Gå til innhold

Alchemy - hvilken gren bør jeg velge på 360?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Går det å velge om senere, eller blir jeg stuck med f.eks potion master hvis jeg tar det.

 

Har egentlig lyst til å gå for potion først. Jeg er ikke i en guild akkurat nå, og har tenkt å komme meg til 70, pluss grinde rep som faen først. Til det kommer jeg ikke til å bruke så mange elixirs, men desto mer potions.

Etter hvert som jeg blir med i en guild igjen, kommer jeg nok til å lage mest elixirs.

Lenke til kommentar

For å klargjøre:

 

Når man spesialiserer seg, vil dette si at når man crafter det man er spesialist i, så har man en sjanse til å få ekstra ferdigprodusert materiale fra de samme råvarene.

 

Eksempel:

En master of transmutation kan få to Primal Mights i stedet for en når han gjør en transmute. En master of potions kan få to Super Mana Potions når han lager en. En master of elixirs kan få to Adept's Elixir når han lager en.

 

Med andre ord, det kan være nyttig å velge det som man tror man vil få størst utbytte av. Noen mener at transmutations er mindre nyttig fordi man vanligvis kun kan transmute en gang per dag/annenhver dag, mens man kan lage så mange potions/elixirs man vil. På den annen side, hvis man får to Primal Mights eller Diamonds (Earthstorm/Skyfire) fra ett sett med materialer, så har man tjent inn mye mer enn om man fikk et par ekstra potions/elixirs.

 

Med andre ord, det lureste er å vurdere hva man vil gjøre mest, og hvilke gode recipes/transmutes man har. I en guild vil man som oftest ha en eller flere fra hver gren, for å utnytte dette maksimalt.

 

Jeg er for øvrig transmutation master, og synes det er helt topp ettersom jeg ikke er herbalist og kun lager potions nå og da til eget bruk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...