Gå til innhold

Lykke til alle sammen! (Wii)


XtaZ

Anbefalte innlegg

Ja nå er jeg på vei ut døra for å vente utenfor Elkjøp (Klokka er ganske snart 0100 når jeg skriver dette) så da ønsker jeg alle andre campere lykke til ;) Dere som allerede har fått tak i en konsoll hvor det er nattåpent kan jo fortsette på denne posten å fortelle om hvordan det gikk å vente, enten positivt eller negativt, og selvfølgelig om førsteintrykkene deres av Wii konsollen :)

 

Som sagt. Lykke til :)

 

XtaZ

Endret av XtaZ
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja vil ønske alle andre lykke til jeg også :) Er en stund til jeg drar tho men sitter og loker på forumene og prøver å lage meg et bilde over hvor mange som skal hvor.. Mesteparten av tiden blir vel tilbragt i en varm bil med masse film så skal nok gå bra :)

 

Enda en gang, LYKKE TIL!

 

- hsds

Lenke til kommentar

ja sjøl om eg regner med og håper å ha pakken her i morra, så får eg ønske alle ivrige lykke til. Håper værgudene er gavmilde de timene dere må stå å vente :)

 

Hadde forresten vert flot tom noen var litt ivrige på kamerafronten om det sku skje noe artig i køene rundt om :p

Lenke til kommentar

Herrejemini som jeg gleder meg! Tiden har aldri gått saktere. Hadde det ikke vært for mine litt mindre entusiastiske kamerater, hadde jeg stått utenfor butikken allerede. Vi var nemlig fire stykk som skulle vente isammen. Den ene har nylig ombestemt seg da han heller fant det lurt å gå på skolen. De to andre (hvorav den ene har bil) vil bare sove bittelitt lengre, og er ikke like keen på tanken om å stå (eventuelt sitte) og fryse i flere timer. Jeg regner med å være på vei ut døren senest klokken halv åtte, så jeg er nok fremme utenfor butikken minst én time før de åpner. Jeg håper inderlig det er nok. Hvis ikke blir det til at vi raider hele fylket etter konsollen, koste hva den koste vil.

Endret av Raziel
Lenke til kommentar

Da er jeg også på vei ut døra snart. Satser på å være der ca kl 06:00. Vet at Elkjøpen i Tønsberg får 25 stk, og jeg kan aldri tenke meg at det står flere enn det i kø foran meg når jeg kommer. Er da ikke så store forhold her.

 

Nå er det bare å ta en kjapp dusj, pakke papaply, klappstol og fikse noe mat, så er jeg i rute.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...