, Curb Your Enthusiasm, Party Down, Arrested Development mye morsommere enn 30 Rock. Down og Arrested er en av de beste ferdig/kansellerte komiseriene ( Arrested kommer tilbake neste år med 10 episoder, som utgjør sesong 4).

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...