Jump to content

Guybrush

Medlemmer
  • Content Count

    1019
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Forsåvidt enig. Men dessverre virker det som om mange "norske" butikker også selger utrolig billig kinavarer bare med et lite påslag...
  2. Hei! Noen som har gode erfaringer med led-striper? Det er bokstavelig talt en jungel der ute, og utrolig vanskelig å vite hva som er verdt og betale for og hva som faktisk bare er driten. Er på utkikk etter ledstripe til å ha på soverommet, så jeg tenker at dimming er et must. Dessuten er det selvfølgelig ønske om å bruke apper til å styre lyd oppvåkning til lys osv. Har skjønt at Govee (https://www.govee.com/) er kult og hot (trolig er det flere på TikTok som bruker det 😅). Er det verdt å handle disse på amazone og få de tilsendt hjem, eller kan jeg like godt handle på wish eller finne noe kvalitet på feks elektroimportøren? Noen som har erfaringer med Govee eller andre "like gode"?
  3. Jeg fikk denne, men ny mail skal ikke komme før i morgen "Alle som har deltatt blir kontaktet på epost ca 13:00-15:00 torsdag 11. februar med beskjed om de har vunnet eller ikke. Alle som har vunnet får en personlig rabattkode som gir tilgang til å kjøpe 1 stykk PlayStation 5 Standard Edition til ordinærpris 5899 på epostadressen du har registrert deg med."
  4. Her viser det seg at vi har sett et av de største nedetidene i internetts historie, men det man leser om som hovedoverskrift er en test av tannbørster?! https://blog.cloudflare.com/analysis-of-todays-centurylink-level-3-outage/ Jeg lurer på i hvilket retning tek.no har tenkt å ta, jeg føler ihvertfall som enkelte har vært inne på, veldig clickbait-aktig., det får så være- Men jeg synes uansett at tekniske nyheter burde blittt laget og pushet Oral B ned på en andreplass, selv om det er en søndag hendelsen skjer eller?
×
×
  • Create New...