Jump to content
Sign in to follow this  
Dark Archon

Mer Nazisme I Russland?

Recommended Posts

Jeg har både sett dokumentarer og lest artikler om det vistnok økende Nazistiske miljøet i Russland, er det virkelig så ille som jeg har fått intrykk av? Eller er dette en sak som har blitt kraftig oppblåst? For meg virker det egentlig som Russland ikke i det fulle og hele er et demokratisk land i det hele tatt, men det kan jo hende at jeg misforstår endel her. Men jeg vil gjerne høre noen andre komme med sine meninger på dette temaet, fordi jeg grunnet min unge alder ikke er så utlært som mange andre på dette forumet ;)

Share this post


Link to post

Det er en økende nazisme i Russland og de tidligere sovjetiske republikkene. Samtidig samarbeider nynazister rundt om i verden mye mer enn før.

Share this post


Link to post

Jeg tror nazismen har god grobunn i Russland, fordi det er generell misnoeye med baade moerkhudete og homser. Synd og si det, men de er noen aar bak oss andre. :hrm:

Share this post


Link to post
For meg virker det egentlig som Russland ikke i det fulle og hele er et demokratisk land i det hele tatt, men det kan jo hende at jeg misforstår endel her.
Det stemmer dessverre. Etter min mening er dette et langt større problem enn det tråden handler om. Putin har gjort Russland rimelig stabilt og gitt landet økonomisk fremgang. Det er derfor få som tør, eller ønsker, å utfordre ham på det demokratiske. Et annet problem, som er noe relatert, er korrupsjon. De har en del ting å ordne i landet der.
Men jeg vil gjerne høre noen andre komme med sine meninger på dette temaet, fordi jeg grunnet min unge alder ikke er så utlært som mange andre på dette forumet ;)

6721526[/snapback]

Husk at:
Den som mener seg ferdig utlært er ikke ferdig utlært, han er ferdig!

Share this post


Link to post

Jeg er ingen russlandekspert selv, men jeg leste en reportasje en gang om skolene deres. De har et eget Vladimir Putin-fag, hvor de lærer om presidentens liv og levnet. Vil tro det sier sitt.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...