Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Ditt første kyss


Gjest Slettet+56132

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg husker ikke mitt første kyss!!

 

Men det var i russetida, og i etterkant har jeg fått høre at jeg visstnok kysset mange forskjellige den kvelden! Haha, det er jo bare tragisk.

 

Det første kysset jeg husker var fryktelig spennende!! Jeg var livredd for å gjøre noe feil. Men etter hvert tenkte jeg vel bare at det var ganske kjedelig. Hvor lenge hadde han tenkt til å ha tunga si i munnen min, liksom ...

Lenke til kommentar
Gjest begyntaablilei

Har ikke kysset noen enda. Har knapt nok vært med jenter på fritiden, knapt nok holdt rundt en jente og aldri holdt hender eller kysset.

 

Unnskyld at jeg ikke bidrar til tråden, men jeg blir bare så deprimert noen ganger av slike tråder.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

For 1 år siden, jeg 18 og hun 14. Hadde vært hos henne for første gang, en helg fordi vi bor så langt unna hverandre. vi sto å ventet på bussen jeg skulle ta hjem, akkurat da bussen kom og etter siste hadeklemen var gitt kysset jeg henne, var så utrolig godt å se hun smilte etter å ha sått å grått mens vi ventet på bussen.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Første gong var for eit par månadar sidan. Me såg film og eg låg på magen hans. Brått såg han meg djupt inni augene, drog meg nermare og så kyssa me.Ahhh, men det fyrste klininga var då me gjekk på tur ved sjøen. Me sat på ein liten holme og nøyt solnedgongen og den nydelege himmelen. Så klemde meg og kyssa og klina og nam. Hihi :)

Lenke til kommentar

Første ordentlige ved en alder av 18 år, helt i starten av russetiden, fest ute men vi hadde egentlig drukket noe særlig (heldigvis).

Hun trengte noen til å varme seg, og jeg ble relativt lett overtalt.

Etter en ikke så kald kveld som det ellers ville vært så gikk vi inn for kysset, and she went in for a deep one... :p

Dette gjorde vi igjen et par kvelder, og så møttes vi ikke på noen dager, og da vi møttes neste gang var hun bare avvisende.

Mehhn... ser sånn i ettertid at det sikkert ikke hadde funka over lengre tid uansett :roll:

Lenke til kommentar

Ser ut som de fleste fikk sitt første i russetiden?:p

 

Det første kysset var faktisk for 9-10 måneder siden med kjæresten min :blush: ventet lenge med første kyss,men jeg er nok som alle andre jenter og vil ha det romantisk lol selv om det ikke skjedde på den mest roamantiske måten :whistle:

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Det var med kjæresten min Stian. Han er ett år ++ eldre, men har hatt like mye lykke i kjærlighet som jeg (noe jeg egentlig ikke helt forstår, for han er morsom, søt, omtenksom og kjekk av seg!). Det skjedde på det stedet vi møttes ca. et halvt-ett år i forveien (har ikke heeelt telling...) fordi vi begge går på et slags teaterkurs. Alle sammen hadde laget kulisser til et show og vi skulle ta alt bak sceneteppene, og jeg og han kom fra hver vår side og møttes på midten, bak der i mørket. (Han hadde allerede flørtet og kost og "hintet" en del) Og når vi satte fra oss tingene ved siden av hverandre, så vi på hverandre, og jeg tenkte "ooook... kleeeint" og skulle til å snu da han tar hånden min og drar meg inntil han og jeg klemmer tilbake, så løfter han hodet mitt og kysset meg forsiktig på leppene, også klemte han meg videre en stund før vi skjønte at det var gått mer-enn-nok tid bak der, så vi skyndte oss ut igjen.

- vi snakket ikke noe mer den dagen/kvelden, bare så på hverandre en del, og satt ved siden av hverandre, men ingen ord ble utvekslet. Jeg var egentlig litt flau over det hele fordi storesøsteren hans på 18 går der også, så hvis hun så det, så hadde jeg blitt dritflau, men det gjorde hun ikke da, da. ;p

 

Det neste og "ordentlige" hendte da de fleste/mange på gruppa/kurset skulle se på en forestilling, og det var egentlig et ganske smådramatisk stykke, men jeg og han satt bakerst i hjørnet og de andre litt her og der, og vi var nære hverandreunder omtrent hele stykket. Vi holdt hender (vel, han holdt rundt mine..), og han gjorde slik at jeg lå med hodet på skulderen hans, og så dullet han med håret mitt og holdt rundt meg før han tok noen fingre under haken min og løftet ansiktet mitt opp mot hans og han bøyde seg ned og... ja.

 

Dette er vel en stund siden nå, men det siste jeg fikk var da vi satt bak en "halvvegg" og ventet på at dørene skulle åpnes mens de andre satt på benkene bak veggen. Vi satt på gulvet og holdt hender og satt helt inntil hverandre og snakket, og igjen hadde jeg hodet på skulderen hans, og han kysset meg på håret, og så snur jeg meg brått og satt liksom på huk over ham og kysset ham og så dukket plutselig søsteren hans opp, og hun og hennes kjæreste bare fniste og så gikk de to hånd i hånd videre. Hahahahahaha, både jeg og Stian ble dritflaue, så vi bestemte oss for IKKE sitte ved siden av hverandre etterpå, men han satte seg istedet bak meg og maserte meg og dullet mer med håret mitt, også bøyde han seg ned og kysset meg, og det var søsteren hans jeg satt ved siden av, men nå er vi ikke så flaue lenger. xD

 

Amagad, langt innlegg, og flaue historier jeg gjerne skulle holdt hemmelig, menmen! :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg var 17år gammel, vi satt på senga mi og hadde planer om å se en film, og jeg hadde planer om en flott aften sammen. Vi flørtet litt, og koset sammen, etter litt så tok jeg til å kysse henne. Dette fortsatte med litt klining på senga mi smile.gif

 

Nå er hun mor til min datter, men hun gjorde det slutt da jeg runnet 19 år.

 

Er nermere 21 år idag, prøver å kaste meg litt i feltet for tiden smile.gif

Endret av warpie
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Mitt første kyss var da jeg var 17 år. Etter å ha dratt fra vors hos meg, skulle vi nå til en kompis av meg for fest/nach. På veien bort til kommer jeg i snakk med en søt jente. Vi snakker mye og praten går lett.

 

På festen setter hun seg på fanget mitt og ansiktene våres er veldige nære. Hun stirrer meg inn i øyenene, men noob som jeg var da, skjønner jeg ikke at hun vil bli kysset.

 

Litt senere sitter en kompis av meg rett ovenfor og roter med en tilfeldig jente, så da bare spør jeg jenta om vi skal kysse. Det sa hun ja til, så fikk jeg mitt første kyss/tungekyss :new_woot:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Var vell en sommerdag, med ei jente i første klasse elns, klining. Elendig var det dog:P Men, etter det. aldri noe alvorlig, bortsett fra ei tilfeldig jente jeg møtte eter skola, bare gikk litt sammens med hu - prata litt, så før jeg dro ga jeg hu et kyss på kinnet. Men ellers, har jeg aldri gitt, eller fått noe ordentlig kyss - og jeg blir 17 iår <.<

Lenke til kommentar

Mitt første ordentlige kyss var av det søte slaget. Vi var på fest og hadde flørta litt hele kvelden. Så når vi står ute sier hun at jeg skal kysse hun, var litt tvilende med en gang, men angrer ikke et sekund på at jeg gjorde det. Vi sto der å klina en stund også rett før hun dro kyssa vi en gang til.. Men var rimelig kleint å møte hun på skolen mandagen etterpå

Lenke til kommentar

Ved siden av all kyssingen i barnehagen og barneskolen ala "kyss, klapp og klem" var vel det første kysset på en fest tidlig i 8.klasse, og en del klining på noen fester etter dette. Mitt første ordentlige kyss, og det som betydde mest, var med ei jente jeg hadde et godt øye til for et år siden. Aldri vært så nervøs som før jeg kysset henne, og har aldri følt meg så bra etterpå som da jeg hadde kysset henne. På ungdomskolen har det blitt roting med en del ukjente på fester, men også noen flammer som har gitt noen kyss jeg fortsatt husker :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...