Gå til innhold

Amerikansk fotball - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ærre muli... Bomme på et fuckings field goal...

 

Ble en spennende kamp. En stund siden jeg har gått fra å være veldig frustrert, til veldig glad, til veldig frustrert, på så kort tid... Også den TD som ble annulert pga false start...

 

@CaptainKangaroo: Vet ikke hvor enig jeg er i akkurat det da men... ;)

Lenke til kommentar

Fikk ikke sett kampen, men når vi får flag pga holding så nærme slutten i et så viktig play, og følger opp med å bomme på FG får det være samme f. Første gang på en stund at jeg har sett Gostkowski bomme. Er vel også en stund siden jeg har sett pats spille(bortsett fra forrige match). :p

Pyttpytt. Vi tapte 0-31 i første regular season match i 2003, og den sesongen endte med seier i Superbowl. Et tap eller to får vi tåle, så lenge gutta krutt tar det til seg!

Lenke til kommentar

Et tap eller to er ikke krise, nei, men holding calls og den FG-missen Stephen hadde på slutten er man nødt til å holde seg unna for å vinne så tette matcher i NFL. Er fortsatt litt i sjokk hvordan Arizona klarer å vinne matchen. Har bare sett klipp, but still... Kevin Kolb under center, Fitz med ett catch for fire yards, skal faen ikke være mulig å tape da.

Lenke til kommentar

Jeg er også i sjokk. Fantastisk å vinne mot et så bra offensivt lag som Patriots. Helt utrolig defense av gutta i går. Ray Horton hadde satt sammen en fantastisk plan mot Brady og spillerne utførte det til perfeksjon. Mannen er nok mulig en fremtidig HC.

 

Spiller defense like bra som i går, angrepet like tålmodig og Kolb holder seg stabil som i går og blir ennå litt bedre, så kan vi nå playoff. Men er pessimist noen kamper til.

Lenke til kommentar

Herregud for en avslutning på Lions @ Titans! Young scorer på en Hail Marry når det er 6 sek igjen! Lions var 14 poeng under når det var mindre enn to min igjen, og scorer 2 TDs iløpet av 18 sekunder!

Sykeste jeg har sett på en god stund innen sport..Hvis noen spør meg hvorfor jeg ser på NFL, skal jeg dra opp den matchen der. Vilt!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...