Gå til innhold

Den store Snowboardtråden


jacoP

Anbefalte innlegg

Har sett litt igjennom forumet, men har ikke funnet en snowboardtråd, så jeg bestemte meg for å opprette en :)

Den store Snowboardtråden

 

Er det noe du lurer på om snowboard? I denne tråden diskuterer vi alt angående snowboard. Er du ny i denne formen for sport kan du få fine tips til hvordan du bør begynne med utstyr, kjøremetoder etc… Post også gjerne snowboardbilder av deg selv eller andre.

 

Selv er dette (2007) den syvende sesongen min på snowboard, men av de 7 sesongene har jeg bare fått stått 6 av dem. Det var grunnet åpent brudd i begge armer etter en sykkelulykke, men nok om det.

 

Butikker og nettsjapper med godt utvalg på snowboard utstyr:

 

WhiteWater

Seasport

Bikes and Boards

Oslo sportslager

Snowboard.no

50-50

Boardshop

Snowboardshop

Formatshop

TheShop

Bajas

• (Kommer fler, send PM hvis dere har flere forslag til butikker som kan stå på denne listen)

 

For snørapport for alle anlegg i landet Klikk her

 

 

Snøen kom sent i år, men nyt det så lenge det varer! :cool:

Endret av Jokkulf
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Snowboard er livet mitt. ser på snowboard filmer og gleder meg til vintern fra midt på sommern. jobber i som snowboard instruktør i drammen så står for det meste der. blir noen turer andre steder også men ikke så mye iogme at jeg står gratis i aron/drammen.

 

står på et forum devun Walsh brett med drake f60 bindinger. skal køpe nytt brett etter sesongen nå ikke fordijeg trenger men fordi jeg har lyst på! :p men tror ikke jeg gidder og kjøpe nye bindinger for er stor fornøyd med f60. trenger nye støvler før sesongen siden jeg har sliti ut et par nitro støvler. står stort sett hver dag. eller ca 5 ganger i uka hvertfall. blir vel noe mer i vinter da jeg får lappen selv også så slipper jeg styre med buss og dritt.

 

så skal jeg en tur til østerike samen med resten av folka i aron etter påsken gleder meg allerede. men nå er det bare og vente på at himelen skal åpne seg og de små hvite engelene skal dale ned..

Lenke til kommentar

En ting som irriterer meg (zikter ikke til noen av dere) er folks som kjører burton bare fordi de tror det er best. burton er langt fra det beste du kan kjøpe sånn generelt du får også mange dårlige burton brett og det er ikke sikkert brettet er bra selvom det er burton. kjørte selv et gammelt burton balance brett før og dt er et av de beste bretta jeg har kjørt men bror har et eller annet burton brett (husker ikke helt hvem moddell_9 som jeg bare syntes er jævlig og kjøre på. har heller aldri likt burton bingdingene!

Lenke til kommentar

finnes mange billigbrett som har merket burton kan ikke noen modeller i hodet.. kan hende burton bindingene er bra men passer hvertfall ikke til foten min :) og de burton bindingene jeg har hatt så har plastikkene på jekkene vært såpass sprø at de har knekt etter noen ukers bruk. siste burton bindingen jeg hadde eller hvertfall prøvde var burton custom 2005

Lenke til kommentar

Jeg tar en grab som jeg ikke vet navnet på, noen som kan hjelpe?

 

#1 - Den ligner noe på en method, men istedenfor å ta på hælsiden av brettet så tar jeg på tåsiden. Altså rundt hele undersiden av brettet og til tåsiden med venstre hånda.

 

#2 - Mens jeg holder denne grabben strekker jeg med rundt og tar på hælsiden av brettet foran forbeinet med høyrearmen.

 

Har dette greiene noe navn? Er det eventuelt et eget navn på hvert av de to triksene som blir slått sammen til ett?

Endret av Negotiation
Lenke til kommentar

prøver og se trikset for meg men sånn jeg ser det for meg så kan hvertfall ikke jeg komme på noe navn!:p hehe.. hvordan triks er det dere folka drar a? og hva er det sykeste dere drar på big jumpen?

 

selv drar jeg 720 backflip frontflip osv. men ikke på big jump! på big jump tør jeg ikke rotere mer en 360. det sykeste trikset jeg har gjort på big jump må være one-foot. og da snakker vi en rimelig svær big jump med kul på over 20 meter. må si adrenalinet var på topp da ja:P hehe..

 

faen som jeg gleder meg :)

Lenke til kommentar

Så syk er ikke jeg, men drar 360 med diverse grabber. Har ikke prøvd noe saltoer enda men tar rodeo 540 stille med et hopp på trampoline, så regner med at jeg kommer til å prøve i år. Forresten elsker jeg rails :p

 

Mitt burton brett er i hvert fall helt konge :cool:

 

Har gledet meg i flere måneder til det blir snø i bakkene jeg :!:

Endret av Jokkefaen
Lenke til kommentar

Yay, jeg står også på snowboard.

 

Kjører for tiden på Nitro Icon, et helt greit brett når det var nytt, men merker godt at det begynner å dra på årene.

80SBNITRU5C_th.jpg

(ja, dette er bilde av 05 modellen, jeg har 04)

 

Drake F-60, digger de.

Drake-F60-Blk-05-l-prod.jpg

 

Og noen Nitroboots jeg ikke husker navnet på, men de suger jo også, da (eller så passer de bare ikke foten min i det hele tatt).

 

 

Ser det er mye snakk om burton-bindinger her. Jeg hadde noen før (husker ikke modellnavn), og de var absolutt ikke god. Var vanskelig å få på seg, var ikke stiv nok og til slutt greide jeg å knekke hele faenskapet (ikke reimene eller noe, hele greien).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...