Gå til innhold

Få avataren din vurdert V2! Les regler!


Wackee

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kontorstol

 

Forbinder avataren med deg. Tøffe farger og ramme, dog litt kjedelig at den ikke er 100x100, også er bildet litt småcreepy. :p

 

7.5/10

 

Fail. :p

 

Dermuszdel

 

Wat? Sære saker, men egentlig ganske facinerende. Hva skal det forestille? Eller er det opp til oss selv å avgjøre? Synes hvertfall den er litt kul, og pluss for 100x100 og ramme. Forbinder den med deg. :)

 

8/10

Endret av KongKake
Lenke til kommentar

Eaan

 

Sier meg ingen ting. ANntar det er et ratt hånden holder rundt, men kan ikke være sikker og det hjelper ikke akkurat når man ikke forstår hva avataren skal forestille. Ikke noe spesielt med den og ikke noe å huske igjen heller, men bare en hånd er jo ikke akkurat noe normalt motiv så sånns ett trekker den litt opp.

 

2/10

Lenke til kommentar

Glimti

 

Og Glimti overasker oss nok en gang med sin nye eh, avatar? :hmm:

 

 

Bra at du hvertfall har fått fin størrelse på den, men rammen har du glemt. Er heller ikke så alt for spennende, og heller ikke særlig personlig. Men på en anne måte er den litt personlog fordi du Glimti har overasket oss med noen merkelig avatarer, også denne gang.

 

Avataren i seg selv suger, men du får fortsatt en 5/10 av meg.

Lenke til kommentar

SaitekQ:

 

Utrolig bra avatar, særlig appellerende for menn. Enig om at dette må være en av forumets beste avatarer. Men uten at jeg er en kvinne, vil vill gjetting foreslå at denne faller mer i smak hos menn enn hos kvinner, derav ikke full score.

 

9/10

 

 

LostOblivion

 

Hva i all verden er det det skal forestille? Den er altfor liten så det er komplett umulig å tyde noe som helst av den. Med litt godvilje og gjettverk kan det se ut som brukernavnet ditt, men det blir som sagt bare gjettverk. Og da man ikke kan tyde den blir det umulig å forbinde den med deg og den er ikke noe enkel å huske igjen. Synd, men sant.

 

1/10

Akkurat det jeg var ute etter med avataren min, Glimti! Takk! :D

 

Endret av LostOblivion
Lenke til kommentar

Mr.Karlsen

 

Ikke noe særlig godt bilde. Skriften kunne vært mye mer i fokus og mer av flasken kunne vært avbildet, men det er nå litt bra med bilde i en skjelden vinkel. Synes ikke Jack Daniels er noe godt heller, men vet at det er ganske populært. Ikke noe som er veldig gjenkjennelig og lett å huske igjen heller.

 

3/10

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...