Gå til innhold

Den store ØL-tråden


Con

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Budweiser er vann ja, men kan være veldig årleit alikevell. Corona er også veldig mildt, passer jo fint når man ikke har veldig lyst på øl, eller kose seg med!

 

Holsten er også ganske mildt og lyst øl, men mye mer smak enn de nevnt over. Franziskaner er lyst(weisbier), men mye smak!

 

Har ikke mye til overs for mørkt øl, ala Guinness.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 3 uker senere...

Faen, jeg tenkte jeg skulle prøve en Guinness Draugth i går, så jeg kjøpte en boks på butikken. Da jeg kom hjem måtte jeg selvfølgelig smake med det samme. Ølen var helt grei på smak i min mening, men den var ikke eksepsjonelt god. Så skjedde det, etter at jeg nesten hadde drukket hele boksen så kom jeg til å riste litt på den. Det skranglet litt, så ristet jeg litt mere for å få bekreftet mistanken. Det var noe i boksen som ikke hørte hjemme. Så det endte med at jeg spyttet ut ølet jeg hadde i munnen, også tømte jeg resten av boksen, for så og skjære den opp. Inni boksen lå det en hvit plast kule.

 

jeg ble litt tankefull etter at jeg fant den (tenkte at det kunne være noe giftig eller noe i den duren). Heldigvis ble jeg beroet av en kamerat som fortalte meg at det var slik i alle Guinness boksene. Etter et kjapt søk på wikipedia ble dette bekreftet. :blush:

Lenke til kommentar

Har sett i flere butikker at de selger nøgne ø, good going!

 

En kamerat annbefalte øl på lidl. Halvlitersflasker (tror jeg det var), med skrukorker (er glassflasker ja). Ølet smakte visst veldig også også, koster 20 kr flaska. Vet ikke hva det het, men tror nok jeg skal en tur på lidl å handle øl neste helg.

Lenke til kommentar
En ting er ivertfall sikkert, Seidel smaker askebeger og er hobo øl for fattige. Budweiser er jente øl uten smak. Carslberg smaker som liverpool: sur tåfis.

 

Men HANSA smaker øl og er Vestlandets store stolthet!

6990022[/snapback]

seidel er ÆSJ! fikk to sixpack med det når jeg skulle på fest en gang, eneste grunnen til at jeg tok imot var fordi det var gratis. jeg greide to flasker, så var jeg på snyltern resten av kvelden :p

 

 

Men har også drokket hemebrygget sterkøl. ikke ferdig gjære, smakte som en blanding av øl og vin. Og for å greie å få det ned, måtte du sette kanna på høykant, og drikke så fort som mulig. Men det værste var at det funke, selv om det smakte møkk :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...