Gå til innhold

Den store Real Madrid tråden


Gonzolaz

Anbefalte innlegg

Tja. Da jeg dro i 2010 bestilte jeg via et byrå, og det tror jeg endte på 5 000 for både billett og hotell, relativt dyrt mao. Men jeg fikk gode billetter på nivå 1.

 

To kompiser dro til Camp Nou og kjøpte på svartebørs der. Husker ikke prisen, men var ganske mye billigere enn det jeg betalte, men fikk billetter helt øverst på Camp Nou i svingen.

 

Den siste muligheten er på den offisielle siden, men der spørs det om det er nok billetter igjen for vanlige folk etter at medlemmer har kjøpt. Der blir de også bare lagt ut 14 dager før kampen, og som sagt, veldig få billetter tilgjengelig og de som er tilgjengelig går fort unna.

 

Du får "alltid" billetter på svartebørs, så jeg ville nok prøvd det hvis det med svartebørs er noe du er komfortabel med. Ellers hvis du virkelig vil/må se kampen er det å kjøpe vi et selskap det enkleste (men også dyreste). Tror de jeg kjøpte fra var kalt spanske fotballturer, hvis du er interessert i mer info kan jeg sikkert finne mailen som jeg bestilte fra.

 

Og kanskje det viktigste hvis du ikke er kjent med å kjøpe billetter fra realmadrid.com. De billettene man kan kjøpe langt frem i tid som koster veldig mye er VIP-billetter. Ikke vits å kjøpe imo. ALT for dyre. Så når/hvis du skal kjøpe billetter via rm.com så vær klar over hva som er vip og hva som er normale billetter.

Endret av Teipball
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dukker stadig opp nye rykter om en utlånsavtale med Falcao. Tror dere det er noe hold i ryktene?

 

Ser også det nevnes at Lukaku kan være aktuell i tillegg. Hadde forsåvidt ikke vært meg imot om begge kom til klubben. Lukaku kan bli veldig god, men spørsmålet er om han får utviklet seg ved å sitte på benken i Madrid.

Lenke til kommentar

Er planen å se kamp alene? I så fall er det null problem å få svartebørs. Ellers er det jo mange andre kamper der, og der får du garantert gode billetter via rm.com for 50-100 euro

 

Planen var å dra med en, muligens to kompiser. Hvis vi drar vil vi jo helst ha en kamp der det blir skikkelig trøkk på stadion, og da troner El Clasico øverst på lista, evt. El Derbi eller en CL kamp med en god motstander. Gidder ikke å dra hele veien til Madrid for å se RM gruse Almeria liksom, selv om det også er gøy.

Lenke til kommentar

Dukker stadig opp nye rykter om en utlånsavtale med Falcao. Tror dere det er noe hold i ryktene?

 

Ser også det nevnes at Lukaku kan være aktuell i tillegg. Hadde forsåvidt ikke vært meg imot om begge kom til klubben. Lukaku kan bli veldig god, men spørsmålet er om han får utviklet seg ved å sitte på benken i Madrid.

 

Ikke keen på Lukaku i det hele tatt. Jeg vil ha en spiller som vi vet hva vi får av, det tror jeg ikke Lukaku gjør. Han er relativt uferdig.

 

Falcao på lån høres rart ut. Men jeg synes egentlig vi trenger en ny spiss ved siden av Benzema. Ancelotti sa forresten i dag at at vi ikke trengte en ny nummer 9, og at Isco kan spille som falsk nr9. Det siste er løgn, med mindre Isco har forbredet seg enormt. I fjor var han en skandale som falsk 9.

 

@Bremsespor. Hvis pakkeløsningene er for dyre, så ville anbefalt at dere uansett drar over og satser på svartebørs (kan bli vanskelig å få billetter sammen for alle), og hvis dere ikke får billetter (eller uansett) så drar dere på Getafe - Atletico Madrid som spilles samme serierunde. Getafe-kamper er aldri utsolgt så der er det null problemer å få billetter.

Lenke til kommentar

Ettersom jeg forsto er det snakk om lån av Falcao i ett for, med avtale om pris på kjøp etterpå, med forbehold om at han klarer å komme seg fra skaden sin. Er vel for å ikke ende opp med katta i sekken, antagelig.

 

Lukaku har jeg sett lite av, men virker som han har bra potensial. Men han kommer nok ikke akkurat til å være førstevalg med Benzema og Falcao i klubben, så spørs hvor mye han klarer å utvikle seg på benken. Ville nok heller hatt Morata enn Lukaku uansett, synd at Morata ble solgt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...