Gå til innhold

Chelsea FC - The Shed End


Shjatå

Anbefalte innlegg

Very nice refereeing for dere i kveld, I must say. Får straffe på en fantastisk takling, også prøver Carvalho å drepe Franco på en corner i siste 10 min sånn at Franco ikke kan heade den inn og bare header den vekk selv for fun etter at han har slått ned Franco. Sky sier at de ikke skjønner hvordan i helvete dommeren ikke kunne gi straffe der, klareste straffen noensinne. Bare å se på den igjen og igjen. Og taklingen til Upson for den saks skyld. Skjønner det bare ikke, så jævlig svak dommerne har blitt i PL. Jesus.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nå skulle vel Chelsea hatt en straffe i første omgang etter hands av Gabbidon også da, så det går litt opp i opp.

 

Men vi gjorde oss ikke bort på noen måte mot serielederen idag. Det var faktisk vi som satte inn støtet på slutten av kampen.

 

Hilsen West Ham fan.

Var godt å se West Ham spilte så godt mot slutten av kampen idag. :)

Endret av Schjellin
Lenke til kommentar

Ehh. så vi samme kamp? Har du sett Birmingham spille i det siste, eller i det minste sett resultatene deres? De er et TUNGT lag å slå, spesielt på hjemmebane. Gutta spilte en god kamp, men effektiviteten manglet. Vi hadde mange veldig bra sjanser, og defensivt var det bra. Vi hadde også mest ball, og de hadde nesten bare kontringer i mot. det var dog mange effektive kontringer, men midtbanen vår var betraktelig bedre enn deres.

Lenke til kommentar

At B´ham er gode for tiden har jeg skrevet i andre tråder. At Chelsea hadde sjanser er også greit - det har jeg også kommentert. Forsvaret og ikke minst keeperen til B´ham spilte fantastisk.

 

Når det er sagt skal Chelsea slå antatt svakere motstand, og jeg er skuffet hver gang vi ikke gjør det. Noe jeg har vært siden Wolves. Spillet er ikke bra, det er alt for mange feilpasninger (Mikel var forferdelig i dag og han var ikke den eneste) og forsvaret roter. Vi kunne tapt i dag - og skulle tapt om linjedommeren hadde gjort jobben sin. At Lamps/Malouda/Sturridge ikke scorer er leit, og det kan skje - men jeg synes ikke kampen i dag var imponerende.

 

Vi mangler offensiv drivkraft og skuddene fra Lampard m. fler er så fantasiløst at jeg ikke har ord. At Anelka har mye å si for det offensive er klart, for han gjør Drogba og andre god.

Endret av HeHauken
Lenke til kommentar

Vanvittig deilig med seier i dag. Så heldigvis ikke Fulhams mål før pausen (grunnet julehandling) - og resten av kampen var spillemessig like begredelig. Chelsea har lite angrepsspill og forsvaret og keeper har store kommunikasjonsproblemer.

 

Likevel vil jeg i dag hylle Ancelotti; det var byttene som reddet kampen. Sender samtidig en stor takk til Elfenbenskysten (og de ansvarlige for ACN) for at vi fikk beholde Drogba en kamp ekstra.

Lenke til kommentar

Kan ikke akkurat påstå at vi overbeviser om dagen, men seire som dette er gull verdt i det lange løp. Forhåpentligvis er formduppen over - noe jeg riktignok tenkte etter Everton-kampen, Portsmouth-kampen, West Ham-kampen og Birmingham-kampen også - men selv om afrikanerne forvinner, tror jeg på en januar med vesentlig bedre resultater. Anelka skal være like rundt hjørnet, skademessig - og da er det håp: I de siste kampene har jeg innsett hvor viktig Anelka er for laget - både som et angrepsvåpen selv, men ikke minst som en som virkelig får ut løven i Drogba. Uten Anelkas smarte løp og evne til å holde på ballen, har tett innpakking av Drogba vært nok til å demme opp for hele angrepet vårt de siste kampene. Jeg føler rett og slett ikke at Drogba klarer å blomstre i nærværet av spesielt Kalou, men også Sturridge. (Selv om det "gikk bra" i går). Dessuten: Med en Lampard og J. Cole ute av scoringsform har det manglet litt på det offensive kruttet.

 

Januarprogrammet bør i seg selv ikke by på problemer. Får vi i gang de to engelskmennenene og Anelka, tror jeg og håper jeg spillere som Sturridge, Borini og Kakuta kan gi oss noen tre-poengere!

Lenke til kommentar

Haha, elsker dagbladet når de skiver om fotballklubbers økonomi. Ufattelig slett journalistikk hver eneste gang. De ser kun på gjeldssummen :wee:

 

Andre året på rad dere spiller mot Watford i FAC om jeg ikke mins feil? Kall meg naiv, men jeg spår en skrell i dag. Magefølelsen min sier at enten United eller Chelsea ryker eller må spille omkamp.

Endret av The Game
Lenke til kommentar
Andre året på rad dere spiller mot Watford i FAC om jeg ikke mins feil? Kall meg naiv, men jeg spår en skrell i dag. Magefølelsen min sier at enten United eller Chelsea ryker eller må spille omkamp.

Stemmer det. Chelsea vant 1-3 i fjor etter hattrick av Anelka. Magen din fikk også rett - United dreit seg ut mot Leeds. Håper bare ikke Chelsea gjør det samme nå...

 

Edit: 1-0 - Sturridge :)

Endret av HeHauken
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...