Gå til innhold

TV2 sensurerer TORSDAGSKLUBBEN!!!!


Anbefalte innlegg

sidan eg ikkje fekk sett torsdagklubben på torsdag tenkte eg å sjå REPRISEN som pleier å gå mandag kl 23.50.....

 

OG KVA SKJER???? torsdagsklubben er bytta ut med senkveld.... KVA i hel¤#"/(/¤)("# er det som skjer?????

 

ganske sikker på at årsaken er at bondevik gikk ut mot OJ sin sluttapell!!! TV2 bør vel stå for det dei sender!!!!! SKUFFANDE :sad: :sad: :sad:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

TV2 tør vel ikke yppe seg mot høvdingene. Får problemer med konsesjonen til neste år :wink: Men det ironiske er jo at både NRK og TV i hele kveld har sent høydepunktene fra trontalen til OJ i beste sendetid... Sjakktrekk

 

Senkveld hadde forresten en søt svensk tjei som gjest. Du kunne jo kose deg med det da?

 

Torsdagsklubben nå til uka kommer nok til og bli historisk. I det minste med tanke på seertall. Knekt håndledd på Gjertsen, og en statsminister som er pist på selveste OJ trekker nok seere. :grin:

Lenke til kommentar

Værste er at jeg ikke syntes det var så særlig mye mer "over kanten" som de velger å kalle det, enn noe av det andre han har sagt. Faktisk så la jeg ikke spesiellt merke til noe som helst ved Torsdagens episode som var nevneverdig å skrike så høyt over. Det eneste Bondevik-regjeringa og tv2 gjør nå er å hive bensin på bålet og vi vet jo alle hvor smart det er ;)

 

Tror folk tar OJ litt for seriøst ;)

Lenke til kommentar

Jeg må ærlig innrømme at jeg syntes OJ gikk litt for langt sist. Han kan ha mange gode poeng, men man harselerer ikke med en persons psykiske helse på den måten, heller ikke det snakket med Christer Petterson og leiemordere var morsomt syntes jeg. Det går an å ta en politiker på politiske ting også, uten å måtte gå på personlige ting. Må si at jeg ikke er fan av Bondevik, men i denne saken skjønner jeg Bondevik. Har lagt merke til at OJ strekker seg litt lenger for hver Torsdagsklubb, det går til ei viss grense, og han balanserer på den nå. Han har holdt på å dette ned, så nå er det opp til han og holde seg i skinnet…

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-10-29 08:16, skrev abrj:

langt sist. Han kan ha mange gode poeng, men man harselerer ikke med en persons psykiske helse på den måten, heller ikke det snakket med Christer


Og hvorfor ikke det??? Bondevik har jo selv brakt mye av dette frem i media....

Men mest morsomt er det jo at norges første-narr Sven'o idag går ut og anbefaler Bondevik å saksøke Jespersen. hahaha!! :smile:

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-10-29 12:32, skrev b-duvaland:

Fatter ikke at TV2 lar sjefsnissen OJ uttale seg sånn, menmen når de først har gjort det, bør de ikke sensurere det.


Helt enig, de må stå for det de sender.

Synes ikke at de gikk over streken denne gangen (heller).

 

 

Quote:


Torsdagsklubben er uansett et av de desidert dårligste norske tv-programmene, men det finnes riktignok ikke mye bra heller.


 

At du ikke har samme humor som ca 800.000 andre nordmenn gjør ikke programmet til et dårlig ett...

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-10-29 11:36, skrev Zork:

Quote:


Den 2002-10-29 10:20, skrev allyse:

Norge - den siste kommuniststat (og DET mener jeg)


 

Og hvilken styringsform mener du i så fall Kina og Cuba har...?

 

 

I Europa da. Men Norge sees faktisk på som den siste kommuniststat. Den siste kan også sees på som den siste som kom... ikke den eneste...

 

Mvh

A. Lyse

Lenke til kommentar

Bondevik bare driter seg ut.

 

Noen som har lest O.J sin kommentar i BT i dag? Det er så sant som det går an å bli det han sier der.

 

Fatter ikke Bondeik at OJ er en komiker!?

 

Bondevik (og Sven O. f.eks) må ta seg sammen. Nils Arne eggen skjønte at det var et humorprogram. Han satt visst og lo selv, når OJ slengte drit til han. Han skjønte at det ikke var seriøst.

 

Noen som har sett på amerikanske show f.eks? Jay Leno er konge. Der blir det slengt drit om clinton og bush flere ganger i uken. De har til og med en fyr som "spiller" bush, som de pleier å intervjue, og få frem hvor dum han er. Dritmorsomt.

 

Når Bush (og Clinton) tåler å bli "mobbet" på TV omtrent hver dag, så synes jeg jammen at Bondevik må tåle å bli mobbet en gang.

Lenke til kommentar

Når en komiker opptrer i et humor-program med egen harselas-monolog synes jeg det er rart at en person som bondevik ikke skjønner at dette er humoristisk ment.

 

Det sitter kanskje noen rundt på mental-sjukehusene og tror at det var seriøst ment, men bondevik da... nei og nei! Selv om jeg ikke er noen KrF'er trodde jeg ærlig talt han var litt mer oppegående.

 

Når TV2 først skal sensurere et halvminutt synes jeg det er unødvendig å fjerne hele programmet. Det er så mye reklame likevel at ingen hadde merket forskjell med 30 sek ekstra.

 

[ Denne Melding var redigert av: Simen1 på 2002-10-29 20:57 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...