Jump to content

Menstrusa

Medlemmer
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 :)

Recent Profile Visitors

610 profile views
 1. "Blokkbingo" Forøvrig enig med deg i at "ut av studio-innslag" aldri har vært noe. Die Hard er så gjesp at jeg bare hopper noen minutter i podcasten. Aldri forstått hvorfor de på død og liv må presse inn elendige ideer til poster. Kunne heller bare utvidet spalten den dagen. Lekene deres er hundre ganger verre enn alle forbrukertestene de har hatt. Tomme innslag. Finn osten, bring bollen, Die Hard, alt det mølet der.
 2. Holder visst på og eksperimenterer med noe raw food-opplegg. Kylling, lam, rå egg, fisk, frukt osv. som skal være bra for det ene og det andre. UGØY. Haha, fy søren så slitsomt det er å høre på et stikk som har 3-4 swisssh... DAGENS og like mange UGØY og klokka som tikker på slutten. Hektisk radio.
 3. Hehe, neida, selvfølgelig ikke. Men vi er en fløy som har prøvd å si fra over mange år om at enkelte emner er *donk* UGØY. Og avsender er veldig klar over det fra før. Det går i været i dag, været i går, i år, i fjor, diett til husky og bærplukking. UGØY.
 4. Hva slags apparat er dette og hvor kan man eventuelt få tak i det tro? Jeg er nærmest daglig i situasjoner rundt lunsjbordet der det kunne vært fint å få sagt fra om at dette temaet er *donk* UGØY.
 5. Legemiddeltesten ble vel avbrutt av kringkastingssjefen eller noe sånt etter en eller to runder, så den er vanskelig å rangere. Men enormt potensiale.
 6. Enig, de to var virkelig umorsomme. Synes derimot de fleste forbrukertestene, særlig vin, drops og potetgull har vært ok.
×
×
 • Create New...