Gå til innhold

Hvorfor valgte du diskusjon.no?


JFM

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Måtte se tilbake i "Mine innlegg nå"..

 

Jeg registrerte meg i januar fordi min splitter nye Asus EEE hadde kommet med posten for under 5 timer siden, og jeg hadde allerede greid å gjøre murstein ut av den.

 

ennå ikke fått gjort noe bedre med den enn å åpne og granske, men nå har jeg en annen som jeg skal mikke til touchscreen på =)

Lenke til kommentar

Jeg hadde lest rundt på forum.overklokking.no i en ukes tid før jeg bestemte meg for å bli medlem. På denne tiden visste jeg ingen verdens ting om overklokking og var fullstendig betatt av emnet, og hvis man ser på mine første poster kan man enkelt si at de ikke akkurat utstråler visdom ;)

Lenke til kommentar

Jeg ble medlem fordi jeg hadde lest mye på forumet, samtidig som jeg ville ha noen tips om antall MB RAM jeg trengte på noen eldre CPU`er. Den tråden ble heller aldri besvart. :thumbdown:

 

Idag leser jeg mye her, og synes diskusjon.no har utviklet seg til et et virkelig seriøst og interessant nettsted. :thumbup:

Lenke til kommentar

Ble medlem fordi jeg hadde en gammel bruker her i tiden, og da ble jeg medlem fordi jeg var hekta på forum.

 

Nå er jeg med fordi jeg liker å observere hva folk mener om diverse ting, alt fra bilder til politikk. Men er ikke så flink til å skrive egne innlegg, men trives godt her!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...