Gå til innhold

Radioresepsjonen - Diskutér tidenes lettbeinte underholdningsprogram her!


Anbefalte innlegg

Kan det tenkes at om de teiper to sendinger samme dag, så tar de tak i én ting den gørste runden av siste 24 mens de nevner noe annet og fokuserer på det i den andre?

Det et jo i så fall ikke å lyve, det er å porsjonere ut forrige døgn.

 

BTW, jeg klarer ikke lenger å høre at folk starter setningene sine med

"i går" uten at det skriker IGOR i hodet mitt...

 

BTW2: Det lille dukketeateret Tore hadde i dag, med Brende og Bjarne,

lo jeg så jeg fikk hikke av. Vet ikke hvorfor. Var bare så bra.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Kun det med innsendinger som evt plager meg litt.

Hva tenker du på? Innsendingene er vel helt ekte, de bare kom inn på et annet tidspunkt?

Joda. Men mange ganger i en sending så har eg lyst å sende inn en kommentar til noe. Av og til noe som eg tenker er fantastisk morsomt.

 

Men hvis det er opptak blir det vanskelig.....

 

For eksempel. Da hadde det vært allright å visst at det var opptak.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er lenge siden de ble sure når noen tvilte på om det de gjorde var ekte.

 

Hadde ikke blitt overrasket om de diktet opp ting for å fylle opp siste 24. Hva gjorde du igår? Ehh, spiste sushi, så på tv, gikk en tur...

 

Jeg driter i om god underholdning er opptak eller ikke. Det meste jeg ser på tv er opptak, alle podkaster er opptak, jeg har hørt samtlige podkaster med Einar og Tore i opptak.

 

Men jeg hater om de skal fake, jukse og late som. "Masse bra innsendte meldinger, så jævlig bra" osv. Det er ingen bra innsendte meldinger, alt er fra arkivet. Hvis det er opptak kan de droppe siste-24 også, lett å fylle tiden med noe mer interessant. Det ligger en uærlig til bunns som er så fjernt fra den råheten og ærligheten som fikk meg til å begynne å høre på dem. Riktig at de har sagt at det ikke er noe gøy hvis ikke det er ekte. Det mente de før, men tydeligvis har ikke det noe å si lenger.

Endret av Abigor
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Siden alle synes det er så greit med opptak får jeg være den som setter ned foten og sier at opptak er en uting. Dette skal være live radio og det er tross alt jobben deres. Det er snakk om to timer fire dager i uka. De har ikke blitt så store stjerner at de ikke har tid til det. Det burde rett og slett ikke være nødvendig, og hvis det en sjelden gang skulle være nødvendig så får de jammen meg si ifra i begynnelsen av sendingen.

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Litt på ettertid: Hørte nettopp 12.11.2015. Bare jeg som fant Kyrre en smule irriterende i denne? Følte han bablet 99% av tiden og var veldig dårlig til å fordele tiden, siste 24 gikk vel nesten 15 min ut i sending? Og allt for lang tid på et dilemma. Ikke særlig morsom heller. 

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar

Ikke for å ødelegge for en god diskusjon eller noe (slenger meg for øvrig på bølgen av de som mener at sendinger i opptak er dårlig stemning), men de har nå lagt ut billetter for de som vil være publikum på deres nye TV-program til våren.

 

Programmet har fått navnet "Ukens vinner", og de sier på Facebook-sidene at det kommer over nyttår, som kanskje betyr at vi får premiere allerede i januar.

 

”Ukens vinner” er et panelshow der Steinar, Tore og Bjarte skal diskutere seg fram til hvilken nyhetsaktuell person som har gjort den beste mediefiguren i uka som gikk.

 

Billetter her: http://www.billettservice.no/event/ukens-vinner-billetter/477997

Lenke til kommentar

Kan bli bra. Virker som det ikke kommer til å ligne særlig på programmet fra 10/11. Blir vel færre innslag og sketsjer enn sist, og mer babbel sikkert. Så får vi se hvor improvisert det blir og hvilken kanal og sendetidspunkt de får. Regner med det blir delvis manusbasert som andre panelprogrammer, men Ruth og Ragnhild har jo etterhvert lang og god erfaring.

Lenke til kommentar

”Ukens vinner” er et panelshow der Steinar, Tore og Bjarte skal diskutere seg fram til hvilken nyhetsaktuell person som har gjort den beste mediefiguren i uka som gikk.

 

Billetter her: http://www.billettservice.no/event/ukens-vinner-billetter/477997

Det var da et merkelig smalt og kjedelig tema å basere et helt TV-program på. Konseptet skriker ikke suksess akkurat, men man vet jo aldri.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...