Gå til innhold

Radioresepsjonen - Diskutér tidenes lettbeinte underholdningsprogram her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Podkasten var forsinket tror jeg, så mulig filnavnet ble stemplet etter når den ble lagt ut. Mener å huske at tag'en viste 23. oktober.

 

De blir vel slitne av å ha nye folk i studio hver dag, så da tar de tidlig helg etter onsdagen.

 

Det er vel alltid slik at har de samme gjest 2 dager på rad så kjører de en sending live og lager en sending etterpå som de bruker dagen etter.

 

Virker hvertfall som det er tilfellet med onsdager og torsdager. Synes de kunne gitt ut sendinger laget i opptak med en gang den er ferdig som en ekstra treat til podkastlytterne.

 

Synes det er veldig gøy å høre så mye vikarer, det er så uvant. De kom i så små doser tidligere. Men nå har det vært Harald, Bård, Kyrre, Live, Bjørn, Thomas, Siri og Pernille. Dette er jo en klikk vi kjenner fra tv tidligere.

 

Hadde vært gøy med noen nye personer som skaper nye situasjoner.

Endret av Abigor
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+45613274

Nytt opptak i dag vel? La merke til at de ikke snakket om "weekenden", men siste 24. Irriterende, spesielt med tanke på at de stadig spør etter spm osv. til " dagens" program.

De snakket om fireball, som jo er en nyhet.

Lenke til kommentar

Egentlig merkelig, for det var veldig mye som minnet om opptak. De ba lytterne om å sende inn mail og ikke SMS (pga. tekniske problemer), de fikk mye kritikk for at lyttere bruker penger på SMS når de tror det er live. Pernille bruker siste 24 på å fortelle om noe som skjedde sist hun var vikar, som kunne tydet på at de spilte inn to episoder sist tirsdag. Det er veldig lite kommunikasjon med lytterne, sjeldent Steinar minner om mailadresse og ber om innsendinger. Steinar var på dette her med Lilyhammer retter etter sending. Men så var det dette med fireball da, som vel beviser at de var live, om de ikke spilte det inn tidligere på morningen. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...