Gå til innhold

Filmer du ALDRI vil se igjen!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Fuglane. Tragisk film frå 1960, filmatisert bok. Såg den i norsken ein gong, var så gørrkjedeleg. Men no er jo eg vane med å sjå filmar med action og filmeffektar som skal vere underhaldande og ikkje gamle svart-kvitt filmar med djupe skjulte meiningar.

 

For The Birds har jo så dype, skjulte meninger :roll:

Lenke til kommentar

Feil film. Vér sikker på at du har rett film før du kjem med slike sarkastiske kommentarar. Eg snakka om Fuglane, som er filmen til boka med same namn av Tarjei Vesaas. Kvifor skulle me no sjå The Birds i norsken, den har jo ingenting med faget å gjera.

 

Edit: Bobolomeus har skjønt det.

Endret av Zapticon
Lenke til kommentar

Med øl blir alt morsomt, eg skal iallfall aldri sjå den att. Det tåpelegaste var då han tjukke fyren døydde i den svære øltanken (etter eit desperat forsøk på å drikke seg ut, lol), og så kom tvillingbroren hans og redda heile konkurransen! Damn det var teit. Det verste var at eg såg den med ein annan kompis, og han lo konstant gjennom nesten heile filmen, eg småhumra litt eit par-tre gongar. Han har litt enkel sans for humor.

Lenke til kommentar

Blade Runner. Såg den netopp. Tvilsomt at den blir sett igjenn :p

 

Edit: Vell grunnen til at den mest sansynlig ikkje blir sett igjenn er vell at eg syns den var egentli ganske kjedelig. Skjedde ikkje så altfor mye spennende kan man si. Men, min mening!

Endret av Skogslik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...