Jump to content

Albatraum

Medlemmer
 • Content Count

  415
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

130 :)

About Albatraum

 • Birthday 05/25/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8532 profile views
 1. Vannkjøling er neste skritt i bygget mitt og takk for tips om blokk. Vært helt fomo (fear of missing out) i det siste, så jeg har investert pengene som jeg skulle kjøpe vannkjøling for. Opp 10% så langt i jan, så det blir tykje bra vannkjøling.
 2. Testet mining på et luftkjølt 3090 strix oc og kortet throttle pga for høy temperatur på GDDR6X (gpu-z), selv på 80% powerlimit og -200 core. GDDR6X default. Ca 16% lavere hashrate enn det jeg har sett på reddit, så her må det fikses litt på kjølingen. Bruker selv nicehash->coinbase->paypal.
 3. Hiver meg på med et timespy resultat selv med luftkjølt og lukket kabinett. https://www.3dmark.com/spy/16245895 Monterte et nytt kitt i går og ikke fått tid til å min/max timings.
 4. Pappesken er helt strøken utvendig og kabinettet var godt beskyttet av isopor. Selve kabinettet var også pakket inn i en plastpose. Det har garantert skjedd på et skittent bord som dette og fått merker med zero ****s given av de som jobber hos lian li.
 5. https://www.proshop.no/Kabinett/Lian-Li-PC-O11D-XL-ROG-Black-Kabinett-Full-tower-Svart/2859492 Plastikk beskyttelsen du peller av hadde fått så mye juling at jeg aldri har sett noe lignende. Det så ut som noen hadde dratt det etter seg på ei strand. Toppdekselet i aluminium er buet som en banan og kabinettet var skitten ut av esken. Litt støv partikler er greit men når det er skjoldete, da er det stygt. Jeg ser ingen tegn til kvalitetskontroll hos lian li. Jeg har ikke tatt kontakt med proshop enda men blir å gjøre det i løpet av helga.
 6. Kjøpte nettopp en XL ROG Certified fra proshop og ble veldig skuffet. 👎
 7. takk Ikke veldig høyt i forhold til andre, men målet er å klatre høyere på listen. https://www.3dmark.com/search#advanced?test=pr P&cpuId=&gpuId=1339&gpuCount=1&deviceType=ALL&memoryChannels=0&country=NO&scoreType=overallScore&hofMode=true&showInvalidResults=false&freeParams=&minGpuCoreClock=&maxGpuCoreClock=&minGpuMemClock=&maxGpuMemClock=&minCpuClock=&maxCpuClock=
 8. Testet litt mer med 3090 strix OC (stock bios). 14505 i Port Royal. https://www.3dmark.com/pr/485684
 9. Ca 2 uker til kabinettet kommer, men jeg tenker det blir i slutten av nov eller tidlig des at jeg bestiller delene til vannkjølingen. Har lenge hatt lyst på Lian-Li 011 XL ROG black med hard tubing og distro.
 10. Nå har jeg fått testet 3090 Strix OC kortet som kom i går. 14419 i Port Royal (22c romtemp). https://www.3dmark.com/pr/479648
 11. Fikk endelig 3090 Strix OC fra Proshop 👍. Blir en deilig helg 😀. Jeg venter fortsatt på Lian Li O11 xl rog black +++ som kommer når det kommer, men 3090 i hus er det som teller mest.
 12. Om noen lurer på hvorfor proshop.no ikke har evga 30xx kort. Klippet ut fra: https://www.hardwareonline.dk/traad.aspx?fid=2&tid=986632
 13. Høres ut som du ikke har et problem med det :). De fleste AIO er 90-98% full og det er litt som å kjøp en flaske med vann/brus.
 14. Coil whine er forskjellig fra kort til kort. Litt lotto. Godt mulig at FE generelt sett er mer stille når man kjører med ubegrenset fps, siden FE har færre keramiske kondensatorer (Piezoelectric effect som gjør at MLCC vibrerer og skaper en lyd mellom 20Hz - 20kHz. (hørbar lyd)) Prøv å sette et tak på FPS til samme Hz som skjermen din, så slipper du lyd i menyer. En siste ting. Hvis du skal overklokke prosessoren, så kan det være lurt å snu radiatoren slik at slangene er koblet i bunnen. Jeg klarte ikke å få en 9900k stabil på 5GHz med slangene slik, pga luft i toppen av radiatoren. Hvis slangene er for kort kan det være nokk å kjøpe et vertikal kit til skjermkortet som feks cooler master v2.
×
×
 • Create New...