Gå til innhold

Neste levering av Nintendo Wii (Elkjøp)?


eikum

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var innom Elkjøp Lørenskog for 1 time siden, snakket med en ansatt der, fikk beskjed om at de ikke ante når wii kom inn, "ingen nytt". Kan de ikke bare dele ut den hersens informasjonen. Vi som driver og løper fra butikk til butikk fortjener det. Slik at vi slipper all denne usikkerheten.

 

Forresten, Bergsala fikk inn konsollene 13.12, og det har nå gått 6 dager, tar det virkelig 6-7 dager å kjøre varer fra Sverige til Norge? Kunne de ikke ha kuttet ut all byråkratiet i kun dette tilfellet, og fått konsollene på butikkhyllene raskest mulig? Skal i fremtiden prøve å unngå å bruke Bergsala mest mulig. Kjøper heller spill over nett fra England/Usa osv. Har fått mer enn nok av dem.

 

PS brukte over 30 000 kr på GC spill, konsoller og tilbehør, alt ble kjøpt i Norske butikker, altså importert av Bergsala. Håper de merker at jeg forsvinner. Håper også at andre nintendo kunder vurderer det samme. 6-7 dager for å bringe wii fra lageret i Sverige til butikhyllene i Norge?! Lurer på om Bergsala i Norge i det hele tatt vet at Sverige er Norges naboland. 6-7 dager?!?!? Skal gjøre litt undersøkelser om hvor i Sverige lageret ligger osv, også åpne et emne om dette på både nintendo.no og her. Bergsala fortjener kritikk for den slette jobben de har gjort! Håper de mister flere kunder enn meg! 6-7 dager for å bringe varer fra SVERIGE til Norge?!

Endret av dracula
Lenke til kommentar

Det er lov å bli irritert når du må løpe rundt i ørten forskjellige butikker fra dag til dag, fordi:

 

1. Nintendo ikke evnet å produsere nok konsoller, eller mer sannsynlig, valgte å kjøre en "pr ploy" for å få deres maskin til å virke som en etterspurt vare. Patetisk, men sannsynligvis også nødvendig.

 

2. Bergsala gjør en slett jobb, og behandler wii leveransen i juletider som hvilken som helst annen frakt, fordi de rett og slett ikke gidder å yte ekstra service til oss, deres største kundegruppe, nintendo fansen.

 

Når de gjør slik en elendig jobb, så er det bare rett og rimelig å si ifra.

Endret av dracula
Lenke til kommentar
*kjefting*

7536515[/snapback]

 

Prøv å tenk på litt andre ting kanskje? Ingen i verden som jobber raskere selv om du sitter og freser. Sendinga skal vel i tollen og de driter vel i at folk ikke har wii. Sjåførene som kjører sendingene har sikkert handla billig sprit i utlandet og må vente litt før de kjører videre. Mye som kan skje. Plutselig en dag er maskiner i fleng ankommet. Bestill på nettet, sleng beina på bordet og vent på at den dumper ned i postkassa. Spis julekaker med familien og smil i mellomtida :)

Lenke til kommentar

Når Bergsala gjør en så dårlig jobb som de har gjort, spesielt med tanke på hvordan de har gått ut med null informasjon så må det være lov til å si ifra. Hvis vi ikke tar opp dette, så tror Bergsala at alt er fryd og gammen, også gjentar de dette neste gang også.

 

Husker at han som er ansatt hos Elkjøp sa til og med at Bergsala egentlig er overflødige, så jeg lurer på hvorfor kjedene ikke kan bli kvitt dem. Er det nintendo som forlanger deres tilstedeværelse, siden Bergsala ikke bare importerer men også fungerer som Nintendos forlengede arm i Norden?

Lenke til kommentar

Drit i launch og chill i jula med andre moro ting, og kjøp når det er nok av de i butikkene for alle.

Dermed slipper du alt av stress og mas, og kan bruke tida til andre ting.

Var megainteressert i å anskaffe meg wii med en gang den kom ut, men når det er så få maskiner på markedet, så frister det lite å være en av de som camper utenfor elkjøp en mandag kl 9 bare i tilfelle det kommer wii den dagen.

Ta det til ettertanke.

;)

Forøvrig hjalp det å kjøpe zelda på gamecube og spille 13 timer der på to dager. =)

 

Når det kommer til whine om bergsala...

Så kan jeg vri det og spørre om du vet om noen andre firmaer eller noen overhode som stiller med informasjon på den måten ved launch av f.eks en ny vaskemaskin eller tv eller noe som helst..... (veldig satt på spissen, men det får da poenget frem)

Endret av AciD18
Lenke til kommentar
Nintendo ikke evnet å produsere nok konsoller, eller mer sannsynlig, valgte å kjøre en "pr ploy" for å få deres maskin til å virke som en etterspurt vare. Patetisk, men sannsynligvis også nødvendig.

Nå må du roe ned feberfantasiene dine litt her. Dette er ikke noe PR-triks fra Nintendo. Etterspørselen er enorm, og det er en selvfølge at det er umulig å klare å dekke den.

 

Når Bergsala gjør en så dårlig jobb som de har gjort, spesielt med tanke på hvordan de har gått ut med null informasjon så må det være lov til å si ifra.

Du går ut ifra at Bergsala faktisk har noe informasjon...

Lenke til kommentar

Vel, Bergsala er jo først og fremst importør av nintendo produkter, ettersom det jeg har forstått, og ikke så veldig mye annet. Og nintendo markedet i Norge er veldig lite, derfor så bør ikke Bergsala ta seg den friheten til å overse oss som faktisk holder Nintendo i live her i norge.

 

Husk at nærmest ingen har brydd seg om Nintendos konsoller i Norge de siste 10-åra. Mange kjeder gadd jo ikke engang å føre nintendo produkter lenger engang i forrige generasjon. Derfor så bør Bergsala holde oss oppdatert, fordi mister de sin største kundegruppe, så har jo de ikke lenger noe å leve av. Bortsett fra de håndholdte konsollene, som det alltid vil være et marked for, blant unger.

 

Vaskemaskiner og Tver kan vel ikke sammenlignes med en Nintendo konsoll i Norge. Bergsala er den eneste importøren av nintendo produkter i Norge, derfor kritiserer jeg dem, når de gjør en så dårlig jobb.

 

Er det virkelig noen som er fornøyd med den jobben Bergsala har gjort hittil? Greit at de fikk få konsoller ved lansering, men den 13 desember så ramlet det inn en ny leveranse i deres lager i Sverige, og nå har det gått en uke, etterspørselen etter disse konsollene er ENORM, likevel så gjør de ingenting for å fremskynde prosessen med å få disse i butikkhyllene? Det er dette jeg kritiserer. Itillegg så gir de ut ingen informasjon om hva som foregår. Så det er bare å løpe rundt på ørten forskjellige butikker fra dag til dag, og håpe på det beste.

 

Dette blir siste gang Bergsala får mine penger.

Lenke til kommentar
Nintendo ikke evnet å produsere nok konsoller, eller mer sannsynlig, valgte å kjøre en "pr ploy" for å få deres maskin til å virke som en etterspurt vare. Patetisk, men sannsynligvis også nødvendig.

Nå må du roe ned feberfantasiene dine litt her. Dette er ikke noe PR-triks fra Nintendo. Etterspørselen er enorm, og det er en selvfølge at det er umulig å klare å dekke den.

 

Når Bergsala gjør en så dårlig jobb som de har gjort, spesielt med tanke på hvordan de har gått ut med null informasjon så må det være lov til å si ifra.

Du går ut ifra at Bergsala faktisk har noe informasjon...

7537142[/snapback]

 

Umulig å si om dette ikke er en pr triks fra Nintendos side. For det kan det godt være. Husk at nærmest ingen brydde seg om Nintendos forrige konsoll, og derfor så er Nintendo litt desperate etter å skape litt blest om sine konsoller igjen. Men som jeg sa, jeg vet selvsagt ikke dette med sikkerhet, og kun går utifra hvilke skitne knep MS, Sony og Nintendo har falt lavt nok til å bruke før.

 

Bergsala må da vel ha informasjon om hvor deres varer er hen. Når disse ble levert på hovedlageret deres i Sverige den 13. Etter dette så har disse plutselig forsvunnet i løse luften?

Lenke til kommentar
Er det virkelig noen som er fornøyd med den jobben Bergsala har gjort hittil? Greit at de fikk få konsoller ved lansering, men den 13 desember så ramlet det inn en ny leveranse i deres lager i Sverige, og nå har det gått en uke, etterspørselen etter disse konsollene er ENORM, likevel så gjør de ingenting for å fremskynde prosessen med å få disse i butikkhyllene?

7537167[/snapback]

 

Jeg er egentlig greit fornøyd med jobben de gjør. Og hvor stor sending fikk de inn 13 des? Sikkert ikke en veldig stor sending. Men i stedet for å syte, ta bilen og still opp utenfor lageret deres og tilby deg å hjelpe til å kjøre ut konsoller vel? Gjør noe med det, du som er så effektiv.

Lenke til kommentar
Umulig å si om dette ikke er en pr triks fra Nintendos side.

Jo, det er veldig mulig, for det er ikke noe PR-triks.

 

Husk at nærmest ingen brydde seg om Nintendos forrige konsoll, og derfor så er Nintendo litt desperate etter å skape litt blest om sine konsoller igjen.

Wii har fått så enormt mye oppmerksomhet at Nintendo ikke trenger slike triks.

 

Siden E3 2005 så har Wii blitt hypet noe helt sykt over hele verden, og det verste er at den leverer det de lovet oss :)

Lenke til kommentar

Ja de distribuerer det de får, og det er nettopp det de gjorde, distribuerte det de fikk, som om dette var en normal forsendelse, men det er jo nettopp det det ikke er. Etterspørselen etter wii er enorm, og derfor bør Bergsala yte ekstra service og få disse inn på butikkhyllene raskest mulig, istedenfor å distribuere dem på normal måte. Dette er ikke en normal forsendelse.

 

Faktisk så har selskaper tidligere brukt tid på å svare på henvendelser, fordi et fåtall "fanatikere" krevde svar. Har dere glemt hva Capcom måtte gjøre da RE4 gikk til PS2 også allerede? Det ble furore, og dermed måtte de rykke ut og nærmest be om unnskyldning om jeg husker korrekt.

 

Men jeg har ikke etterlyst svar på spørsmål jeg har stilt på diverse fora. Det jeg etterlyser, er informasjon på deres hovedside. Informasjon om hvor langt i prosessen forsendelsen fra Sverige har kommet. Så man slipper å løpe rundt på ørten forskjellige butikker hver dag.

 

Ellers så hadde det vært fint om dere kunne ha holde dere gode for personangrep, og vi kunne ha diskutert dette videre som voksne mennesker. Når Bergsala gjør en kritikkverdig jobb, så er det min plikt som forbruker av deres importerte produkter å kriteresre dem.

 

Uansett, nå har jeg bedre og ikke minst viktigere ting å foreta meg, så vi snakkes sikkert senere, imorgen, eller ikke i det hele tatt om jeg greier å få tak i wii. ;) Dette var en spøk, kommer aldri til å ha mer med Bergsala å gjøre.

Lenke til kommentar
Er det virkelig noen som er fornøyd med den jobben Bergsala har gjort hittil? Greit at de fikk få konsoller ved lansering, men den 13 desember så ramlet det inn en ny leveranse i deres lager i Sverige, og nå har det gått en uke, etterspørselen etter disse konsollene er ENORM, likevel så gjør de ingenting for å fremskynde prosessen med å få disse i butikkhyllene?

7537167[/snapback]

 

Jeg er egentlig greit fornøyd med jobben de gjør. Og hvor stor sending fikk de inn 13 des? Sikkert ikke en veldig stor sending. Men i stedet for å syte, ta bilen og still opp utenfor lageret deres og tilby deg å hjelpe til å kjøre ut konsoller vel? Gjør noe med det, du som er så effektiv.

7537211[/snapback]

 

Det er ikke min jobb å gjøre noe med det, det er ikke jeg som importerer nintendo produkter til Norge. Hadde de jobbet litt overtid, og ytet ekstra service, så hadde disse konsollene vært i butikkhyllene allerede, det er jeg nærmest sikker på.

 

Nintendo må nok som alle andre ty til skitne triks. Hypen rundt wii er ikke større enn at når den største begeistringen legger seg, så vil tredjepartsutviklerne fortsatt kritisere nintendo som de gjorde i forrige generasjon, og heller utvikle for MS og Sonyus langt kraftigere konsoller, som de gjorde i forrige generasjon.

 

Alle wii ports har jo allerede blitt slaktet rundt omkring på alle mulige nettsider. Wii spillene ser daterte ut allerede nå, hvordan vil de se ut (sammenlignet med PS3 og Xbox360) om 2.-3 år? og joda det grafiske er veldig viktig for majoriteten av gamerne, selv om jeg og du sikkert ikke bryr oss så veldig mye om det.

 

Uansett, dere får alle ha en fortsatt fortreffelig aften. :)

 

Ps kan hende jeg overdriver en smule, men det er utrolig irriterende å løpe rundt fra butikk til butikk hver dag, pga Nintendo og nå Bergsala som ikke kan få disse konsollene på butikkhyllene.

Lenke til kommentar
Hadde de jobbet litt overtid, og ytet ekstra service, så hadde disse konsollene vært i butikkhyllene allerede, det er jeg nærmest sikker på.

Og hvordan skulle de gjort det? Med magi?

 

Nintendo må nok som alle andre ty til skitne triks.

Tull.

 

Hypen rundt wii er ikke større

Tilbakeblikk:

Etterspørselen etter wii er enorm

:lol:

 

enn at når den største begeistringen legger seg, så vil tredjepartsutviklerne fortsatt kritisere nintendo som de gjorde i forrige generasjon, og heller utvikle for MS og Sonyus langt kraftigere konsoller, som de gjorde i forrige generasjon.

Hvorfor skulle de gjøre det?

 

joda det grafiske er veldig viktig for majoriteten av gamerne

Ja, det må være derfor PSP selger bedre enn DS :lol:

 

det er utrolig irriterende å løpe rundt fra butikk til butikk hver dag, pga Nintendo og nå Bergsala som ikke kan få disse konsollene på butikkhyllene.

7537307[/snapback]

Kan man ikke produsere flere så kan man ikke produsere flere.

Lenke til kommentar
Jeg fikk mail fra komplett at ordren min med wii var flyttet frem til 28 des. fra 1 januar

7535415[/snapback]

 

Samma her men motsatt vei :p fikk flytta fra den 21 til 28 :p

7536184[/snapback]

 

Samme her, hadde regnet med at komplett og postens bedrift ekspress over natten kunne levere kl 08:15 den 221206.

 

Ser meg nødt til å ta fri fra jobben for å sjekke elkjøp 2-3 ganger om dagen fra nå av.

 

Ungene blir nok veldig skuffet om de bare får ski til jul... ;)

Endret av lurerpaa
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...