Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gutter som ikke tar et hint, eller gutter som tar et hint, men kater som om de ikke gjør det.

8769389[/snapback]

 

Så du kater de ja, hva er det? :p Jeg irriterer meg forresten over folk som må bemerke skriveleifene jeg har, selv om det bare er en ørliten feil og det likevel er fult mulig å forstå hva ordet skal være.

Endret av Brian_N
Lenke til kommentar
Folk som ikke tørr å hilse når man ikke har sett de på år og da

8770238[/snapback]

Uff, hater når jeg treffer på folk jeg ikke har sett på lenge. Hadde jeg vært interessert i det som skjer i den personens liv, så hadde jeg holdt kontakten. "Joa.. ellers da?"-samtalen er så pinlig at det er like greit å bare gå forbi hverandre som om dere er to ukjente.

Lenke til kommentar
Så du kater de ja, hva er det? :p  Jeg irriterer meg forresten over folk som må bemerke skriveleifene jeg har, selv om det bare er en ørliten feil og det likevel er fult mulig å forstå hva ordet skal være.

8769449[/snapback]

Om du hadde lest setningen nøye ville du skjønt det. Jeg kater ingenting, men de later som.

Lenke til kommentar
Om du hadde lest setningen nøye ville du skjønt det. Jeg kater ingenting, men de later som.

8770332[/snapback]

 

Var fullstendig klar over det, jeg bemerket det bevisst med tanke på hva som irriterer meg med andre folk. Altså folk som må bemerke den miste lille leif, og ikke forstår hva det betyr selv om det er opplagt. Jeg skjønte hva du mente.

Lenke til kommentar

De har gjerne andre ting å tenke på enn slikt. Dersom man overhodet ikke er interessert i data annet enn å bruke det som et verktøy til jobben, så er det ikke så rart at man ikke vet hva som skal hvor. Dessuten er det ofte litt latskap også. Hvorfor gjøre noe med datamaskinen selv når IT kan komme og fikse det?

Jo mer lønn, jo mer stress (ofte). Trivialiteter som nettverkskabler er ikke øverst på dagsorden.

Lenke til kommentar
Tysk eksamen....

8777231[/snapback]

Får du ikke eksamen på norsk?

 

:wee:

 

 

V-by: Henger meg på denne. Venner og kjente forventer tydeligvis for det første at jeg har alt av installasjonsdisker som de måtte trenge, og gjerne også en ekstra rambrikke eller to, og ikke minst at jeg gjerne kaster bort flere timer på å fikse maskinene deres - helt gratis. Har man gjort slikt én gang, blir man aldri kvitt ryktet.

Endret av johnj
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...