Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Hva er en bra kropp?


Notatblokk

Anbefalte innlegg

Gjest medlem-105082

Det kan jo være at CofidiS liker så tynne jenter siden han kanskje er like tynn selv.

 

Tar bare bort det siste.

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lite mannfolk her! Kropp gjelder vel for gutter også vel! Så slenger ut noen, siden det er snakk om kropp så.

 

YAMMI

 

Slik SKAL en gutt se ut! Alt mindre enn det er skikkelig ekkelt. Hvem vil vel ha en liten pingle egentlig? :!:

 

For å være mer seriøs..

Her er noen lekerbisker. Flott kropp på disse her:

 

Mmmm

 

Også fin kropp dette:

 

OBS! ikke for de under 18 år! nakenbilde

 

Ikke det at jeg tenker på så mye kropp, og de færreste har topptrent kropp uansett, men pent å se på! ingen tvil :love:

 

Men skal man bedømme så var ikke han like grei. For gutteaktig kropp. Liksom ikke helt utviklet.. Hva skal man med magemusker når ikke resten passer til?

 

Guttekropp

 

Av kvinner syns jeg charlize theron er veldig vakker!

charlize

Lenke til kommentar
Jeg påvirkes hvertfall tilnærmet ingenting vil jeg tro.

7691418[/snapback]

michelangelodavid,0.jpg

"Den perfekte mannen" har eksistert i over 400 år, og regnes enda idag for å en god representant for hvordan mannfolk "skal" se ut. Damene fra samme tid, og lenger tilbake i tid, var betraktelig tyngre og fyldigere enn noen av dagens ideelle jenter (med unntak av de smålubne Dove-damene).

 

Jeg ligner ikke spesielt på ham, og det bekymrer meg veldig lite.

Endret av SteffyPants
Lenke til kommentar

CofidiS, jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Du har utrolig liten innsikt i det du prater om. Det å ha anoreksi handler ikke bare om lav vekt. Det er det som foregår i hjernen som styrer det hele. Du kan ikke fra ditt ståsted diagnostisere jentene fra bildene i første tråd. Jeg antar at du ikke er lege, og selv om du hadde vært det, kunne du ikke analysert jentenes psyke ut ifra et bilde. Selv om man ikke er sykelig skjelett-tynn, kan man ha anoreksi for det.

 

Det finnes en mellomting mellom å være kjempetynn og overvektig. Man kan være normalt tynn, men det virker som om du synes det er litt for stort. Du sier at jenta på det øverste bildet godt kunne tatt av et par kilo. Hun er jo veldig tynn fra før. Jeg lurer på om du noen gang har funnet en jente som oppnår alle kravene dine.

 

Du kan heller ikke vite om jentene på disse bildene har "kontroll", slik du snakker om. Når man har gått ned et visst antall kilo, er det noe i hjernen som skrus på slik at man mister kontrollen. Ergo vil ikke disse syltynne jentene du sikler etter ha kontroll.

 

Tenk deg litt om!

 

Edit: Leif

Endret av Katiie
Lenke til kommentar

De du viste bilde av motiverer i hvert fall ikke meg til å trene. Skulle jeg "oppnådd" en slik kropp ville jeg brukt flere timer (gjesp) hver dag i et treningssenter med vekter! Da er det jo langt morsommere å sykle, klatre, stå på vannski eller hva en nå skulle finne på, dessuten er jo en sånn (treningsstudio) kropp veldig upraktisk til for eksempel klatring, vanlig spising og slikt.

 

fint å se på, men ikke sånn jeg vil være. Det er forhåpentligvis sånn de fleste jenter også tenker når de ser syltynne modeller på catwalken.

Lenke til kommentar

Dette kan nok høre svært fælt ut osv, ikke skyt meg :p

 

Det har vel i min erfaring at vennegjenger med gutter ikke bryr seg om kroppene til kompisene sine. De bryr seg rett og slett ikke, og du kommer inn i en slik gruppe uavhengig av kroppsfasong.

 

Hvertfall de jentene jeg kjente på skolen var svært opptatt av kroppen og å se sexy ut. Ei kraftig jente kunne ikke like lett bli venner med de jentene hvis de skulle treffes for første gang som i guttens tilfelle. Det var hvertfall realiteten på min skole for 4-5 år sida, kjipt? Ja. Tynne jenter hadde mye lettere sjangs for å bli venner med "alle" enn de kraftige jentene. Jeg tror egentlig ikke at vekten er grunnen til dette, men at de kraftige jentene ikke hadde nok selvtillit til å være stolt av kroppen sin.

 

 

*Leif casts vanish?*

Endret av Bruktbilen
Lenke til kommentar
De du viste bilde av motiverer i hvert fall ikke meg til å trene. Skulle jeg "oppnådd" en slik kropp ville jeg brukt flere timer (gjesp) hver dag i et treningssenter med vekter! Da er det jo langt morsommere å sykle, klatre, stå på vannski eller hva en nå skulle finne på, dessuten er jo en sånn (treningsstudio) kropp veldig upraktisk til for eksempel klatring, vanlig spising og slikt.

 

 

7691502[/snapback]

 

Det kommer godt ann på. Han over, bilde til Steffy"Pants" (wrææu ) er ikke "så" mange timer i et treningsstudio.

 

Timer er dårlig å regne trening i, da det som oftest er en hobby å pågår lenge, men kanskje 2-3 mnd er brukt på å nå en lik kropp, eller bedre ( "bedre" : større muskler, mer symetrisk ).

 

En bra kropp er ikke an veldig anabolisk kropp. En pen kropp er en kropp med muskler i symetri, og ikke bare en muskel klump som anabol-avhengige Mr Olympia mnsk.

En bra kropp er en universal kropp som kan ta tunge løft, utholden og lett og smidig.

En kropp som feks en Mr oplympa i år 2000 - 2007 er ikke en "Bra " kropp utifra min e synspunkt.

Lenke til kommentar
Det å ha anoreksi handler ikke bare om lav vekt. Det er det som foregår i hjernen som styrer det hele.

Man har ikke anoreksia selv om man er tynn eller ønsker å bli det. Anoreksia er noe man fort kan utvikle i kampen for å oppnå en slim figure. Spesielt de som slanker seg i det skjule vil nok ha en økt risiko her.

Du kan ikke fra ditt ståsted diagnostisere jentene fra bildene i første tråd.

Jeg antar at du ikke er lege, og selv om du hadde vært det, kunne du ikke analysert jentenes psyke ut ifra et bilde.

Jeg diagniostierer de ikke heller. Men ut i fra alle de bloggene jeg leser og sidene jeg besøker, samt IRL erfarenheter, har jeg en tommeringeregel om at anorektikere i de fleste tilfeller ikke ønsker å frivillig legge ut bilde av seg selv fordi de synes det er feite. Personer med kontroll er de som oftest blogger, skriver og knipser.

Selv om man ikke er sykelig skjelett-tynn, kan man ha anoreksi for det.

Så absolutt.

 

Det finnes en mellomting mellom å være kjempetynn og overvektig.

Så absolutt. Men når vi vet av 50% av norges befolkning er overvektige og 12-20% lider av fedme (iflg BMI skalaen), så synes jeg også det blir helt feil å slenge ut av Dove reklame med bilder av feite folk som om dette skulle vært helt OK og normalt. Ja, det har blitt normalt - men det har også desverre blitt vårt største helseproblem, og det ser også bare ut til å gå oppover.

 

Man kan være normalt tynn, men det virker som om du synes det er litt for stort.

De aller fleste, også de som er normalt tynne, kunne nok glatt ha tatt av et par kilo til for å oppnå er bedre kropp.

 

Du sier at jenta på det øverste bildet godt kunne tatt av et par kilo. Hun er jo veldig tynn fra før.

Hun er tynn fra før av ja, men hadde blitt enda tynnere, bedre og smekrere om hun haqdde tatt av en kilo eller to til.

 

Jeg lurer på om du noen gang har funnet en jente som oppnår alle kravene dine.

Nei desverre. Ser ut til at jeg bare kan se langt etter det også. Omtrent hvor enn jeg snur meg ser jeg bare halvlubbne småfeite folk.

 

Du kan heller ikke vite om jentene på disse bildene har "kontroll", slik du snakker om. Når man har gått ned et visst antall kilo, er det noe i hjernen som skrus på slik at man mister kontrollen. Ergo vil ikke disse syltynne jentene du sikler etter ha kontroll.

Jeg kan ikke VITE det, men kan ha en pretty good inidkasjon. Følger man ei slankeguri på nært hold gjennom en periode er det fort mange signaler man kan plukke opp dersom det utvikler seg til ana/bul.

Endret av CofidiS
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Axby2kEH
bilde av skummel mann

7691941[/snapback]

Hvis det er slike som er dagens forbilder viser det vel bare at vi trenger flere ProAna folk. :thumbup:

7692202[/snapback]

 

Skjønner ikke hva du vil frem til. Han mannen som står der er godt trent, slank og mest sannsynlig lever han temmelig sunt. Trodde du ville bli kvitt feitingene jeg og at det var viktigst å være sunt, ikke angripe alt som veide mer enn 40 kilo, uavhengig av om det var mann eller kvinne :)

 

Moralen er at fett er ekkelt og muskler også er ekkelt og at det kun er bein som gjelder?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...