Gå til innhold

Tokio Hotel Rocks


Anbefalte innlegg

Er alle sangene oversatt til engelsk, eller er det bare noen få?

 

Ikke alle sangene er oversatt til engelsk. F.eks "Reden", "Beichte", "Hilf mir Fliegen" og "Geh" finnes hittil bare på tysk.

 

Edit: Ups, sorry, dobbeltpost. Finnes det en slett knapp?

Endret av Lupin
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nå har jeg lest igjennom hele tråden, og det eneste inntrykket jeg sitter igjen med er at alle dere haters som skriver her umulig kan ha et liv. Hvorfor gidder dere å bruke energi på å komme tilbake gang på gang til en tråd om et band dere ikke en gang liker?

 

Jeg er 19, og derfor passer jeg langt ifra inn i den fjortis-stereotypen dere ser ut til å ha laget dere her, og de jeg kjenner som liker bandet er i alle aldersgrupper - 19, 23, 28, 34, 42! Kvinner og menn som sådan. Jeg skal ikke late som om denne gruppen fans ikke er i mindretall; det er de nemlig. Men jeg skal heller ikke sitte her å si at de eneste fans TH har er fjorten år gamle jenter som hyler og skriker med en gang de ser bandet! Disse irriterer meg noe grenseløst, og når (hvis) det blir konsert her i Norge til våren har jeg ingen planer om å stå noe annet sted enn helt bakerst. Disse fansene skremmer meg helt vannvittig. Men fordi disse er de meste fremtredende, betyr det at alle er sånn? Nei, det gjør nok ikke det.

 

Jeg så det var mange som begynte å motsi Sliprush når hun sa det var forskjell på de engelske og tyske tekstene... Det er faktisk det! Tror dere virkelig at tekstene blir direkte oversatt?! Da er det nok dere som har misforstått noe vesentlig. Jeg er helt enig i det dere sier om at Universal vil tjene penger på gutta... tror dere virkelig at de da ville tatt sjansen på direkte oversettelse? Hvordan ville nå det ha hørt ut? Ikke rytme i det hele tatt! Jeg gjør en del oversettelsesarbeid og vet derfor at man må ta seg såkalte "kunstneriske friheter" for å få flyt i språket, ellers blir setninger veldig ulogiske og vanskelige å forstå, og det er dette som har skjedd med oversettelsene til engelsk. Personlig hører jeg mest på de tyske tekstene, fordi ja, de betyr faktisk mer og er bedre. Men man må jo kanskje skjønne og forstå tysk for å gjøre dette, så jeg forstår at noen av dere har problemer med dette og derfor bringer opp de engelske hele tiden...

 

Når det gjelder Bills stil så er det ingen som kan motsi at han er feminin. Han er det, og dette er fakta og ikke påstand. Men når har femi = homo vært et faktum? Aldri. Herregud, i fylla blir de fleste kompisene mine überfemi, så det tyder på at det er ett eller annet som ligger latent der nede, selv om det er godt skjult i edru tilstand. Hos Bill har dette kommet frem, men det får nå virkelig være hans sak! I homo-spørsmålet velger jeg å ta hans ord, og tror derfor at han er hetero. Når det er spørsmål om en persons legning kan man virkelig ikke gjøre noe annet, for det er kun denne personen som har det korrekte svaret. Kommer det så om noen år fram at han faktisk er homo, so be it. Det spiller ingen rolle for meg. I'm in this for the music.

 

Beklager at innlegget ble så langt. :roll:

 

 

(Også er jeg nok helt enig med moderatoren -- ta nå for all del guttas unge alder i betraktning når dere sitter her og disser dem!)

 

Takk takk takk takk!!! Du har i den teksten sagt alt jeg ville ha sagt helt siden jeg fant denne tråden!

Akkurat nå klarer jeg ikke å sette ord på hvor glad jeg er og hvor enig, FULLSTENDIG enig i ALT du sier!

Igjen, tusen takk!

Og ja, det ER forskjell på de tyske og engelske sangene!!!!!!!! :mad:

post-140618-1199969165_thumb.png

post-140618-1199969191_thumb.png

Endret av Sliprush
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

ditta tar jo heilt av xD

 

da e nåken som like tokio hotel(meg blandt anna) og nokon som ikkje gjere da, ikkje krangl om sånnt då=/

 

da va ein som spurte om forskjellen på cd.en schrei og cd-en schrei ( so laut du kannst)

forskjellen er at schrei er laga før Bill kom i stemmeskiftet og schrei (so laut du kannst) er laget etterpå=)

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg skjønner ikke helt her. Hva er egentlig så stort med Tokio Hotel? Det er bare et ungdomspoprockband av hundretusen som er der ute. Hva skiller deres musikk fra resten? Er den rett og slett bedre enn andres? Bedre gitarer? Feminim vokalist? Tyske tekster? Depresjonstakter?

 

Forklar!

 

EDIT: AHAHA! Sorry, mente poprock, ikke punkrock :wee:

Endret av KoffeinKanin
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...