Gå til innhold

For oss som venter på Armed Assault


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Som sagt i flere forumer av mange folk, Armed Assault er ikke for den vanlige gameren. Dette er et spill for den som ønsker noe mer, noe ganske realistisk, og enda mer utfordrende. Jeg skal ikke si BF2 ikke er spennende, men BIS bringer noe annet til våre skjermer. Det er opp til brukerne å utnytte seg av det enorme potensiale BIS serverer oss. Ikke klag over teit grafikk på M16'n, altfor store øyer, eller krav til grafikk. Enten så faller du for BIS' fantastiske utvikling av spillsjangeren, eller så gjør du det ikke.

 

Jeg har falt, og faller fremdeles :)

 

 

-Rawhide

Lenke til kommentar

hihi

 

Jeg finner en del feil i Armed Assault 1.02, men finner ingen feil med spillet.

Spillet krever en del av maskinen din, men spillbarheten er vanvittig bra.

 

Nok om det.

 

Spill sammen med andre, spill sammen om felles mål og jeg tror du blir frelst.

Bruk TeamSpeak og sleng dritt til hverandre, men jobb sammen om oppgaven.

 

Hvis dere vil så kan dere få en god forsmak på på alt dette på NWL samlingen som Clan ACAT arrangerer i begynnelsen februar.

 

Men uansett å finnes det flere dedikerte servere som kjører MP missions for Armed Assault som dere gjerne må logge dere på.

 

Du kan spille alt fra DM, TDM, CTF, C&H, CTI og Coop. Kanskje litt lite missions pr dags dato, men innen den engelske versjonen kommer, så vil det være mange flere.

 

Jeg personlig kjører tysk versjon, men det finne en uoffisiell patch for å få alt over til engelsk.

 

Bare å prøve folkens....

Lenke til kommentar

Må si meg enig dette! Armed Assault er et relativt krevende spill når det gjelder maskinvare, men går fint ann å spille med et "normalt" oppsett på medium/low settings. Og som nevnt tidligere, så inneholder spillet en del bugs som BIS jobber med å rette opp i. Det er kommet 2 patcher allerede, og tipper det ikke er lenge til før neste kommer. Når det er sagt, så er spillet i seg selv helt fantastisk! Så visst man liker "realistiske" krigssimulatorer, så er ArmA det ypperste på markede per dags dato! Det er hvertfall min mening. Og har du spillt OFP og likte det, er ArmA et must!

 

PS: Takk for sist NoBrainer!:) Nesten samme specc som meg by the way!

Lenke til kommentar

Halla Mav... Specs er for serveren, jeg har C2D E6400 og X1950XT, bare så det er sagt...

 

Men for å si det som det er, jeg tror ikke BIS kommer med noen patch før den engelske versjonen kommer. Da blir det sikkert litt mere action.

 

Men det som er litt pes, er jo at dette spillet krever litt vel mye "krutt" i maskinen og ikke en gang da går det akkurat fort unna. Man trenger ikke 235 i FPS for å spille dette, men å ligge på 15-25 er for dårlig.

 

Man burde ligge på 35+++ skalaen når det gjelder FPS og da med over 10k i 3DMark05, så burde det gå greit i Armed Arse. Men det er ikke alltid det gjør det.

 

Nå skal det sies at Streaming Terrain krever jo sitt da. Så litt kraft må man jo ha. Når det gjelder BUGS, så blir det mok rettet etterhvert. Kommer nok flere patcher etter at den engelske versjonen kommer.

 

De driver akkurat med VBS2 og slik kan jo ta fokus litt vekk fra Armed Arse, ikke at det burde, men det kan...

 

Uansett, jeg synes spillet er vanvittig bra, men skjønner at folk kan bli litt "pi**ed" når de må bruke f.eks. 400,- NOK på spillet og 10000,- NOK på ny maskin. Da er det et dyrt spill.

 

Best retard NoBrainer

Lenke til kommentar

Frem til sist helg spilte jeg Armed Assault på en P4 3,06ghz maskin, 1gb ram og nvidia 6600... Alle settings på min og resolution på 800*600 så hadde jeg car 10-15FPS. Gikk ikke bra, men det er absolutt spillbart på en maskin som er over 3 år gammel.

 

Sist helg oppdaterte jeg til en e6400, 2gbram og x1900xtx og nå er det HELT opp til meg om jeg vil ha penest mulig grafikk eller høyest mulig FPS. Det er rett som du sier, man trenger ikke høy FPS her så derfor har jeg valgt grafikk som gir meg ca 40fps. Da er alt på fult bortsett fra en ting (husker ikke hva det heter, men det gjør at gresset ser bedre ut).

 

For et bilde av hvordan det ser ut når jeg spiller, kan du ta en titt her: http://www.joshan.org/files/pictures/ssarma.jpg

 

Det er viktigere med høy viewdistance en fine skygger etc etc.

 

Jeg ser ikke noe problem for de som ønsker å spille dette på en maskin som er et par år gammel, men som i alle andre spill kan de ikke forvente samme grafikk som de nye pcene har.

Lenke til kommentar

Knall med ViewDistance satt på "litt lengre enn nesetippen" ja... :D

 

Jeg har fått min maskin til å sparke unna etterhvert. Har E6400 @ 2.4 GHz, men det viktigste var nok at jeg skrudde av CATALYST AI og satte AA og AF til "Let application decide", så står alt til "NORMAL" i Armed Arse bortsett fra Postprocessing (HIGH) og Shadows detail (LOW). Har nå View Distance på 2000 i oppløsningen 1280x1024.

 

Går så det griner. Når jeg hadde Postprocessing til LOW, så hadde jeg mellom 66-104 FPS på brettet som jeg nå har 44-56 i FPS på. Det holder det for meg.

 

Nå går det meste "LITT" glattere.

 

Eneste er at jeg tror BIS burde gjøre en jobb med å tweake kjernen litt. Kunne nok klart å tyne litt mere ut av maskinene uten at man hadde siste nyeste hotteste maskinen. Eksluderer liksom en del mennesker som skal oppgradere, men ikke akkurat nå.

Lenke til kommentar

NWL2-small.gif

Siste sjanse: Hvis det fremdeles er noen som ønsker å delta på vårt Armed Assault LAN som vi arrangerer, er det noen ledige plasser igjen.

Over tjue har meldt seg på, de fleste fra utlandet (Nederland, Tyskland, Kolbotn, Irland) i tillegg til en god porsjon norske.

Vi kjører buss fra Oslo sentrum til lokasjon. Du betaler 1.500,-, og det inkluderer: overnatting på rom (hotell-standard), mat alle dager, transport tur & retur, bord & stoler og alt annet du trenger.

Det du må ha med er PC med tilbehør.

 

Avreise er torsdag 8. februar, og vi kommer hjem til Oslo søndag 11. februar. Det er hovedsakelig et Armed Assault LAN, men vi kommer også til å spille en hel del Operation Flashpoint.

 

Hvis du har kjempelyst til å være med men ikke har Armed Assault, eller greier ikke vente på den engelske versjonen av spillet, så vil det være mulig å kjøpe et eksemplar på samlingen.

 

OBS! 18-årsgrense på samlingen da det vil være lov å nyte alkohol.

 

Mer info på: http://multiplayer-arena.com

Påmelding, eller spørsmål, til [email protected].

 

 

-Rawhide

 

 

Plakat-gif-small.gif

Endret av ACAT_Rawhide
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...