Jump to content

Fixer'n

Medlemmer
 • Content Count

  1104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Hei Har mistett en tast på tastaturet på en Dell Latitude D620. Mangler hele systemet som holder fast tasten til printplaten med plast festene under. Om noen har peiling om hvor en kan kjøpe slike taster eller om noen har et slikt tastatur liggende, ta kontakt.
 2. Hei! Synd at det er barn i i bildet. Sett dere ned å snakk sammen. Ta kontakt med familierådgivingskontoret. Tenk på barnet ditt selv om det er ei vondt akkurat nå. Ikke krangle forran barnet ditt. Det er trossalt barnet som er den store taperen her. Tenk på det når dere snakker sammen. Dere må ikke bli uvenner fordi dere har et barn sammen, og dere må sammarbeide i framtiden også. Hilsen en som har vært i samme båt som deg.
 3. [quote name='PhoenixHunter' post='10571300' date='14/02-2008 : 20:14']Jeg er faktisk nitten og dere vet vel bedre enn meg om tv er men full hd må da bli bedre når man kjøre for eksempel Advent children: [url="http://youtube.com/watch?v=MCjGvIJzk6k"]http://youtube.com/watch?v=MCjGvIJzk6k[/url] når den kommer på blue - ray. Og når Final Fantasy XIII: [url="http://youtube.com/watch?v=O8gmeDbjNHE"]http://youtube.com/watch?v=O8gmeDbjNHE[/url] Kommer på PS3. Det må da bli noe bedre eller hva? Kommer til å sitte ca tre meter unna skjermen så det må bli noe mellom 37'' og 42.[/quote] Det vi prøver å fortelle deg at en hd tv til 20000.- er mye bedre en en full hd tv. til 20000.- Du vil faktisk tro at den hd tv er en full hd tv og omvent. Få dem i butikken til å sette de to tv'n side om side å se selv. Ikke bare gå etter data/tallene.
 4. Tror læreren vil finne ut hvor flinke de er til å finne informasjon på nettet også.
 5. Å hvor gammel er du da? 11 -12 år gammel. Det er ingen vits i å kjøpe full hd enno. Kjøp heller en kvalites tv uten full hd. Full hd er bare bortkastett penger. Jeg har både full hdtv og en vandlig hd tv hjemme prisen var på begge tvne 18000.- og du kan gjette vilken tv som har best bilde. Du skulle ha kommet hjem til meg så skulle du få gjettet vilken tv som er hva. Så ikke gå blint etter full hd tv.
 6. Tror jeg ville ha dratt opp til krekar å banka litt på ham. Tatt ham med ned til aker brygge stappa i ham en svinekotlett et par øl. Å gitt ham ei purke som han skulle fått kyssa på til jeg var tilfreds. Etterpå skulle han ha fått ryddet opp alt som selvmordsbomberne hadde rottet utover. Så har vi likvidert ham. Jøss ble litt redd meg selv nå.
 7. Hallo du skriver at " så fint hvis dere tar dere litt tid " er det du eller vi som skalgjøre oppgaven for deg? Hvor vanskelig kan det være å gå på en internettbutikk foreks. komplett eller mamoz og finne ut hovrdan pc du kan få for en pris. Du må skerpe deg. det sier sikkert læreren din også. Å la andre gjøre oppgaven for deg er [b]JUKS[/b]
 8. Reima strammes automatisk med et hjul som er fjærbelastet. Motorer med kjede har en glider som passerpå at kjeden er stramnok.
 9. I service heftet skal det stå når sist reima er byttet. Du kan ringe orginalforhandleren og spørre der om de har noe data på bilen din. Eneste de trenger er regnummeret.
 10. Er reima byttet på 193 000km eller sjekka? om den ikke er bytta vil det lønne seg å bytte den. Da er du sikker. Vanlige intervaler er ca 80 000 km noen mer noen mindre. har hørt om en bil der den bør byttes på 40 000km
 11. [quote name='Lomz' post='6201354' date='29/05-2006 : 14:47'][quote name='_Daniel_' date='29/05-2006 : 15:35']Jaja... Men husk dette.. Er ikke lønn som tells mest.. Er trivselen... Jeg hadde heller ville tjent 250 000;- året hvis jeg hadde trives enn og tjene 300 000 - 350 000 tusen og ikke trives... [right][post="6201259"][/post][/right][/quote] Det er jeg utrolig enig med, akkurat nå så har jeg en jobb jeg trives godt i, men jeg merker at jeg, selv om jeg er veldig usportslig, har lyst på en utejobb. Jobbet litt som gartner/altmuligmann der hvor jeg bodde før, i kollektivet til dama, virkelig deilig å hugge ved noen timer [quote name='snoemann' date='29/05-2006 : 15:31']Hva er faren din? [right][post="6201237"][/post][/right][/quote] [quote name='_Daniel_' date='29/05-2006 : 15:35']Men hva driver faren din med da?? Sitte inne på et kotor å slikker på papirer?? Hva synes han om når det er kall vær ute.. Og han må sitte inne og jobbe, mens du er ute og slikker sol og trener mens du jobber? [right][post="6201259"][/post][/right][/quote] Pappa er økonomikonsulent i hotellbransjen. Primært Hellas og Spania. [/quote] Ja den vil du vi skal tro på. Morrsom du
 12. Om reg reima ryker vil i flesteparten av tilfellene ødelegge motoren. Ventilene blir slått i stykkerm, kan også hende at du slår hull i stemplene. Stemplene kommer i kontakt med ventilene å da blir det stopp. Noen motorer har klaring mellom stemlene og ventilene. Da går det bra.Om reima ryker og det blir stopp kan det bli dyrt, ventiler, stempler topp råder kan ryke. Bytt i tide.
 13. Dette er ikke noe å vise på dette forumet. Muslimer er ikke helt bra i hodet sitt. Det er noe feil med koranen som tillater dette. Et forskrudd folk som tillater noe slikt. Oppfordrer de som styrer dette forumet til å stenge denne tråden.
 14. Pass på at den ikke blir for tørr, ha i mere veske.
 15. [quote name='toazty' post='10519120' date='07/02-2008 : 17:24']lurer på om jeg skal lage meg Boller og skillingsboller , men er så kjedelig å lage når de blir så små og harde... bruker 50g gjær på 1,2kg deig og det er vel en normal dosering, smør, melk, egg, sukker, hvetemel og gjær er ingrediensene jeg bruker i bollene mine.. jeg hever også deigen 1 gang, og så etterhever jeg bollene , går som regel 30 min hver gang.. men jeg sliter med at de blir små og kejdelige... veit at det skal litt til for å lage slike som de har på butikken, men en liten mellomting hadde vært fint... noen som vet hvordan det lar seg gjøre?[/quote] Deigen er sikkert for tør. Prøv med mere veske i. Bruker du tørr gjær eller fersk gjær? Du må også huske på å bruke lunket veske ca 37 grader. Du må også kna deigen godt minst 10 minutter når du lager den. så heving på et lunt sted i ca 1 time. etterheving i 30 minutter. Da skulle bollene bli fine.
×
×
 • Create New...