Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Et uvanlig problem, men alvorlig nok


Anbefalte innlegg

Hei, jeg er en gutt på 22 år med et kanskje litt uvanlig problem...-jeg har en utrolig stor pung. Pungen er så stor at jeg har problemer med å sitte, da jeg lett kan sette meg på pungen (hvis ikke jeg bruker en stram bokser for å holde den på plass). Penis er 14,5 cm slapp tilstand og 16,5 erigert, men pungen henger lengre ned enn penisen er lang, så det ser merkelig ut. Har vært med legen, som sier det ikke er noe fysisk galt med den, som sykdom, svulst eller noe sånt. Jeg har bare en veldig overutviklet pung. Jeg har regnet ut at pungen rommer nesten 0,5 liter, sånn i størrelse, bare for å gi et inntrykk av hvor stor den er. Dessuten, når det går for meg, så kommer det nesten et halvt melkeglass med sæd, noe som ikke er så veldig moro, de få gangene jeg har en partner. Jeg kom i munnen på ei jente for 2 år siden, og hun kastet opp over magen min da jeg sendte hele ladningen i munnen på henne. Jenter er ofte pågående når jeg er ute og fester, da det tydelig ser ut som jeg er ekstremt velutstyrt mellom bena, men det er mye skrik og lite ull, for å si det sånn. Enten blir de skuffet ellers så blir de sjokkert og løper av gårde når jeg tar av meg buksene. Dette har gjort meg ekstremt usikker og sjenert når jeg skal finne meg en partner, for jeg vet aldri hvordan de vil reagere. Er det noen der ute med samme problem, eller som har forslag til en løsning som kan redusere størrelsen eller problemet...? Jeg har ingen andre abnormaliteter ved meg, og ser normal ut på alle måter, bortsett fra ekstremt kraftig hårvekst i rumpa.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette må du snakke med legen om. Det finnes hormomer som har innvirkning på størrelsen, men hva de heter og hvordan de virker vet jeg ikke. De må uansett skrives ut av en lege, så du må nok tilbake dit.

 

Det er jo heller ikke sikkert at testiklene er spesielt store, selv om pungen er det. Hvis ikke kan antagelig selve pungen krympes kirurgisk. Men det kan bare en legeundersøkelse svare på.

 

Min høyst uvidenskaplige fortsåelse er ellers at størrelsen på pungen (testiklene) har liten eller ingen innvirkning på mengden av sæd. Det er nemlig bare et sted oppunder 5 prosent av væsken som er sædceller, resten er ulike bestanddeler av sædvesken, og de dannes ikke i pungen men i sædblæren og prostata. Større testikler vil kanskje kunne lagre mer sædceller, men det er ingen grunn til at det skulle kommer mer ut av gangen.

 

Geir :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132
Dette må jo være tull, eller ?  :ohmy:  Høres mer ut som om vedkommende snakker om en hest spør du meg...lol  :!:

7493175[/snapback]

 

spør du meg er du en fjortiss som ikke skjønner at noen folk har problemer som kan kalles uvanlige... (kanskje litt grovt)

 

Men over til Topic, Ta og snakk med en lege og forklar problemet ditt, for det er tross alt et stor problem når man ikke kan sette seg ned i frykt for og få veldig vondt.

Lenke til kommentar

Nei, jeg boler ikke, og har heller aldri gjort det. Jeg drikker sjelden, og bruker ikke dop, så det er ikke verken årsak eller løsning på problemet mitt. Og for å svare Keyanza, joda, den blir mindre når det er kaldt, frn blit hard og kald, som hos de fleste, men er veldig stor likevel. Og jeg kan ikke gå med ispose mellom bena i alle sammenhenger heller :) Legen sier det ikke er noen standard-operasjon som kan løse problemet mitt, og det vil i så fall ikke bli dekket, så jeg må liksom betale det selv i tilfelle. Og å betale 50000+ for å få pungen redusert, har jeg rett og slett ikke penger til. Ser heller ikke for meg å låne penger til dette. Hva skal jeg si i banken liksom. Har problemer med å snakke med legen min om dette, så da blir det ikke noen cake-walk å snakke med en bank-ansatt heller, tror dessuten han vil le av meg om jeg sier det som det er :/

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132
Om det plager deg så kan det vel gå under "Psykisk"plage, noe som jeg mener skal gi endel avslag på operasjonen. Var noe snakk om det for et år eller to siden. Husker jenter som slet pga brystene sine ble brukt som eksempel.

7496060[/snapback]

 

Vil nok etter all sannsynlighet gå som "Psykisk" plage, for tross alt så er dett et problem som kan føre til at man ikke tør og gå ut osv.

(ikke det at trådstarter virker og ha de problemene, men det er en potensiell fare for det kan bli et reelt problem for noen...)

 

Men som sagt mange ganger tidligere i tråden, gå til legen og forklar problemet ditt,

han vet sikkert om en løsning som kan hjelpe mot dette.

Lenke til kommentar
Om det plager deg så kan det vel gå under "Psykisk"plage, noe som jeg mener skal gi endel avslag på operasjonen. Var noe snakk om det for et år eller to siden. Husker jenter som slet pga brystene sine ble brukt som eksempel.

7496060[/snapback]

Det går også an å overdrive fysiske plager, og ingen kan motsi deg dersom du påstår at det er konstant ubeghagelig å sitte fordi pungen kommer i klem o.l. Det kan være verdt å prøve før man tar den psykiske løsningen, men da er det kanskje greit å bytte lege først.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...