Gå til innhold

Den store Stargate-tråden - ALT som ikke er sendt i USA puttes i spoiler-tags


Anbefalte innlegg

Fått sett Divided og Faith no, og må sei eg er ganske irritert på alle karakterene som ikkje støtter Rush. Jo, han angriper situasjonen på feil måte, men eg synes hans metode er mykje betre enn Young sin. Militært diktatur fungerer ikkje så bra i lengden. Ellers så var Faith ein ganske treg episode, ikkje mykje som hendte. Synes ikkje at me lærte noko nytt om nokon, håper berre at me faktisk får vite noko om romvesna som bygde solsystemet, eller om det i det hele tatt var romvesner.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan ikke la alle dustene ombord på Destiny være med å bestemme når du er under angrep vet du!

 

Mener ikkje eg heller, men det går an å ha ein folkevalgt leder som må ta dei vanskelege valga. Ikkje ein tilfeldeg militær oberst som berre tenker militært. Wray og Young som en slags duo hadde nok fungert mykje betre.

Lenke til kommentar

Dem er i en uvanlig situasjon, og de trenger en leder, og der syns jeg Young passer best. De trenger en som er "tøff" og som kan ta disse vanskelige valga, og utifra hva jeg har sett fra folka ombord i skipet, så er det ingen andre en Young som passer til dette. Sier ikke at alt han har gjort til nå er riktig, men med tanke på at hver dag for disse folka handler om å overleve, samt at de har aliens på hælene, så tror jeg ikke at noen andre hadde passet til denne rollen.

Endret av Nitrius
Lenke til kommentar

Nei, så klart ikke. Er noen episoder igjen. Håper at det skjer noe veldig spennende framover, så vi får lyst og tålmodighet til sesong 2.

 

Bare jeg som roter, var inne på play.com og så etter SG-1 dvd og fant sesong 1 av SGU til salgs allerede. de magiske ordene Pre-order. | Due for release on 05/07/2010 de så jeg liksom ikke :p

 

http://www.play.com/DVD/DVD/4-/13530511/Stargate-SG-U-Universe-Season-1/Product.html

Lenke til kommentar

Greers ansiktuttrykk når Eli fortalte vitsen var bare prizeless :!:

Hele greia med at eli mista kinoen i labyrinten var temmelig svak, skulle tru at den hadde noe innebygd som viste hvor den har vært. Alt i alt var det en god episode hvor Rush var i sin egen bevissthet i søket etter koden til destiny.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...