Gå til innhold

Neste generasjon xbox under utvikling...


And.rs

Anbefalte innlegg

Tror 720 kommer nok til å bli virtual reality, der man er seg selv forkledd som en annen og bruker seg selv til å gå rundt i en stor spillverden. Tenk Oblivion( noe annet på denne tid), bare gå rundt i en stor verden akkurat som ppå ekte å slåss med udyrer.

 

Hvor digg hadde ikke det vært.

Og for å få seg selv inn på maskinen måtte du skanne deg selv med en scanner og slik var du inne.

 

Vet ikke om det hadde skjedd om det kanskje er litt lengre frem i tiden, men det er jo lov å håpe :)

Endret av Laugh_killer
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Vel, Microsoft valgte navnet Xbox 360 pga. av at PlayStation hette 3. Hvis Microsoft hadde kalt Xbox 360 for Xbox 2, ville folk tro at PlayStation 3 var bedre. Thats why!

7099397[/snapback]

Nettopp.

 

Egentlig liten vits å fundere på navnet til konsollene vi kommer til å spille om minst 5 år uansett. Hvorfor ikke bare nyte de som faktisk er ute og snart kommer? Når Wii og PS3 lanseres, vil Sony og Nintendo starte på sine nye konsoller. Og disse er jeg ikke interessert i å høre noe om før om minst 3 år :)

Lenke til kommentar

Håper de går bort fra hele xbox navnet og finner på noe nytt. Det er så håpløst nerdete at jeg grøsser hver gang jeg ser eller sier det, kan nesten ikke komme på et dårligere merkenavn.

 

De burde droppa hele media center greia og erstattet den med neste generasjon xbox, som da kunne fått navnet media center i stedet. Myyyyyye bedre, og laaaangt mindre flaut for en voksen mann å spørre om hos sin lokale elektronikksjappe :thumbup:

Pluss at det faktisk hadde vært en ordentlig kul dings; en bra spillmaskin med skikkelige mediafunksjoner.

 

'Xbox'.... *grøss* :hrm:

Lenke til kommentar
Vel, Microsoft valgte navnet Xbox 360 pga. av at PlayStation hette 3. Hvis Microsoft hadde kalt Xbox 360 for Xbox 2, ville folk tro at PlayStation 3 var bedre. Thats why!

7099397[/snapback]

 

 

Det har du nok helt rett i. For mange år siden da MS Word og Wordperfect var konkurrenter gjorde Ms det samme. Først lanserte de Word 1, og så Word 2. Da Wordperfect versjon 5 kom ut på markedet hoppet MS de liksågodt versjon 3 og 4 av Word og lanserte heller Word 5.0, for at både Word og Wordperfect skulle være av "samme generasjon".

Endret av Mazeking
Lenke til kommentar

mener å ha lest et sted at sony startet utvikling (hvertfall på tegnebordet) av etterfølgeren til ps3 samtidig med at de laget ps3. Grunnen til dette er jo at det dukker opp mye de ikke kan gjøre med ps3 pga dagens teknologi, men som de sannsynligvis kan bruke i neste generasjon igjen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...