Gå til innhold

Dark Messiah - når slippes det?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg håper man får lov til å skrive om andre ting enn bare tekniske problemer her, for jeg har nå nettopp spilt gjennom Dark Messiah for første gang. Litt kort, men veldig moro mens det varte. Og jeg ser frem til å gjøre det igjen.

 

Det som plaget meg mest, etter at jeg fikk orden på alt det tekniske, var at ting stadig ble lettere etter hvert som man spilte. De nye våpnene og ferdighetene til Sareth stod ikke i forhold til fienden, som bare ble marginalt tøffere. Gjennom de siste par kapitlene sender man folk veggimellom med et raskt sveip.

 

Får prøve å øke Combat Difficulty neste gang, og se om det samme gjelder da.

Lenke til kommentar

Endelig har jeg funnet et svar på problemet. Eller i det minste et svar på hvordan å få det til å fungere. Det har nok noe med at spillet blir litt "overanstrengt", at det klikker. Jeg lastet spillet tilbake, til før man mister sekken. Der fjernet jeg så mye jeg kunne fra inventory (lot en del våpen, drinker, etc, ligge igjen). Ting som jeg ikke absolutt trengte, som 30 mana-potions (tok vare på 10-15 stykker), massevis av spell-ruller, flere skjold, buer, staver, etc. Bort. Jeg hadde vel litt mindre enn halvparten av inventory fullt, og nå gikk det kjempefint å plukke opp sekken. :)

Lenke til kommentar

Oppdatering på mine problemer: Jeg har prøvd alt, men ingenting virker.

Nå tenkte jeg at jeg skal fjerne hele steam og alle spillene der, for så å legge alt inn på en annen helt ren disk.

Jeg mistenker at det er demoen som ligger og fucker til.

 

Inne på Ubisoft-forumet er det visst flere med eksakt samme hovedkort og prosessor som meg som har de samme problemene.

 

Jeg får bare vente på en patch.

Lenke til kommentar

Spillet funker som en drømm (når det gjelder ytelse)

 

Demoen gikk helt knirkefritt. Men hver jeg jeg får en slik final blow (da det går i sakte kino når du dreper noen) på fullversjon, får jeg exe feil å blir kastet tilbake til desktop :dontgetit:

 

Merkelig for demoen funker jo helt fint.

Endret av simalarion
Lenke til kommentar

Hva jeg synes om spillet, etter å ha gått gjennom det...

 

***SMÅ SPOILERS FØLGER***

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

Spillet var alt for kort. Dessuten var ikke akkurat historien noe å skryte av. Først og fremst var jo historien tynn som ei flis. I løpet av de første sekundene av spillet, har du allerede forstått at du er den kommende "Dark Messiah". Dessuten, som sagt, henger ikke historien på greip, ved flere anledninger.

 

Eksempel: Man vandrer rundt i en fri by, som plutselig blir angrepet. Man slår tilbake angrepet, og legger seg til å sove. Plutselig er det bare fiender i byen (ingen sivile eller vennlige vakter).

Hvor ble det forresten av Phenrig, egentlig? Hvorfor sendte han deg ut med Xana, som på en måte er en "ond" karakter? Hvis Phenrig sendte deg ut med henne, må jo det nesten bety at han også på en måte er "ond" da.

Hvorfor får vi ikke se noe mer til han? Hvorfor er han aldri med i selve spillet?

 

Dessuten synes jeg at vi skulle kunne fått deltatt mer i slag og sånn. Mer kriging med flere folk på sin side. Generelt sett mer av alt. Vi skulle fått sett flere allierte, flere fiender, flere våpen, flere skills, mer spilletid, flere områder å oppdage, flere oppdrag, osv. Det ble alt for kort, så det skill-treet ble på en måte litt meningsløst. Med mindre man spesialiserte seg i kun èn ting, så fikk man kun røre på de forskjellige tingene, noe som er negativt når spillet ellers ikke har noen spesiell gjenspillsverdi.

 

Singleplayer-delen av spillet ender på en 7/10 hos meg. Det var 8/10, helt til det sluttet. "Hva i helvete?" var den eneste tanken som gikk gjennom hodet mitt akkurat da. Det skulle jo ikke vært halvveis ferdig engang da!

Endret av Hr. Jenssen
Lenke til kommentar

Argh, da sitter jeg fast.

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Har kommet til der jeg skal plassere de juvelene i edderkopp-statuen. Mangler

The Maidens Eye (eller hva den heter), så går jeg mot den eneste porten jeg ikke har vært gjennom, så sier hun interessante damen "It's in there," eller noe i duren der. Hva skal jeg så gjøre? Har gått rundt lenge og prøvd ut ting og tang, men ingenting funker.

Lenke til kommentar

Svar på spoiler

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

Den ligger ikke der inne. Det er den døra du skal åpne med de 4 krystallene. Let litt i de andre rommene du allerede har utforska. Den siste som stod igjen hos meg var rommet med alle zombiene og trappa nedover. Der henger krystallen høyt oppe på veggen (og lyser gult). Jeg klatra opp med buen og brukte et spell for å dra den til meg.. Vet ikke om det var riktig, men anyway fikk det til. ;)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...