Gå til innhold

Jente søker hjelp :-)


Anbefalte innlegg

Over 100 mld.... Dette er det værste jeg har sett. Også i "Hjelp, jeg skal ha ny PC" kategorien. Her pleier jo svarene som regel å være, "Søk på forumet" "finn ut sjøl" osv. Patetisk er et ord som dukker opp i hodet mitt. Sikter da ikke til oppretter av tråden... :smile:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-10-24 22:10, skrev Sjiraff:

Enhver jente som skal sette sammen sin egen PC må jo være helt på jordet. Men jeg må jo få lastet ned Britney-videoer jeg også - så jeg kan lære å være sexy!


Uansett så tror jeg at jeg har bestemt meg for AMD under veldig sterk tvil. Først og fremst fordi P4 ikke er oppdrive til under 1700


 

Du som har så mye bein i nesen trenger vel ikke laste ned Britneyvideoer for å være sexy :wink:

 

At du har bestemt deg for AMD, viser at du har mye logikk i tankegangen. Du skal ikke overklokke, og da er AMD helt på høyde med Intel med tanke på PR-ratingen og standard klokkefrekvens. Og for ikke minst å nevne prisen da.

 

Og tro meg, det går fint å få en AMD-PC til å være stille. Det gjelder bare å velge en stor ribbe (helst av mye kobber) som kjøler godt og en vifte som flytter mye luft uten å bråke.

 

Fornuftig valg!

 

Redigert: Ønsker deg forresten hjertelig velkommen i vårt innholdsrike forum, her vil du lære mye om data i tiden fremover.

 

:smile: Sveinl.

 

_________________

Mine hardwarespesifikasjoner

 

[ Denne Melding var redigert av: Sveinl på 2002-10-25 19:17 ]

Lenke til kommentar

Hakke giddet å lese gjennom ale postene, så jeg vet ikke om det er nevnt før, men kjøp for all del ikke standar ram. kjøp merke ram, og kjekk på hjemmesidene til produsenten til det hovedkortet du velger. Jeg selv har nettop kjøpt asus a7v333, og den var ganske ser på hvilken merker den aksepterte.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-10-23 00:38, skrev Snekker`n:

Hadde definitivt gått for p4 da jeg har hatt mange maskiner med begge systemer og er best fornøyd med det,det blir ikke noe billigere med amd for da må du kjøpe vifte og kjøler i tillegg+ att du da må ha vifter i kabinettet.Når det gjelder hk ville jeg ha sett på 845 pe kortene disse er utrolig stabile og det siste på markede,jeg kjører med ett fra msi og det får du for under 1000.-



 

det er helt feil at man må kjøpe så mye vifter og styr, kjøp en boxed AMD og da har du vifte, ternger ikke noe kabbi vifter heller

Lenke til kommentar

HERREGUD A!!

 

selv om det er ei jente vi snakker om her tror jeg ikke at dere skal forvente å BLI SUGD for å svare på noe 99 personer har svart på før dere

 

dette utvikler seg til å bli tragisk

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::cry:

 

edit: skriveleif

 

[ Denne Melding var redigert av: Torsteinen på 2002-10-25 21:00 ]

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font class=postbody>Quote:</font><HR width=100% color=#333333 SIZE=1></TD></TR><TR><TD><FONT class=quote><BLOCKQUOTE>

Den 2002-10-23 01:03, skrev tilstad:

Nå vet ikke jeg hvor du henter prisene dine ifra, men jeg pleier å se på komplett data's sider, da de ofte er en av de billigste, om ikke billigst. </BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR width=100% color=#333333 SIZE=1></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->

 

No trur eg du har vøri på flaska....... ta en titt i prisguiden Komplett.no er IKKE i nærheten engang.

 

anyway:

P4 med 533 bus (2.4 koster et par 100 mer en 2.0)

Asus p4b533-v (mulig asus har kommet med noe bedre u/grafikk?)

512 MB minne 2700/3200

 

Dette gir et meget stabilt system... søk på forumet og du finner ut at det er de med AMD som har varmegang, oppstartproblemer og annet huffs....  

:lol::lol::lol:
Lenke til kommentar
Nå vet jeg ikke hva alle de andre unyttige nerdene har svart, men du burde kjøpe AMD alternativet. Ettersom det gir adskillig bedre ytelse. P4 er bare godt for en ting og det er overklokking.  

 

Jeg har talt :wink:

Ikke bare P4 Som er god til Overklokking.

det er folk med XP1700+ som greier å overklokke den 120% :woot:

Lenke til kommentar

Dagens tips til alle som trenger hjelp:

 

bruk overskriften "jente trenger hjelp" så får dere garantert over 100 svar dere også! :D

 

Til deg jente som trenger hjelp: hadde jeg hatt litt mer peiling på data så skulle jeg ha skrevet et "on topic" svar til deg jeg også :wink:

 

Er det ikke flott at det er så mange gentlemen med kunnskaper om data i Norge? :smile:

 

Kjære moderator, ta dette innlegget med et smil og ikke fjern det så fort du ser det...

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg kan informere deg om at det ikke er strømforsyninga som bråker. Derimot så er det vifta som kanskje lager litt mye støy.

 

Enkelt å fikse, kjøp støysvak papstvifte på 12-19db, skru den opp. Fjern den gamle, lodd på ledningen og vips. støysvak vifte i psu.

 

Jeg har min tvil om at du er jente. Ikke at det er for å være frekk, men du må tydligvis si at du er jente (som en dekkoperasjon kanskje?)

 

Selv syntes jeg det er tragiskt at en "hjelp jeg skal ha ny pc" post har over 100 innlegg.

 

HAHAHA. Også svarer jeg selv :shrug:

 

:roll:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...