Jump to content

Menstrusa

Medlemmer
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 :)
 1. Holder visst på og eksperimenterer med noe raw food-opplegg. Kylling, lam, rå egg, fisk, frukt osv. som skal være bra for det ene og det andre. UGØY. Haha, fy søren så slitsomt det er å høre på et stikk som har 3-4 swisssh... DAGENS og like mange UGØY og klokka som tikker på slutten. Hektisk radio.
 2. Hehe, neida, selvfølgelig ikke. Men vi er en fløy som har prøvd å si fra over mange år om at enkelte emner er *donk* UGØY. Og avsender er veldig klar over det fra før. Det går i været i dag, været i går, i år, i fjor, diett til husky og bærplukking. UGØY.
 3. Hva slags apparat er dette og hvor kan man eventuelt få tak i det tro? Jeg er nærmest daglig i situasjoner rundt lunsjbordet der det kunne vært fint å få sagt fra om at dette temaet er *donk* UGØY.
 4. Legemiddeltesten ble vel avbrutt av kringkastingssjefen eller noe sånt etter en eller to runder, så den er vanskelig å rangere. Men enormt potensiale.
 5. Enig, de to var virkelig umorsomme. Synes derimot de fleste forbrukertestene, særlig vin, drops og potetgull har vært ok.
 6. Alltid gledelig når gutta er tilbake på lufta og må få "tømt seg" - hvis det er lov å si - etter måneder uten program. Selv er jeg ikke enig i at 2009 representerer et høydepunkt, da jeg ofte synes både prat og innslag fra de tidligere årene er litt kjedeligere. Hvis jeg skal blinke ut mine gylne perioder er det nok høsten 2012 og høsten 2015 og vinteren 2018. Men det er smak og behag. Noen liker morra osv. Jeg greier ikke å høre på sendinger fra 2006.
 7. Nå er hylekoret ute. Zahid Ali, Jonna Støme, Trine Lise Olsen. Noen av de aller mest umorsomme "komikerne" landet kan by på, som gjør seg til dommere og kaller innslaget "dårlig håndverk". Hvis jeg hadde opplevd at noe jeg har gjort ble kalt dårlig håndverk av en fyr som Jonna Stømme hadde jeg tatt det som en massiv oppmuntring. Da har du gjort noe riktig. De fleste som er ute nå forstår hverken programmet, spalten eller Tore selv.
 8. Ang. innslaget: Flaut at det er sånn i Norge. Åpenbar, krystallklar ironi som tolkes som rett-fram-ord helt tatt ut av konteksten. Flauhetsposten handler om å gjøre folk utilpass og pinlig berørt. Det ble mange. Så er det alltid idiotene som vinner i dette landet. 290 år etter at Jonathan Swift skrev "A modest proposal" forstår man fremdeles ikke virkemiddelet ironi her på berget. Når oljen tar slutt skal vi leve av å eksportere krenkelser, politisk korrekthet og offerrolle-mentalitet. Tre ressurser det fins rike naturforekomster av i Norge. Vi er er verdensledende. Apropos posten: Jeg vet innslaget ligger nederst på tabellen hva flauhet angår, men jeg koste meg godt med Steinars Louis Armstrong-tolkning der han byttet ut "Hello, Dolly" med "Helloooo, Bjarte". Underholdning til å bli glad i. Traff meg! Tyrkergames, kasting av postei og det maset der fins ikke gøy. En million gang svakere enn mange eldre poster som godt kunne dras opp litt igjen. Radioen er din? Fleipolini?
 9. Alltid godt å ha RR tilbake. Terningkast 4 på starten. De gamle spaltene lever godt og leverer godt. Sareptas krukke. Ingen grunn til å endre på de. Men poster er verre. De nye postene er som vanlig skuffende. "Finn osten" utrolig lite morsomt. Ellers - de får spm om hvordan de har endret seg siden 2006. Jeg kan svare for dem: Steinar - litt mer "kjendishøy" og til tider sur/lei. Tore - blitt en elitefyr og snobb, særlig i det indre. Bjarte - mindre rar, men også litt mindre elskelig. Med det sagt, det er fremdeles få andre som matcher RR når de er i godt drag. Og det skjer ikke før om et par uker!
 10. Enig i det meste der, men la oss ikke diskutere innholdet i programmet. Dette forumet er først og fremst til for spekulasjoner rundt og bevisføring på at sendingene går i opptak.
 11. Høyresida er nazi Venstresida er Stasi Tralalalala Bollestad må svaaare... Elsker den vignetten!
 12. Skrudde av etter 1-2 minutter med Jan Thomas. Håpløst. Feil program. Mye mer bekvem med flere andre vikarer som har gått igjen i årenes løp, som Kyrre, Losen, Harald Eia og Ronny. Men ingenting er i nærheten av å matche dynamikken som er der med brødrene Sagen og en Bjarte i form. Det er noe helt eget som ingenting kan erstatte.
×
×
 • Create New...