Gå til innhold

LCD skjerm, 19-21" til 4000! tips?


Anbefalte innlegg

Begynner nesten å angre på at jeg bestilte den Dell skjermen, er noe av det dårligste leveringstiden jeg har sett noen gang. Jeg betalte skjermen med Visa den 9sep i denne måneden, det sto det skulle ta ca 5dager før skjermen kom og idag har jeg fått den 3 mailen om forsinkelse av skjermen som nå er satt til den 29 september :realmad: Nå er det rett før jeg avbestiller den.

Endret av Predatorzx
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Begynner nesten å angre på at jeg bestilte den Dell skjermen, er noe av det dårligste leveringstiden jeg har sett noen gang. Jeg betalte skjermen med Visa den 9sep i denne måneden, det sto det skulle ta ca 5dager før skjermen kom og idag har jeg fått den 3 mailen om forsinkelse av skjermen som nå er satt til den 29 september  :realmad: Nå er det rett før jeg avbestiller den.

6892549[/snapback]

 

merkelig... Jeg bestilte 10 sep og den kom i dag!?! Men fremdeles, vil ikke si at de er raske.

Lenke til kommentar

Leveringstidene er lange, ja, men hvorfor må produktene sendes til produksjon? Det er grunnen til den lange leveringstiden.

 

Dere som har bestillt har sikkert fått en e-post om at varen skal produseres før den sendes, med andre ord så er ikke skjermene tilgjengelig som et fullstendig produkt. Dette synes jeg er for labert. Synd at ingen av de store nettbutikkene her i landet går inn for import av Dell-skjermer, slik at de kan sendes fortest mulig ut til oss kjøpere/kunder.

 

Et stort minus her til Dell.

 

Jeg sendte inn bestilling den 11., betalte den 11. og pengen ble ikke overført før den 13. Estimert leveringstid er den 27. for meg.

Endret av onyX
Lenke til kommentar

F***!!!! Det var det jeg fryktet mest. En død pixel som lyser rødt når det er svart bildet, og en som lyser svart i blått.

akkurat nå er jeg... J**** forbanna på Dell som kjører den tullegreia si med opptil 6 døde pixler. Men, men, begge to lyser bare på en farge.

Noen som evnt. har noen tips til å "redde" døde pixler? :blush: blir nesten mission impossible men, men.

 

Skal teste skjermen i Far Cry og Prey etterpå tenkte jeg, så får jeg se om jeg oppdager noen flere pixelfeil.

Lenke til kommentar
jaja, har egentlig ikke så veldig mye å utsette på leveringstida til Dell for min del :D Bestilte den 11 sept. og jeg får min skjerm idag! :dribble: digg...

 

betalte også med Visa så er egentlig fornøyd så lenge skjermen er UTEN noen døde pixler. Bor i Fredrikstad, men om det har noe å si på leveringen vet jeg ikke.

6894640[/snapback]

 

Da bestile vi samtidig,men siden jeg bor i nordland har jeg ikke motatt den enda,men ser på sporingen at den er ankommet alnabru på mandag.

Lenke til kommentar

Jurgeen:

Prøv å gni på området hvor døde pixlene er med en microfiber-klut, mens skjermen er av. Gni rolig, som om du skulle ha gnidd på et produkt du dør for!

 

Jeg ser også i den andre tråden: Jeg tror det er høy feilprosent på disse skjermene. Tha_Zaynt fikk sin andre skjerm, med nok et par døde pixler. Og nå fikk Jurgeen en med døde pixler også.

Lenke til kommentar

Puh! Tror jeg har vært heldig med monitoren, etter et kjapt oversynd har jeg ikke funnet noen profilerte døde pixler. Evig lykke. Skjermen var sværere enn jeg trodde, en 19" CRT overlegent. Den viser OK svart, men får kjapt lillaskjær ved innsyn fra vinkel. Har ikke eksprimentert med instillinger ennå.

Lenke til kommentar

hold nesten på å gå i taket da jeg syntes at jeg ikke så noen stuck eller døde pixler, men så plutselig, neinei... Men, uansett før jeg gir opp skjermen, så tenkte jeg at jeg skulle prøve det du onyX anbefalte. Fant også en liten guide til hvordan man skal gjøre det, her.

 

leser også at en død pixel er svart. Vil det si at man kan se den i rød, grønt, blått og hvitt bilde? Finner ikke den svarte pixelen med blå skjerm i feks rød eller hvit, så betyr det da at den er stuck isteden for dead?

 

Fikk et lite håp om at jeg klarer å redde hvertfall en pixel som jo er den mest irriterende, nemlig RØD. :hrm:

Lenke til kommentar

tja, har fremdeles ikke klart å få bort den ene pixelen som irriterer meg mest, den rød altså. Den andre kan jeg faktisk ikke se lenger, bare i blått er den synlig og den er omtrent usynlig hvis man ikke sitter 10 cm fra skjermen.

 

har prøvd både å gni forsiktig og litt hardere, men har ikke klart å få til noen av delene. Har også prøvd den flash videoen som viser mange farger i løpet av et sekund.

Gir den ikke opp ennå, men hvis den rød stuck pixel ikke forsvinner lurer jeg på om jeg skal benytte meg av angreretten, og evnt. kjøpe en til.

Lenke til kommentar

onyX ringte du de å spurte eller? Når jeg sjekker mitt IR nummer på siden til Dell står den enda på :

 

1. Bestillingsbehandling

2. Produksjon ikke startet

3. Produksjon Monday, September 11, 2006

 

Mer informasjon

Bestillingsdato: 09/09/2006

Estimert leveringsdato (på eller før denne datoen): 10/03/2006 :hrm:

 

Nå er jeg ganske forbanna på Dell, er ikke skjermen min her imorra ringer jeg å skjeller dem ut, og det mener jeg. Har allerede betalt denne skjermen med VISA og jeg kommer til å kreve pengene tilbake. Har ikke vært borti noen sånne idioter noen gang når jeg har bestilt noe.

Endret av Predatorzx
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...