Gå til innhold

Lostkafé - generell chat om serien for USA-seere.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Så at TVNorge også nå kom med "tre av de største mysteriene blir avslørt" fjaset i reklamen. Å reklamere slik for en av de desidert dårligste episodene i Lost sin historie er ikke akkurat et sjakktrekk. Kan jo skremme vekk seere fra godbitene som kommer etterpå.

8143747[/snapback]

 

Litt rart at de ikke sjekker opp litt bedre ja, men om noen skulle falle fra ville de nok likt å vist hva de kommer til å gå glipp av :devil:

Lenke til kommentar
Spennende episode! Lurer på hva som vil skje videre nå når denne gården er spregt. Var dette kanskje den eneste kommunikasjonen "De andre" hadde med omverdenen?

8138378[/snapback]

Men i episoden som handlet om Juliet fikk vi se at Ethan troligforlot øya for å hente Juliet. Dette tyder på at de i alle fall har muligheter til å komme fra og til øya.

Lenke til kommentar

Ingen "svar" i denne episoden heller folks.

De strekker og strekker det..og man følger med som slaver å sitter å håper på at nå skal endelig noe tøft skje men neh...intet spesielt spennende skjer egentlig.

 

Det at Clair er datteren til Christian Shephard, altså Jacks pappa var..tja...jeg vet ikke helt. Hvorfor skulle det han noe å si sånn egentlig? At alle sammen på øya har en eller annen form for tilknytning? Kan jeg ikke tenke meg til..

 

Og hva med han fyren som døde av det forsvarssystemet? Erm..hallo? Ser dere nøye etter så ligger han på bakken og puster. Brystkassa hans beveger seg jo ffs.

Er han død eller er det bare en RÆVA idiot-feil? Hvis sistnevnte så er det så utrolig dårlit at det er til å spy av.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...