Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

bifili på moten?


Anbefalte innlegg

Jeg har merket (spesielt på diverse forum og nettsamfunn og slikt) at 70% er bifilie (spesielt blant jenter), det som irriterer meg med dette, er at omtrent 30% er "ekte" bifile. Jeg har merket meg det på gaysir, der veldig mange jenter har fått profiler nå der de hevder å være bifile osv. En venninne av meg, Michelle, ble faktisk betatt av en av disse jentene, og inviterte henne på kino, og Michelle prøvde å holde hånden hennes, og jenta rev seg plutselig vekk og halvskreik "Er du lesbe eller?!" noe hun faktisk ER, så.. Og dette visste hun andre, hun hadde flørtet aktivt med henne i flere måneder.

 

Er det flere som har noe synspunkt på "wannabifile"?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har vært borti et par jenter som var sånn, og gikk lei. Idag er jeg veldig forsiktig med å engasjere meg i jenter, og er nesten likegyldig til jenter som skeier ut på fest. Nesten blitt litt skap-bifil etterhvert. :) Gutter er enklere å forholde seg til sånn, veldig sjeldent gutter går så langt uten at de faktisk er interessert, både fysisk og når det gjelder flørting. Historien du forteller er jo egentlig litt tragikomisk på sin egen måte..

Lenke til kommentar

Jeg kan ikke si jeg har no erfaring på dette området, og derfor ikke et syn som gjør at jeg kan vurdere etter erfaring. Men det å ikke stå opp for noe er teit. Greit nok at man vil prøve ut no, men som i eksempelet ditt, så er det for drøyt. Jeg for min del mener det å takle en sånn situasjon bedre enkelt kan gjøres...man har satt seg inn i det, og bør takle det voksent, og ikke umodent som det der...

 

 

Trøtt nå, og helt gjennomtenkt svar forekommer ikke :p

Lenke til kommentar

Jeg ser du skriver at 30/70% er ekte bifile. Jeg lurer veldig på hvor du har denne statistikken fra, og i tillegg synes jeg det er ufint av deg å skjære veldig mange under en kam der. Hva om du har hatt uheldige erfaringer? Det trenger ikke nødvendigvis være representativt for resten av de som er bifile.

 

PS! Er 70% av brukerne på Gaysir bifile sier du? Det var i så fall veldig nytt for meg..

Lenke til kommentar

Mellom aldrene 13 og 17 er det normalt å føle tiltrekkelse til det motsatte kjønnet. Det er noe de aller fleste opplever en eller annen gang, men fordi det lenge var uakseptabelt å være homofil/bifil, så ble det nok til at folk ikke gjorde noe med dem. Det er ikke det største problemet å skjule at man er bifil, man kan ha kjæreste av det samme kjønnet uten problemer, og da er det mange som ikke tenker på å "komme ut". Nå som det er veldig akseptert, er det mange som "feiltolker" følelsene man får av småville hormoner som at de faktisk er bifile, og føler derfor for å prøve ut litt av hvert. Det er ingen frykt for å bli mobbet, så det er ingenting å tape på å "komme ut" og prøve seg.

 

Enkelttilfellet til trådstarter er et rimelig sært eksempel, da begrepet date som oftest er knyttet til noe mer enn et vennskapelig forhold, så jeg mistenker at det var mer snakk om feilkommunikasjon enn bedrageri. Jeg forstår dog poenget, men jeg tror det er flere som tar feil av seg selv/går gjennom en fase enn som faktisk prøver å passe inn ved å late som de er noe de ikke er.

Lenke til kommentar

Leit å høre slike historier som det du forteller om her, Eplefe. Hvis de hadde flørtet i flere måneder så måtte vel jenta vite at Michelle var lesbisk, som du sier. Da er det jo rart at hun reagerte slik.

 

Jeg tror det er ganske naturlig å eksperimentere med det samme kjønn på ulike nivåer, spesielt når hormonene bruser i puberteten. Hverken kroppen eller sinnet er ferdig utviklet og sex er noe nytt som skal prøves ut. Men jeg vil ikke kalle alle disse for bifile. Noen er nok bifile, men de fleste er antagelig heterofile. Uansett gjør det vel ingenting hva slags legning man har. Kyssing, klining, kroppskontakt og varme søkende hender er deilig. Sex også. Hvis man har lyst til å gjøre det med en av samme kjønn så er det ikke noe galt i det.

 

Det som blir galt, etter min mening, er når folk gir uttrykk for at de ikke kan akseptere andres moral eller legning - selv om de selv ikke er "plaget" direkte. Hvis man får lyst til å moralisere over andre eller uttrykke sitt misbehag, bør man holde kjeft. Evt. finne seg andre venner som man passer bedre sammen med.

Lenke til kommentar

Samma med hetrofile gutter. Som faktisk legger an på en.

Gah. Vurderer å skrive at jeg er lesbisk i den profilen. Lei av at hetrofile gamle menn/overkåte smågutter legger an på meg :p

 

Prognatus: Det er da ingen som ikke har akseptert noens legning nå, noen har bare gitt uttrykk for at det er idiotisk å føre folk bak lyset. Åssen hadde du følt deg om du hadde dratt på masse dater med ei jente, som plutselig sier at hu er lesbisk, ikke interessert i deg overhodet og så bare på det som venneting?

Når alle tegn på noe anna var der? Det hadde ikke vært en veldig koselig følelse, hadde det det?

Lenke til kommentar

Dette har jeg faktisk tenkt på. Jeg tror det er mange jenter som vil imponere gutter, og så sier det at de er bifile fordi at de da blir mer "interessante" for gutten. Er jo mange gutter som liker jente+jente.

Og det er jo selvfølgelig dårlig gjort mot de som faktisk er bifile. Altså, jeg kan føle en seksuell tiltrekning mot jenter, ja, men jeg går ikke rundt og kaller meg bifil av den grunn, bare fordi det kanskje kunne høres kult ut.

Lenke til kommentar

Jeg er bifil, men seksuelt tiltrukket av vennene mine, enten det er gutter eller jenter? NEI! Oo

Å kose med venninnene sine kan man gjøre for å tenne gutter (om man trenger hjelp til det i det hele tatt, da), men å kalle seg bifil fordi man bruker andre jenter som en måte å få flest mulig gutter?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...