Jump to content

Navyshark

Medlemmer
 • Content Count

  646
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)

About Navyshark

 • Birthday 10/10/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. MIne topp-tre grunnar til å snu i kassen. 1. Eg ville først sjå kva frakten vart. Det kan vere like billeg å plukke det opp på Elkjøp eller liknande. 2. Java var som vanleg ikkje samarbeidsvillig og då nettbanken insisterer på å bruke den løysinga skar det seg. 3. Eg kom plutseleg på, at eg sjølvsagt ikkje har den kode-tingen til banken med meg. Takk til alle nettbutikkar som lar meg betale med PayPal, Checkout eller liknande. Det har spart meg for mykje bannskap opp gjennom åra.
 2. Sjekka min side hos Eljøp no og fekk samtidig kvittering på mail. Registrert som sendt. Eg tinga den 18 november.
 3. Eg trur ikkje kundesenteret til Elkjøp har peiling men berre svarar etter eiget forgodtbefinnande. Her er lenkje til den svenske pressemeldinga, som seier akkurat det samme som den norske. http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lg_electronics_nordic_ab__/pressrelease/view/foersta-leverans-av-nexus-4-till-sverige-vecka-51-821520
 4. Den sjølvproklamerte copyright matematikaren Rob Reid, forklarar best korleis dette heng saman. Eg tilrår óg den nye boka hans "Year Zero" på det grøvste. Lydboka er lesen av "pc-en" John Hodgman. http://readrobreid.com/
 5. Eg syns platebransjen bør straffast etter eigne rettiningslinjer. 150,000$ per kopi. Om me reknar (konservativt?) med omlag ein million solgte eksemplar av kvar film, vert det 71,000,000 kopiar. Gongar me det med 150,000 er 10,670 milliardar dollar eller i overkant av 60 tusen milliardar... Kjelde: http://torrentfreak.com/student-hit-with-fine-in-riaa-case-090731/ Tenenbaum, a graduate student from Boston admitted to downloading and sharing 30 songs in 2004, faced a fine up to $4.5 million ? $150,000 per infringement.
 6. Hei, det ser ut som om de veit mykje om japansk film. Me er eit par karar som hugsar ein film om ein mann og ei dame som budde i eit hol i ørkenen der dei laut flytte sand for å overleve. Me hugsar ikkje kva film det var og med våre begrensa minner om filmen vart googling svært vanskelig. Me er nokså sikre på at fimen var japansk og at den antageleg var i svart/kvitt. Eg beklagar om eg hijackar tråden eller er off topic. Isåfall lyt de berre ignorere meg...
 7. Då tilrår eg dykk å prøve S2-en de roota i denne artikkelen på måndag. Eg fekk dette resultatet. 106898 er vel ikkje verst til å vere ein uklokka, nesten eit år gammal mobil, med ei alpha utgåve av ICS og begrensa hardware acceleration.
 8. http://mac1.no/artikkel/10048/byte-dock-dock-til-mac
 9. Eg fekk min i dag og var klar for å roote og avskaffe TouchWiz umiddelbart, men då eg fekk den i hende og fekk trykkt litt vart eg overraska over kor bra TouchWiz er blitt på eit år. Eg trur eg lyt gje det ein kjangs. No når me har Market i Noreg er jo den største grunnen til rooting forsvunne. Når Samsung i tillegg har lova å halde Android oppdatert i 18 månadar forsvinn ein grunn til. Den einaste verkeleg gode grunnen som står att er jo å sleppe TouchWiz. For det er framleis nokre småting som irriterer meg.
 10. Jeg skjønner ikke at folk tør kjøpe billig jallautstyr som brukes på 220 volten! Nokialader er nokialader. Du trur vell ikkje at nokia lagar ein jalla lader for å selge billig på ebay og ein dyr du kan kjøpe i telekiosken. Det er akkurat den samme som du får kjøpt til 10 ganger prisen hos din lokale elforhandler. Så lenge den er CE godkjent er det ingenting å bekymre seg over.
 11. Jan Kåre: Fikk mail i fra Moobi/Chess om at de som har bestilt Samsung Galaxy SII i første omgang kan forvente at denne kommer til lager og utsending den 19 mai. Datoen 31. mai gjelder nye forhåndsbestilinger. Håper dette er riktig. Mange datoer fram og tilbake.
 12. Frå chess på facebook: Vidar: Mykje endringar på Galaxy s2 i nettbutikken no. Gjekk frå 13 mai til 18 mai til 31 mai på ein time. Sender moobi til dei som allreide har bestilt den i morgon? for ca ein time sidan · Lik dette · Chess Communication: Det ser dessverre ut som vi får en forsinkelse på leveranse av denne telefonmodellen. Ny ubekreftet dato er 31. mai. Vi lover å gjøre alt vi kan for å få denne modellen på lager så fort som mulig! Mvh L!nn Eg håpar at L!nn ikkje har gidda å sjekka og at ho berre kjangsar på eit standardsvar.
×
×
 • Create New...