Gå til innhold

IGN-Review: Resistance - Fall of Man (PS3)


KongRudi

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tipper dette er spillet som kommer best ut av lanseringstitlene. Det eneste jeg ikke liker er settingen i dette spillen, men bortsett fra det så er det ingenting som framstår som åpenbart negativt i Resistance.

 

Multiplayer høres fett ut, men jeg kommer nok til holde meg til mindre kamper. 40 player blir for meg litt mye. Foretrekker mindre brett og færre spillere, da jeg synes det ofte blir mer oversiktlig og intenst.

 

Dette og Heavenly Sword er grunnene til at jeg kommer til å kjøpe en PS3 i løpet av 07. Jeg har sagt til meg selv at jeg kom til å avstå fra å kjøpe PS3 i protest med den latterlig høye prisen, men jeg er altfor svak til å gjennomføre noe sånt :p

Endret av espent
Lenke til kommentar

Hmm glad de ihvertfall får et bra lanseringsspill. Håper på flere grunner til å kjøpe maskinen, slik at det blir verdt å bruke så mye penger på den. Gi meg MGS4 så blir det kjøp :w00t:

Og som sagt tidligere, er ikke enkelt å la være å kjøpe den når man mottar spill til den allerede fra dag 1 i Mars :blush: Sånn er det å anmelde :p

Endret av master_al
Lenke til kommentar

Nja beste lanseringsspillet blir det ikke, tingen er at PS3 har jævlig mange gode titler ved lanseringen. Faktisk tenkte jeg dette kom til å bli slaktet, det var det siste spillet jeg forventet meg bra review. FPS på konsoll....nei nei nei .

 

MGS, Heavenly Sword, Eight Days, MotorStorm, Final Fantasy XIII og Resident Evil 5 forventer jeg mye av ;)

Lenke til kommentar
Nja beste lanseringsspillet blir det ikke, tingen er at PS3 har jævlig mange gode titler ved lanseringen. Faktisk tenkte jeg dette kom til å bli slaktet, det var det siste spillet jeg forventet meg bra review. FPS på konsoll....nei nei nei .

 

MGS, Heavenly Sword, Eight Days, MotorStorm, Final Fantasy XIII og Resident Evil 5 forventer jeg mye av ;)

7262253[/snapback]

 

 

Det vil nok være noen godbiter når PS3 lanseres i Europa, men forutsatt at det skjer i mars har jeg vanskelig for å se at det er snakk om det du kaller for "jævlig mange gode lanseringstitler".

 

Personlig avventer jeg PS3 til senhøsten 2007 og vurderer spilltilgangen da.

Lenke til kommentar
Resistance skal jeg iværtfall ha bare for multiplayeren ;)

Bra review, ble faktisk overrasket over at den fikk over 9.

7262525[/snapback]

 

Å, hvorfor det? Det har jo blitt hypet opp som konkurrent til Gears of War og vært den lanseringstittelen som har blitt sett på som den mest solide. 9+ score kom ikke som noe sjokk på meg.

Lenke til kommentar
Helt utrolig. Her har Sony sin egen Halo allerede. Tipper dette spillet kommer til å bli minst like populært, ihvertfall når online delen er så fantastisk og kan spille oppimot 40 spillere! Herlig!

 

Noe annet enn Gears hvor det bare er 8 spillere online. :)

7262556[/snapback]

 

Du bør kanskje lese litt grundigere om GoW. GoW er designet spesielt med tanke på 8 i MP, og det har da også spillet fått veldig mye skryt for.

 

Antall spillere i MP vil variere fra spill til spill. Noen gjør seg godt med 40, og andre gjør seg godt med færre. Antall spillere sier absolutt ingenting om kvaliteten.

Lenke til kommentar

Det er helt kvalitet og ikke kvantitet som gjelder. Hvis spillet og banene er designet for 8player så kan det være like bra som spill/baner som er laget for 40player etter min mening. Tror både Gears og FoM er konge online, men å si at den ene eller andre er bedre pga antall spillere er for dumt. Personlig foretrekker jeg mindre baner da jeg roter meg bort på for store baner :p

Lenke til kommentar
Ikke for å regne på paraden deres, men er det bare jeg som har merket tendenser til at IGN gir litt for høye karakterer når de er først ute med en anmeldelse? Kan godt være at Resistance fortjener karakteren det har fått her, men jeg blir ikke overrasket om andre anmeldere gir spillet mellom en hel og halv karakter lavere.

7262661[/snapback]

 

Sant nok, men synes ign har vært noe anti ps3 en stund så derfor var jeg overrasket. Vi får se når det kommer andre reviews.

Lenke til kommentar
Ikke for å tråkke noen på tærne, men det ser ikke spesielt bra ut rent grafikkmessig.

 

Kan godt hende at gameplayet er bra

7262814[/snapback]

 

Må være bra gameplay. Grafikken er ikke alt.

Enig at grafikken ikke er veldig bra. Ser på IGN video review og det ser veldig flatt ut. Det finnes heller ingen ting som kaster skygge i spillet.

COD3 er suveren når det gjelder grafikk :)

Endret av avanore
Lenke til kommentar

Det jeg syns er så bra med spillet er settingen, vi har sett FPS-spill hundrevis av ganger før, men denne har i det minste en veldig original setting og en fin liten vri på omg-aliens-have-overrun-the-Earth-opplegget. IGN sier også at spillets historie dras opp av "talented voice actors, multiple in-game cutscenes, and a series of old-school "freeze frame" transitions."

 

Når det gjelder grafikken synes jeg den ikke er ille i det hele tatt, den er kanskje ikke kjempeimponerende, men den fungerer godt, det blir litt sånn som med CoD 3; hvis du ser på enkeltelementene så er det ikke så mye som stikker seg ut og skriker "wow!", men sammenlagt blir det likevel en bra opplevelse. IGN skryter også veldig mye av stemningen og atmosfæren i spillet, fra kaotiske CoD-lignende scener til creepy utforskning av mørke korridorer med billige (men effektive) scares. Selv med alt som foregår på skjermen så er "The framerate is locked at 30 the whole way through and doesn't falter anywhere..."

 

En annen veldig positiv ting, varierte scenarioer; "Each and every environment is noticeably different from one another as well, and while the texture work isn't overly detailed, it still looks pretty good."

 

Det jeg liker aller best med det jeg ser er designet, fra våpen til fiender, til verden, syns spillet har en virkelig bra og unik stemning som lyser stil.

 

Flerspillerdelen høres jo også utrolig bra ut:

 

Jacked in from multiple locations (via broadband Internet connection) we were consistently able to enjoy 30-40 player games with no noticeable lag whatsoever (Insomniac did a fantastic job of hiding what little latency there appears to be). And while all these opponents made for crazy all-out wars, the multiplayer options are flexible enough to allow users to scale maps downward to accommodate smaller parties (40, 32, 24, 16 map types), choose Chimeran or Human sides (complete with unique abilities), and alter the rules to allow for a multitude of possibilities.

 

But match customization and excellent 40-person play isn't the only thing that Resistance has going for it -- it also has strongly-designed maps, a countless number of trackable stats, a Battlefield-like ranking system (60 ranks in total), clan creation support for up to 200 members, and several different modes that include standard Deathmatch, Meltdown (aka "Battle of the Node Control"), Breach ("Destroy your opponent's Base"), Capture the Flag, Team Deathmatch, and Conversion ("Last Man Standing"). Buddies can even team up on the same machine and play through the single-player game via split-screen, or go head to head with three other users for four-player versions of the online features.

 

De sier at spillets slutt ikke gir så mange svar og er litt uklar så det er vel allerede planlagt en oppfølger, eller kanskje de allerede er i gang med den. Jeg regner ihvertfall med at dette spillet blir en franchise.

 

PS3 har desverre veldig få titler jeg har interesse av, men dette er definitivt en av dem. Føler det er en del her som hakker på denne tittelen kun fordi den kommer på PS3, mens de samme folkene ville ha vært i ekstase over den hvis den kom på X360. Og si ting som at grafikken i spillet er stygg eller dårlig er bare latterlig. Jeg har akkurat sitti og sett på videoomtalen av spillet i 1280x720 og det ser langt fra dårlig ut i bevegelse.

Endret av BTK
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...