Gå til innhold

Amerikansk fotball - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nervøs allerede. Georgia spiller hjemme mot Georgia Tech i kveld. En kamp vi basert på årets sesong skal vinne, men disse kampene lever alltid sitt eget liv, så det er klin umulig å spå utfallet. Georgia ligger som nummer tre på BCS pollen før kampen, bak Bama og Notre Dame.

 

Vi er allerede klare for SEC Championship-kampen mot Alabama, men et tap i dag ødelegger muligheten for å spille BCS National Championship-kampen. Et tap mot Alabama vil gjøre det samme, så den kampen kommer til å bli helt VILL.

 

Men først må vi slå erkefienden, lillebror fra storbyen, Georgia Tech. Jeg spår en jevn kamp, men vi vinner tilslutt 34-21.

 

Clean, Old-Fashioned Hate.

Lenke til kommentar

Da er vi to. Bare synd frakten er sykt dyr, i tillegg har du tollerne som gjerne gjør lommeboken en del lettere også. Finnes det i det hele tatt en butikk i Norge som selger NFL merch? Nærmeste jeg har funnet er outlet.dk som har bra priser (synes jeg), men igjen, så må man ta hensyn til mva og fortolling.

Lenke til kommentar

Haha!

Var forresten ekstremt gledelig å våkne opp til resultatet av Texans - Patriots i dag..Jevn kamp var det visst spådd..yeah, right!

 

Hehe. No jevn kamp var det nok ikke nei :D

 

Fint de ga Ryan Mallett litt spilletid. Håper han får mer spilletid denne sesongen.

Endret av Bilael
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...